標題: [劣手劣腳劣XX]《RW賽馬台》「一分鐘馬評」2013-10-16全泥宴提供 [打印本頁]

作者: 冼馬田    時間: 15/10/2013 01:43 AM     標題: [劣手劣腳劣XX]《RW賽馬台》「一分鐘馬評」2013-10-16全泥宴提供

星期三沙田跑全泥夜賽,唔知大家喜唔喜歡?賽馬台的一眾同事,就肯定非常喜歡全泥地,個個劣手劣腳,今次我地總共有四段馬評畀大家﹗先黎奀寧大師:
[youtube]P1VawOciww8[/youtube]
2013-10-16 Running提供
第二場:5豪氣初華;第六場:9都靈明珠

再黎有飛神:
[youtube]KqT_Ht83kr0[/youtube]
2013-10-16 飛神提供
QQP第八場:5左右逢源,拖2愛寶駒、12光輝出擊

仲有我,冼馬田:
[youtube]QWzhOOrtl4Q[/youtube]
2013-10-16冼馬田提供
第六場:8振興中華

今次仲有波爺會提供晨操勇馬,不過寶物尋歸底,聽晚我Upload畀大家﹗

請訂閱《RW賽馬台》YOUTUBE頻道「RWRACING9999」,緊貼賽馬台最新動向。
作者: 大關刀    時間: 15/10/2013 12:20 PM

豪氣初華
作者: 春田花花幼稚園    時間: 15/10/2013 02:57 PM

左右逢源退出左
作者: 冼馬田    時間: 15/10/2013 11:23 PM

話說,我們賽馬台的高手主持飛神,貼士提供左尾場的「左右逢源」,好衰唔好衰,「左右逢源」退出左,當時我心裡面只係即刻諗起電影《九品芝麻官》的一句經典對白:

[youtube]tf0wqvXGB-c?t=1h43m1s[/youtube]

「出去打過啦高手﹗」

[youtube]-5U3KDTwMOY[/youtube]
2013-10-16 飛神提供
第八場:WP12光輝出擊、QQP拖2愛寶駒、8銀子彈

[hr]black[/hr]
另外正正經經的波爺今次睇操睇倒三個馬房動態積極:徐雨石、鄭俊偉及賀賢

[youtube]aMax9HwhGSI[/youtube]

2013-10-16 balljai923提供
第四場:WP7威駿寶、QT拖2齊喝采、3金獅猛將、8齊歌唱、10陽光王子

請訂閱《RW賽馬台》YOUTUBE頻道「RWRACING9999」,緊貼賽馬台最新動向。

作者: 飛神    時間: 16/10/2013 11:08 PM

作者: 冼馬田    時間: 16/10/2013 11:11 PM

各位同僚果然係劣手劣腳劣奔走

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0