標題: [野外露出]《RW賽馬台》「一分鐘馬評」2013-10-23跑馬地夜馬提供(更新膠神提供) [打印本頁]

作者: 冼馬田    時間: 21/10/2013 11:30 PM     標題: [野外露出]《RW賽馬台》「一分鐘馬評」2013-10-23跑馬地夜馬提供(更新膠神提供)

有留意開我地0既朋友,都知道膠神星期三提供中左兩W,包括第二場11「龍之欣」及第七場8「舖舖順」,加埋奀寧的第二場3「添多福」,兩隻馬單棍命中埋第二場17倍Q,其實可喜可賀。

不過膠神話估唔到「龍之欣」會變成大熱,覺得唔好意思出威水0番。既然係咁,就等我黎幫你威水,今次威水,屬於我們賽馬台的冷門王Kaosen﹗

[youtube]j7psp3sn4cc[/youtube]

2013-10-23跑馬地夜賽冼馬田提供

第六場11誠信寶駒

請訂閱《RW賽馬台》YOUTUBE頻道「RWRACING9999」,緊貼賽馬台最新動向。

作者: 阿源    時間: 21/10/2013 11:48 PM

誠信寶駒本來用家俊我都唔驚,不過排左個西檔真係好難跑,但係會好分好多肯定唔會係大熱門

作者: 冼馬田    時間: 22/10/2013 12:14 AM     標題: 回復 #2 阿源 的帖子

「誠信寶駒」雖然係外檔,但佢剛好排「新妙星」隔離,其實佢大可以全程跟住「新妙星」羅友來跑,睇住你黎食其實絕非不利。今場最大對手表面係「新妙星」,但「正斗」頭兩場根本不為以甚求求其其,而家一落三班就用潘頓應該有0的計,係蝦佢讓「誠信寶駒」19磅0者﹗
作者: 阿源    時間: 22/10/2013 12:17 AM

[quote]原帖由 冼馬田 於 22/10/2013 12:14 AM 發表
「誠信寶駒」雖然係外檔,但佢剛好排「新妙星」隔離,其實佢大可以全程跟住「新妙星」羅友來跑,睇住你黎食其實絕非不利。今場最大對手表面係「新妙星」,但「正斗」頭兩場根本不為以甚求求其其,而家一落三班就 ... [/quot]

其實我都認為誠信寶駒呢個磅位,對住呢組馬,任何跑法都有機會殺哂
作者: 初心    時間: 22/10/2013 08:14 AM

衰就衰在梁家俊淨係識跑1800米
作者: 冼馬田    時間: 22/10/2013 10:28 AM     標題: 回復 #5 初心 的帖子

貼呢隻馬都知佢係用梁家俊,但配咩騎師我冇乜太介意過,最介意佢用莫雷拉搞到變大熱0既0者﹗
作者: 冼馬田    時間: 22/10/2013 11:10 PM

《RW賽馬台》「一分鐘馬評」2013-10-23谷草夜賽Kaosen提供

經過星期日連中兩W,膠神雄心壯志,大雀勃起,無啦啦今日話畀我聽有心水,交左條聲帶畀我,我唯有照出。今次呢條四連環,隔夜賠率三百幾倍,希望臨場會更好分,當然最緊要係中啦﹗

[youtube]YKNXTmmzNnI[/youtube]

2013-10-23谷草夜賽Kaosen提供:
第五場:1日日發、6野外桃源、7業盛於和、9得意財星

請訂閱《RW賽馬台》YOUTUBE頻道「RWRACING9999」,緊貼賽馬台最新動向。

作者: 阿彌    時間: 23/10/2013 01:46 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 22/10/2013 11:10 PM 發表
《RW賽馬台》「一分鐘馬評」2013-10-23谷草夜賽Kaosen提供

經過星期日連中兩W,膠神雄心壯志,大雀勃起,無啦啦今日話畀我聽有心水,交左條聲帶畀我,我唯有照出。今次呢條四連環,隔夜賠率三百幾倍,希 ...

support

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0