標題: 評分變動摘要 2013年12月1日 左右逢源 神舟十號 加??? [打印本頁]

作者: 施華    時間: 2/12/2013 03:21 PM     標題: 評分變動摘要 2013年12月1日 左右逢源 神舟十號 加???

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
左右逢源,神舟十號  +13
作者: 雄心威龍    時間: 2/12/2013 03:23 PM

+13,即係仲可以跑多場一班1200先遠征?
作者: balljai923    時間: 2/12/2013 03:53 PM     標題: 回復 #2 雄心威龍 的帖子

胡森:爭分征杜拜有難度 (FROM 東方)

「左右逢源」為胡森帶來今季第二場勝仗,本身則取得跨季連捷。練者表示:「『左右逢源』跟『奇異福星』同主,性能亦相近,估不到兩駒都具備如斯強橫實力。『左右逢源』季內初出本由韋達執韁,不料因腳傷退出,猶幸其後迅速回復狀態,今仗贏來甚具說服力。安排此駒遠征杜拜並非不可能,但馬兒目前評分未足以入選,但可供爭分的高班短途賽程實在有限。我甚至不抗拒讓『左右逢源』轉往快活谷出賽,只是賽日交通及谷中場地情況,都增加爭勝風險,未必是部署上最佳選擇。」
作者: 何良    時間: 2/12/2013 04:00 PM

唔一定要跑金莎軒,跑新達加或者北風試下實力先講啦
作者: 西人堅    時間: 2/12/2013 08:43 PM

QUOTE:
原帖由 何良 於 2/12/2013 04:00 PM 發表
唔一定要跑金莎軒,跑新達加或者北風試下實力先講啦

連電光能源都要跑預賽 咁佢好難例外了
作者: Kurofune    時間: 2/12/2013 08:45 PM

希望多d泥地超級馬拆下馬會招牌
迫到佢出多d高班泥地賽 甚至Group
作者: 西人堅    時間: 2/12/2013 08:49 PM

QUOTE:
原帖由 balljai923 於 2/12/2013 03:53 PM 發表
胡森:爭分征杜拜有難度 (FROM 東方)

『左右逢源』季內初出本由韋達執韁,不料因腳傷退出.

咁又冇左 1-2 場頭馬
4 爺今季唔順到 個天明玩佢
作者: 富源    時間: 2/12/2013 08:56 PM

過去試下g3先,唔得咪番歸
作者: 大關刀    時間: 3/12/2013 01:47 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 2/12/2013 08:49 PM 發表

咁又冇左 1-2 場頭馬
4 爺今季唔順到 個天明玩佢

玩胡森
呢一場對胡森更重要

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0