標題: 韋達被剃眼眉 [打印本頁]

作者: 施華    時間: 15/12/2013 08:57 PM     標題: 韋達被剃眼眉

拉爺莫雷拉頭兩場熱倒後,第三場做番齣好戲,策沈集成嘅「飛躍成功」,擊敗告仔隻轉倉初出馬「振興中華」,大告嘅「多多快」得一席遠遠落後嘅季軍。今場韋達認真慘,原本「飛躍成功」由佢騎開,拼後埋門亦由佢操練,但結果被拉爺搶去帥權,令韋達要坐冷板,家陣「飛躍成功」仲要贏埋,韋達簡直畀人剃眼眉。而雷神除咗勝出「飛躍成功」,仲贏埋第七場「勇敢福星」,繼續強勢。 咀來
<------- 何嘗見過達少咁口臉
作者: S.WEEK    時間: 15/12/2013 09:03 PM

「飛躍成功」 唔關佢事

死跑 1200   轉程嬴馬路程 1000
作者: 君子    時間: 16/12/2013 09:25 AM

沈 集 成 說 : 「 『 飛 躍 成 功 』 賽 前 曾 由 韋 達 主 理 操 練 , 但 他 一 早 答 允 騎 同 場 另 一 駒 , 我 便 致 電 莫 雷 拉 卜 定 他 騎 , 怎 料 五 分 鐘 後 , 我 收 到 韋 達 來 電 , 他 已 推 騎 同 場 的 座 騎 , 可 以 為 『 飛 躍 成 功 』 主 轡 , 但 我 已 答 允 莫 雷 拉 , 韋 達 因 此 失 去 『 飛 躍 成 功 』 帥 權 , 事 後 他 也 有 點 不 開 心 。 此 匹 三 歲 馬 的 質 素 不 俗 , 日 後 在 短 途 賽 希 望 仍 有 贏 馬 機 會 。 」
作者: S.WEEK    時間: 16/12/2013 09:29 AM     標題: 回復 #3 君子 的帖子

「飛躍成功」我真係唔覺得有幾好質素

今日唔係有條欄嬴鬼到「振興中華」
作者: 金碧明珠    時間: 17/12/2013 08:12 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 16/12/2013 09:25 AM 發表
沈 集 成 說 : 「 『 飛 躍 成 功 』 賽 前 曾 由 韋 達 主 理 操 練 , 但 他 一 早 答 允 騎 同 場 另 一 駒 , 我 便 致 電 莫 雷 拉 卜 定 他 騎 , 怎 料 五 分 鐘 後 , 我 收 到 韋 達 來 電 , 他 已  ...

咁搞笑
作者: 金碧明珠    時間: 17/12/2013 08:12 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 16/12/2013 09:29 AM 發表
「飛躍成功」我真係唔覺得有幾好質素

今日唔係有條欄嬴鬼到「振興中華」

普通野   場場都無買佢

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0