標題: [合皮扭耳]《RW賽馬台》「賽日焦點一分鐘」2014-01-01元旦日--balljai923 [打印本頁]

作者: 冼馬田    時間: 31/12/2013 11:15 PM     標題: [合皮扭耳]《RW賽馬台》「賽日焦點一分鐘」2014-01-01元旦日--balljai923

2014年,《RW賽馬台》新增環節「賽日焦點一分鐘」,主持人會分享每次賽事各路人馬的特別動態,與大家把握贏錢先機。今次由波爺打頭陣,佢今次睇好鄭俊偉告東尼另外蘇保羅亦係特別旺元旦的練馬師,詳細內容請click入收看啦﹗

[youtube]2m7iEZ7mzaI[/youtube]

請訂閱《RW賽馬台》YOUTUBE頻道「RWRACING9999」,緊貼賽馬台最新動向。

作者: balljai923    時間: 1/1/2014 12:00 AM

一分鐘講唔哂,以下係點解睇好兩個馬房馬簡評

鄭廄:

【太陽辰】

全組托弗之馬,上左轉彎早發力,末段力弱,今場對手弱,開齋破悶局好時機。

【信心出撃】

上仗谷草已見狀態好,路短都上名,不托大跑回贏馬路程,同場馬匹狀態較參差。係唔知馬主喜唔喜呢個賠率。

【添歡笑】

谷草7:0 ,但季內一路跑仲跑埋泥地,目標是減分??上仗已見毛水力度返左黎,但外檔下跟跑一場。季內馬匹體重一路偏高今場回復贏馬上名時水平,回配贏馬拍檔兼C跑道內檔,冷勿盡忘。

東廄:

【公平競技】【幸運勝利】

一對都對版,前者上仗閘內整傷退出,變相更多休息期;配彭利力是什麼解釋呢,雪中送炭?

後者計交代指數則較高,上仗跑到一塌糊塗,今場復失地?

【蓬萊仙子】

晨課仍見火氣,前仗應放唔放,上仗燒案? 變相無用力而 阿摩幾匹跑完國際賽相信狀態一定上仗會好過今場掛。此消彼長,C跑道利放的話未可忘。

【聰明波】

晨課愈見淡定,同場有態馬唔多,轉倉無保留。

作者: balljai923    時間: 1/1/2014 02:11 PM

各執一場先
作者: 冼馬田    時間: 1/1/2014 06:28 PM

三個馬房今日都有馬贏,畀你威啦

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0