標題: 週三心水share [打印本頁]

作者: doapas    時間: 18/2/2014 05:59 PM     標題: 週三心水share

第六場
3馬得利:今季跑1200成績都好好,上一場跑1000米,個騎師發揮一般都跑到第五名,今次跑番佢嘅強項1200米,睇下會唔會好d

4準依時:最近2場表現都不俗,但檔位都唔好,今次檔位比上一次理想,睇下會唔會繼續有進展

2百戰百勝:上年曾經喺跑馬場都贏過,今年馬季暫時喺沙田跑未贏過,今次返番跑馬場跑,贏馬路程可爭勝。

7你知我心:曾經喺跑馬場1000米贏過比賽,今次搵到個好好嘅騎師莫雷拉,希望可以幫到隻馬。

資料提供:楊駿 Andrew Yeung
作者: 施華    時間: 19/2/2014 03:17 AM

作者: kate0715    時間: 19/2/2014 01:39 PM

支持支持一下
作者: 冼馬田    時間: 19/2/2014 02:04 PM

曲線宣傳racing touch 的打手
作者: 活力先生    時間: 19/2/2014 03:06 PM     標題: 我想向D打手挑機,個RACING TOUCH正垃圾

見馬會有新野,我都去試試,但絕不USER FRIENDLY,用垃圾去形容差唔夠

首先RACING TOUCH,無得買過關、大彩池更加唔洗講

我要查孖寶飛.......冇
我要買過關..........冇
我要買大彩池........冇

即係成日要在投注區同RACINGTOUCH LOG OUT完又LOGIN,LOGIN又LOGOUT,浪費時間,浪費生命。搞得來都出閘。
LOAD得又慢,又成日彈APPS,馬會除左請打手PROMOTE,仲識得做甚麼?打手一睇就穿啦,收工啦。

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0