標題: 馬會回應傳媒有關羅傑承先生的查詢 2014年3月18日 [打印本頁]

作者: 李澤楷    時間: 18/3/2014 07:34 PM     標題: 馬會回應傳媒有關羅傑承先生的查詢 2014年3月18日

馬會回應傳媒有關羅傑承先生的查詢

2014年3月18日
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        就傳媒的有關查詢,香港賽馬會今日證實已接納羅傑承先生提出的申請,將其對「軍事出擊」及「軍事機密」兩駒以合夥馬主名義擁有的權益轉讓予其餘一位現任合夥馬主梁芷珊女士。

馬會亦確認,羅傑承先生已退出華協會團體,而該團體為「競技英雄」的馬主。

因此,該三駒均獲准參加已報名的賽事,以及亦可報名參加日後其他賽事。

羅傑承擬就澳門法院最近對他的裁決提出上訴,在其上訴有結果之前,他將仍是香港賽馬會會員。
作者: 小武士    時間: 18/3/2014 07:56 PM

羅生
作者: 西人堅    時間: 18/3/2014 08:01 PM

早 D 自己申請 好過令馬會難做啦
作者: 金碧明珠    時間: 18/3/2014 08:02 PM

作者: 李澤楷    時間: 18/3/2014 08:04 PM

其實大劉都係咁上下時間辭職.
即係睇黎都係
作者: ユюユ    時間: 18/3/2014 08:10 PM

正所謂清者自清
無限量撐硬羅生

作者: 西人堅    時間: 18/3/2014 08:15 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 18/3/2014 08:04 PM 發表
其實大劉都係咁上下時間辭職.
即係睇黎都係

冇所謂 ge, 10 年唔過馬交就乜事都冇

佢個朵都出曬名咩 ga la 唔差在呢獲
作者: 李澤楷    時間: 18/3/2014 08:19 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 18/3/2014 08:15 PM 發表

冇所謂 ge, 10 年唔過馬交就乜事都冇

佢個朵都出曬名咩 ga la 唔差在呢獲

明白,都臭哂唔差左臭埋呢獲
作者: TOMAA84    時間: 18/3/2014 08:20 PM

好事來,雖是上訴中,但先暫停會籍比較好
同時又看到馬會同足總的分別...
作者: kit829    時間: 18/3/2014 08:20 PM

羅生
作者: mR.偉    時間: 18/3/2014 08:49 PM     標題: 回復 #7 西人堅 的帖子

唔過去唔洗坐?
作者: yuricylau    時間: 18/3/2014 08:52 PM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 18/3/2014 08:49 PM 發表
唔過去唔洗坐?

只要一世唔去馬交..或者去有引渡條例嘅國家就無事
作者: kaosen    時間: 18/3/2014 10:02 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 18/3/2014 08:52 PM 發表

只要一世唔去馬交..或者去有引渡條例嘅國家就無事

唔係,澳門條例係過左一定年份之後就當無事發生過   十五年之後羅生就無事
作者: asiadragon    時間: 18/3/2014 10:26 PM

果然將其下馬轉畀老婆..
作者: 西人堅    時間: 18/3/2014 10:26 PM

其實都唔知有咩地方同澳門有引渡條件

就算係大陸、葡萄牙同澳門都冇
作者: 自由雨滇行    時間: 18/3/2014 10:47 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 18/3/2014 10:26 PM 發表
其實都唔知有咩地方同澳門有引渡條件

就算係大陸、葡萄牙同澳門都冇

http://worldjournal.com/pages/full_van/push?article-%E7%84%A1%E5%BC%95%E6%B8%A1%E6%A2%9D%E4%BE%8B+%E5%85%A9%E4%BA%BA%E7%95%99%E6%B8%AF%E8%BA%B2%E7%89%A2%E7%81%BD%20&id=24743390
大陸同葡萄牙都有喎

作者: 西人堅    時間: 18/3/2014 10:57 PM     標題: 回復 #16 自由雨滇行 的帖子

E....咁我睇果段野 up 果條友咪係尻 up

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0