標題: 到底just a way會唔會黎香港 [打印本頁]

作者: ho8888    時間: 31/3/2014 12:54 PM     標題: 到底just a way會唔會黎香港

之前睇atv直播個時話會黎
今日apple daily:
香 港 馬 會 賽 馬 事 務 執 行 總 監 利 達 賢 昨 日 從 杜 拜 返 港 後 隨 即 入 場 , 他 透 露 於 前 晚 高 多 芬 一 哩 錦 標 勝 出 的 南 非 兩 屆 馬 王 「 繽 紛 會 」 , 初 步 已 決 定 來 港 角 逐 5 月 4 日 舉 行 的 冠 軍 一 哩 賽 , 另 外 馬 會 現 正 嘗 試 邀 請 免 稅 店 盃 亞 軍 馬 「 民 族 英 雄 」 來 港 參 賽 , 不 過 該 場 大 勝 而 回 的 日 本 馬 「 一 路 通 」 則 已 決 定 不 會 來 港 。
作者: asiadragon    時間: 31/3/2014 01:02 PM

[youtube]Jbpcr2DgZPc[/youtube]

根據 Interview(5:28左右開始)..目標會係安田記念

作者: 何良    時間: 31/3/2014 01:08 PM

6月先安田,唔爭在到香港一遊啦
作者: 細B    時間: 31/3/2014 01:30 PM

日本一向出馬好小心...d大賽馬一年真係為個兩三場而出賽 ...唔黎都正常
作者: 魚仔餅    時間: 31/3/2014 01:31 PM

一路通要抖下
作者: 君子    時間: 31/3/2014 02:03 PM

可能之前無諗到隻馬咁勁咪諗住黎..

跑完場馬, 再定一定神諗個更宏偉既PLAN 之後咪唔黎
作者: 李澤楷    時間: 31/3/2014 02:41 PM

須貝佢自己都應該熱愛遠征.
不過一路通未囉過安田目標擺係安田都合理既.
作者: timothyhin    時間: 31/3/2014 03:30 PM

應該安田寶塚
爭馬王要緊 香港新加坡就算贏硬佢地睇唔上眼

賞月當年都係唔跑安田先黎香港
作者: 富源    時間: 31/3/2014 04:34 PM

o~

不過都唔意外既
作者: 金碧明珠    時間: 31/3/2014 08:30 PM

o...too bad
作者: 西人堅    時間: 31/3/2014 08:40 PM

真係咁老定 一隻神威啟示攪得掂?

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0