標題: 兩騎馬人隧道口處因事發生爭執。 [打印本頁]

作者: Sweety    時間: 13/4/2007 04:46 AM     標題: 兩騎馬人隧道口處因事發生爭執。

自快活谷馬場發現可疑裝置後,馬場保安明顯加強。昨晨六時半左右,

馬場工作人員於河畔跑道近八百米處發現一個可疑水樽,並即時通知保安部處理,

猶幸經檢查後證實虛驚一場,晨操程序並未受影響。

此外,內圈亦發生一段小插曲,事緣於六時五十分,當時一位吳廄本地策騎員與另一名霍廄外籍騎馬人,

分別策騎「吉利少爺」及「擺明車馬」前往內圈出試,行至隧道口處因事發生爭執,兩位鞍上人立即互相指罵,

情緒相當激動,期間兩駒馬頭更數度觸碰,場面甚驚險,事件鬧至機坪解鞍處始告平息。
作者: 光仔    時間: 13/4/2007 04:51 AM

有冇搞錯•馬頭觸碰.............碰碰車咩:bbb:
作者: 金碧明珠    時間: 13/4/2007 04:59 AM

馬有靈性的
2隻馬都互相指罵:eee: :eee:
作者: EternitY    時間: 13/4/2007 07:02 AM

一隻48分 ... 一隻42分 ... :eee:
作者: 週日寧靜    時間: 13/4/2007 08:39 AM

個人發生爭執姐..仲咩隻馬都有份:fff: :ddd:
作者: wksstephen    時間: 13/4/2007 09:53 AM

東方日報 影果d相~~
影到d馬好似打緊交咁~~
勁誇張~~
作者: p238hornet    時間: 13/4/2007 10:09 AM

有冇相呀:aaa: 一定好睇:eee:
作者: raulwong1    時間: 13/4/2007 12:05 PM

做咩搞到要馬頭相撞呀:eee:
作者: 問    時間: 13/4/2007 12:17 PM

令我諗起之前咸華同乳石個單:yyy:
作者: 活力寶蹄    時間: 13/4/2007 03:38 PM

QUOTE:
原帖由 於 13/4/2007 12:17 PM 發表
令我諗起之前咸華同乳石個單:yyy:

我都以為又係佢地...:fff:
作者: Sweety    時間: 13/4/2007 04:29 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 13/4/2007 03:38 PM 發表

我都以為又係佢地...:fff:

呢兩個騎馬人   唔係練馬師

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0