標題: 4月16日評分變動摘要(勇猛神駒、線路精英、秒秒當先+7分;雲勝鹿-5分,得返6分) [打印本頁]

作者: 終身美麗    時間: 16/4/2007 12:28 PM     標題: 4月16日評分變動摘要(勇猛神駒、線路精英、秒秒當先+7分;雲勝鹿-5分,得返6分)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: 木奇異    時間: 16/4/2007 12:33 PM

雲勝鹿快d跑多場啦.......1分 :fff:
作者: souphen    時間: 16/4/2007 02:25 PM

一聲嘯 +7 分..依家61分 , 岩岩好無得跑返4班...加少分都可以汁多場

精選 , 駕高 + 6 分 :ccc:

駕高變左 86分..,一樣要升二班跑 :ccc:
作者: 帶來吉利    時間: 16/4/2007 04:19 PM

雲勝鹿 好心就報下泥地啦
e家佢得6分
好多5班都係10-40分
佢冇得出啦:yyy: :yyy:
作者: 終身美麗    時間: 16/4/2007 04:37 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 16/4/2007 04:19 PM 發表
雲勝鹿 好心就報下泥地啦
e家佢得6分
好多5班都係10-40分
佢冇得出啦:yyy: :yyy:

馬會會唔會整場5-40分出黎呢:yyy: :yyy:
作者: Galileo    時間: 16/4/2007 05:00 PM

冇晒0-40分嘅賽程?:eee:
作者: 帶來吉利    時間: 16/4/2007 05:17 PM

QUOTE:
原帖由 終身美麗 於 16/4/2007 04:37 PM 發表

馬會會唔會整場5-40分出黎呢:yyy: :yyy:

之前5班 場場都係15-40分
搞到隻鹿 要等成2個月先有得出賽:zzz:
作者: 活力寶蹄    時間: 16/4/2007 08:53 PM

火鳳凰...落五班啦...:jjjj:
作者: EternitY    時間: 17/4/2007 06:50 AM

火鳳凰跌落五班了 ... :ccc:
作者: 西人堅    時間: 17/4/2007 07:33 AM

QUOTE:
原帖由 souphen 於 16/4/2007 02:25 PM 發表
一聲嘯 +7 分..依家61分 , 岩岩好無得跑返4班...加少分都可以汁多場

精選 , 駕高 + 6 分 :ccc:

駕高變左 86分..,一樣要升二班跑 :ccc:

牌仔 10x 仲好, 跑1200, 唔好同超力好同場就得:lll:
作者: 帶來吉利    時間: 17/4/2007 09:30 AM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 16/4/2007 08:53 PM 發表
火鳳凰...落五班啦...:jjjj:

告仔有哂計劃
成日跑直路:yyy:

隻馬明顯係1200-1600馬:sss:
成隻滿高咁

e個馬主都 哂左佢2個馬格:llll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0