標題: 季尾冠軍之爭? [打印本頁]

作者: 莫問我是誰    時間: 22/4/2007 06:24 PM     標題: 季尾冠軍之爭?

當大家焦點放哂落韋達,柏賽,杜利萊三雄之爭,方嘉杳,蘇他羅兩虎相鬥之時~~

好似無人記得仲有一個冠軍見習生之爭亦鬥得非常精彩~

原本一直領先o既告仔愛將,馬迷眼中o既明日之星徐君禮,早前給勁敵王志偉過頭之餘,今日偉仔

更再贏一場,以三場頭馬之先放入最後直路,唔知佢能唔能夠把握呢個優勢,好似佢擅長o既"放頭

戰略"一樣,一放到底,贏埋個冠軍呢?大家又點睇呢??

另外,今日見到錢仔贏獎門人,滇仔"勁闖"串q,華人騎師真係威到盡,令我想起一個被遺忘的名字,

余健誠,餘下o既日子又可否開齋呢?覺得佢真係好慘,好似某卡通中o既兵長一樣,給人完全遺忘了~
作者: raulwong1    時間: 22/4/2007 06:26 PM

余健誠...都冇人比機會佢.....
作者: BlackJack21    時間: 22/4/2007 06:27 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 22/4/2007 06:24 PM 發表
當大家焦點放哂落韋達,柏賽,杜利萊三雄之爭,方嘉杳,蘇他羅兩虎相鬥之時~~

好似無人記得仲有一個冠軍見習生之爭亦鬥得非常精彩~

原本一直領先o既告仔愛將,馬迷眼中o既明日之星徐君禮,早前給勁敵王志偉過頭 ...

余健誠 去澳門發展可能仲好
作者: 少仔    時間: 22/4/2007 06:34 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 22/4/2007 06:26 PM 發表

Gary hv..:fff: :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 22/4/2007 06:35 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 22/4/2007 06:26 PM 發表

誠仔原本有師兄航支持,可惜搏馬失手鬧反2,3次,攪到而家變左吳定強影子副帥....

相反師兄航今季重用滇仔,銘仔,加個徙弟,今季成績認真唔錯~!
作者: raulwong1    時間: 22/4/2007 06:38 PM

吳定強博馬個陣都唔比佢博= =""...我都好想佢贏馬..
作者: 好爸爸    時間: 22/4/2007 06:41 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 22/4/2007 06:38 PM 發表
吳定強博馬個陣都唔比佢博= =""...我都好想佢贏馬..

起碼叫做有馬騎先啦...無馬騎連機會都無:ppp:
作者: 肥仔聰    時間: 22/4/2007 06:42 PM

有馬騎就有機會贏,冇馬騎就實冇得贏
作者: iceson    時間: 22/4/2007 07:43 PM

QUOTE:

得強哥同華叔俾馬佢騎:ooo:
作者: 木奇異    時間: 22/4/2007 09:37 PM     標題: 回復 #9 iceson 的帖子

重要全部係d三四線水馬 :rrr:
作者: 飛神    時間: 22/4/2007 10:14 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 22/4/2007 09:37 PM 發表

今日跑第3喲:loveliness:
作者: EternitY    時間: 22/4/2007 10:35 PM

余健誠 ... 我都覺得佢較合去澳門發展 ...
作者: 李澤楷    時間: 22/4/2007 10:40 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 22/4/2007 09:37 PM 發表

合理:gggg:
作者: 兵工廠    時間: 22/4/2007 11:25 PM

今年我支持雙"柏"   柏寶加方嘉柏

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0