標題: 網上賽馬節目問題 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 24/4/2007 10:43 PM     標題: 網上賽馬節目問題

各位朋友,本人想在此擺一個網上電台嘅賽前,一個賽後節目.本人亦已與網主ETERNITY兄相量過,希望在這兒與大家分享,如各位大哥冇乜意見,本人希望在此定時POST出,希望ETERNITY兄首肯啦:aaa: ,如有意見請提出,謝謝:eee:
作者: BlackJack21    時間: 24/4/2007 10:53 PM

文字 定 聲音 ???
作者: Running    時間: 24/4/2007 10:56 PM

最重要係電台重開,咁樣就乜都得:eee:

而家既然你主動肯搞,高興都o黎唔切啦:eee:
作者: 河馬仔    時間: 24/4/2007 11:00 PM

其實今季都播左60幾集,係一個網上電台播緊,我隨時都可以POST,我都會係節目中幫賽馬世界宣傳下........

文字我同楊駿都已經有POST分析,魔術師會遲些歸隊.

賽後就唔係我地三個做,有另外兩個主持做既..............
作者: 木奇異    時間: 24/4/2007 11:14 PM

絕對支持 :fff:
作者: 河馬仔    時間: 24/4/2007 11:21 PM

ETERNITY兄冇問題的話,可直接明日賽日或星期五晚出
作者: EternitY    時間: 25/4/2007 12:07 AM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 24/4/2007 11:21 PM 發表
ETERNITY兄冇問題的話,可直接明日賽日或星期五晚出

冇問題!就算整唔切電台,都可以貼LINK全壇置頂,無限量支持!:gggg:
作者: Wai    時間: 25/4/2007 12:15 AM

好野,有書聽:zzz:
作者: 西人堅    時間: 25/4/2007 12:18 AM

支持:gggg: :gggg:
作者: thankheavens    時間: 25/4/2007 09:25 AM

support........
作者: 河馬仔    時間: 25/4/2007 06:35 PM

咁星期五晚出啦,有意見請隨便話俾我地知啦:aaa:
作者: leongsing123    時間: 25/4/2007 06:37 PM

冇問題
作者: souphen    時間: 25/4/2007 06:47 PM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 25/4/2007 06:35 PM 發表
咁星期五晚出啦,有意見請隨便話俾我地知啦:aaa:

Oh :sss: :sss:

今晚無得聽 :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: 河馬仔    時間: 25/4/2007 11:30 PM

明晚我地錄啦,星期五晚係度post啦:eee: 多謝支持!!!:loveliness:
作者: 少仔    時間: 26/4/2007 01:34 AM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 25/4/2007 11:30 PM 發表
明晚我地錄啦,星期五晚係度post啦:eee: 多謝支持!!!:loveliness:

諗定個節目名~:eee: :eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0