標題: 皇者之光目標2008年打比 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 26/4/2007 10:07 AM     標題: 皇者之光目標2008年打比

剛周日苗禮德馬房梅開二度,昨晚谷草夜馬又發動攻勢,苗禮德說:

「楊啟棠今季騎功大有進步,日後我會繼續支持他。

『皇者之光』與『鄉下仔』同母,長力不成問題,若保持良好進度,將是我廄明年打比棋子。」 :kkk:

唔係呀,win左1場60-40分賽事就咁大口氣?!:ccc: :zzz:
作者: winKoN    時間: 26/4/2007 05:36 PM

又係諗大左......:sss: :sss:
作者: EternitY    時間: 26/4/2007 05:38 PM

要保持良好進度。:eee:

我睇好佢有80分左右 ... 不過 ... 打比就 ... 勉強了 ... :ooo:
作者: 木奇異    時間: 26/4/2007 05:39 PM

"楊啟棠今季騎功大有進步,日後我會繼續支持他"

你講野呀....星期日大手實力馬全部用哂韋達呀 :bbb:
作者: 帶來吉利    時間: 26/4/2007 06:01 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 26/4/2007 05:39 PM 發表

大賽日韋達行埋一邊啦:gggg:
作者: taxi2003    時間: 26/4/2007 06:16 PM

佢博輸左百利旺:sss: :sss:
作者: 肥仔聰    時間: 26/4/2007 06:20 PM

QUOTE:
原帖由 winKoN 於 26/4/2007 05:36 PM 發表
又係諗大左......:sss: :sss:

好似當年哲學家咁:sss:
作者: 活力寶蹄    時間: 26/4/2007 08:47 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 26/4/2007 05:39 PM 發表

人際關係好...:jjjj:
作者: 週日寧靜    時間: 26/4/2007 08:59 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 26/4/07 05:39 PM 發表

講一套做一套:fff:
作者: 西人堅    時間: 26/4/2007 09:07 PM

苗禮德 相信係現在的 trainer 當中 最自我中心 同埋 最硬頸 的 trainer 之一:ppp: :hhhh:
作者: 兵工廠    時間: 26/4/2007 09:21 PM

得唔得呀..依家係咁跑..2年後都用晒隻馬啦
作者: taxi2003    時間: 26/4/2007 09:22 PM

4班 -----> 打比
咁易有第2隻勝利名駒咩.....:ppp: :ppp:
作者: S.WEEK    時間: 26/4/2007 09:26 PM

前年都有一隻咁講

叻百利 :hhh: :hhh:
作者: +超級無敵+    時間: 27/4/2007 12:33 AM

究竟養佢果班馬主有幾多個可以搵返d養馬費架啦

佢d馬養完兩三場,之後就會爆架啦喎:fff:
作者: 君子    時間: 27/4/2007 12:35 AM

2008 澳門打比呀 :fff:
作者: hkcmlawrence    時間: 27/4/2007 12:37 AM

賺晒形勢﹐步速贏場谷草而已:rrr:
作者: dponghk2000    時間: 27/4/2007 02:05 AM

打比=.=~~~諗下先la佢~~

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0