標題: 5月12日賽程(皇太后盃:爆炸、確叻寶 VS 家福;永恆之輝初出) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 7/5/2007 01:58 PM     標題: 5月12日賽程(皇太后盃:爆炸、確叻寶 VS 家福;永恆之輝初出)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: 小野伸二    時間: 7/5/2007 02:03 PM

上浦勝將同好馬加鞭兩隻會一齊...:jjjj:

爆炸頂磅都要跑呢場...睇黎真係要交代....
作者: 終身美麗    時間: 7/5/2007 02:04 PM

永恆之輝出場:jjjj: 要對山東好馬同人緣好馬:lll:
作者: lonesometravel    時間: 7/5/2007 02:08 PM

南莊好運又出.......
作者: gogowin    時間: 7/5/2007 02:12 PM

爆炸睇個款應該會用巫斯義....:jjj:
大摩出一對...主力應該會係呢隻....:fff:
家福負輕磅, 睇下隻爆炸讓唔讓得起呢隻馬:ppp:
作者: 終身美麗    時間: 7/5/2007 02:14 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 7/5/2007 02:12 PM 發表
爆炸睇個款應該會用巫斯義....:jjj:
大摩出一對...主力應該會係呢隻....:fff:
家福負輕磅, 睇下隻爆炸讓唔讓得起呢隻馬:ppp:

跑到2400,土星點都要留意下:hhhhh:
作者: 少仔    時間: 7/5/2007 02:38 PM

愛駒森威力復出,但對手好強....:sss:
作者: iamjack    時間: 7/5/2007 02:51 PM

爆炸只要發揮出經典一哩/打比預賽的水準

對呢組對手應該夠爭

:eee:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幻影神偷縮回1200

今季用得唔多

有力一爭

:gggg:
作者: gogowin    時間: 7/5/2007 03:00 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 7/5/2007 02:51 PM 發表
爆炸只要發揮出經典一哩/打比預賽的水準

對呢組對手應該夠爭

:eee:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
幻影神偷縮回1200

今季用得唔多

有力一爭

:gggg:

爆炸係驚重磅, 但級數係高哂呢批馬...:jjj:
當然最睇唔透係隻深不可測o既家福...:jjj:
讓廿二磅仲要跑長途.....:ooo:
土星跑回一貫水準的話都有機會, 確叻寶也是...
作者: +超級無敵+    時間: 7/5/2007 03:10 PM

確叻寶終於跑返最佳路程:fff: :fff:
作者: taxi2003    時間: 7/5/2007 04:07 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 7/5/2007 03:00 PM 發表

爆炸係驚重磅, 但級數係高哂呢批馬...:jjj:
當然最睇唔透係隻深不可測o既家福...:jjj:
讓廿二磅仲要跑長途.....:ooo:
土星跑回一貫水準的話都有機會, 確叻寶也是...

土星同確叻寶都重磅:ppp: :ppp:
作者: Galileo    時間: 7/5/2007 04:08 PM

權勇駿:jjjj:
作者: leongsing123    時間: 7/5/2007 04:22 PM

又一隻初出馬~~
作者: gogowin    時間: 7/5/2007 07:14 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 7/5/2007 04:07 PM 發表

土星同確叻寶都重磅:ppp: :ppp:

佢地咁高分, 要負重磅跑就預左...:ppp:
不過話時話...我越來越覺得呢項盃賽就黎變左d二班賽事...:rrr:
跑長途又唔夠馬跑, 夾硬拉低個最低評分區域俾多d馬匹參賽...真係:ooo:
作者: 小野伸二    時間: 7/5/2007 07:16 PM

開心之星同金太陽出黎搞GAG:jjjj:
作者: 阿仙奴    時間: 7/5/2007 07:57 PM

皇仁飛駒....
操5切.....
作者: 帶來吉利    時間: 7/5/2007 11:56 PM

好馬加鞭 泥地當試閘 唔睇好:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0