標題: 「快捷勝」五班稱王?? [打印本頁]

作者: 莫問我是誰    時間: 25/5/2007 10:35 PM     標題: 「快捷勝」五班稱王??

經過沈集成+吳定強呢2個絕配馬房訓練之下,曾經處於三班贏馬o既"快捷勝"終於落到來五班,

今季此馬賽事獎金只有1萬9千多元,養此馬給養馬費也蝕死,阿強哥唔會真係咁狠心等到下季掛??

強哥馬房d馬主個個都係忍者?
作者: lomondsfay    時間: 25/5/2007 10:37 PM

會否金鷹才是波??
作者: dlsmic32    時間: 25/5/2007 10:37 PM

d馬主養馬為面子,樂趣jer,最緊要有得贏
幾萬蚊對佢地嚟講等於我地幾十蚊:ccc:
作者: 莫問我是誰    時間: 25/5/2007 10:41 PM

QUOTE:
原帖由 lomondsfay 於 25/5/2007 10:37 PM 發表
會否金鷹才是波??

鷹系馬主今年賺夠啦掛:aaa:

一隻黑鷹,一隻天鷹...而隻金鷹本身都有成27萬幾獎金,夠養自己一季了~~
作者: 莫問我是誰    時間: 25/5/2007 10:43 PM

QUOTE:
原帖由 dlsmic32 於 25/5/2007 10:37 PM 發表
d馬主養馬為面子,樂趣jer,最緊要有得贏
幾萬蚊對佢地嚟講等於我地幾十蚊:ccc:

哈哈...個個馬主都咁富貴就係o既...馬主都有分富有跟貧窮o既:eee:
作者: 少仔    時間: 25/5/2007 10:44 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 25/5/2007 10:43 PM 發表

哈哈...個個馬主都咁富貴就係o既...馬主都有分富有跟貧窮o既:eee:

at least都有100個先啦...:eee:
作者: lomondsfay    時間: 25/5/2007 10:46 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 25/5/2007 10:41 PM 發表

鷹系馬主今年賺夠啦掛:aaa:

一隻黑鷹,一隻天鷹...而隻金鷹本身都有成27萬幾獎金,夠養自己一季了~~

若果夠,就唔駛黑鷹3捷啦,完全唔似侄哥之作風:llll:

仲有,無人嫌錢多的:jjjj:
作者: 李澤楷    時間: 25/5/2007 10:47 PM

QUOTE:
原帖由 lomondsfay 於 25/5/2007 10:46 PM 發表

lomond兄係強哥FDS??:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 25/5/2007 10:51 PM

QUOTE:
原帖由 lomondsfay 於 25/5/2007 10:46 PM 發表

o個時佢怕唔夠13場畢業掛:fff:

查返,黑鷹今年90萬獎金,天鷹87萬獎金,下季養馬費都有lu~

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0