標題: 有冇人知馬佳善與賓康近况,請告之多謝! [打印本頁]

作者: 樂怡    時間: 29/5/2007 10:33 PM     標題: 有冇人知馬佳善與賓康近况,請告之多謝!

有冇人知馬佳善與賓康近况,請告之多謝! 好怀念以前的賽馬,易中又好睇!
作者: EternitY    時間: 29/5/2007 10:47 PM

馬佳善在南非練馬,賓康則在美國?

唔知有冇錯呢 ... 有錯請指正 ... :ooo:
作者: 毅力    時間: 29/5/2007 10:51 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 29/5/2007 10:47 PM 發表

無留意, 但馬佳善若真的在南非練馬, 練練下就一定會練到番呢香港的!:eee: :eee: :fff: :fff:
作者: 樂怡    時間: 29/5/2007 10:56 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 29/5/2007 10:47 PM 發表

這些基本我已知,但也好多謝你,我想知一些近况,不知你知否?:loveliness:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 29/5/2007 11:00 PM

QUOTE:
原帖由 毅力 於 29/5/2007 10:51 PM 發表

無留意, 但馬佳善若真的在南非練馬, 練練下就一定會練到番呢香港的!:eee: :eee: :fff: :fff:

聽聞佢功夫一般 中游份子:sss:
作者: EternitY    時間: 29/5/2007 11:01 PM

QUOTE:
原帖由 樂怡 於 29/5/2007 10:56 PM 發表

這些基本我已知,但也好多謝你,我想知一些近况,不知你知否?:loveliness:

七 屆 冠 軍 騎 師 馬 佳 善 闊 別 香 港 四 年 , 今 次 重 臨 深 受 馬 迷 歡 迎 , 不 少 有 備 而 來 ,

帶 同 馬 佳 善 或 前 馬 王 「 活 力 先 生 」 的 照 片 , 索 取 簽 名 。 馬 佳 善 說 :

「 我 返 回 南 非 練 馬 後 , 成 績 愈 來 愈 好 , 05 至 06 年 度 取 得 53W , 勝 出 率 及 上 名 率 是 南 非 西 部 各 地 之 冠 。
    很 多 朋 友 問 我 是 否 有 意 來 港 開 倉 , 我 只 可 以 說 沒 有 事 是 不 可 能 的 ,
    練 馬 的 滿 足 感 比 騎 馬 大 , 我 希 望 在 南 非 打 響 名 堂 後 , 才 考 慮 是 否 申 請 來 港 開 倉 。 」

馬 佳 善 明 日 將 前 往 海 防 道 投 注 站 出 席 打 手 印 儀 式 , 周 日 入 場 觀 戰 , 賽 後 乘 夜 機 返 回 南 非 。

另 一 位 嘉 賓 簡 炳 墀 也 深 受 馬 迷 歡 迎 , 他 說 :

「 我 的 成 就 是 馬 會 給 我 , 馬 會 需 要 我 推 廣 賽 馬 , 我 自 然 義 不 容 辭 , 我 希 望 賽 馬 平 民 化 ,
    不 要 如 以 往 英 皇 御 准 時 代 般 『 扮  』 。 」

此 外 , 馬 會 在 周 日 舉 行 名 人 慈 善 拍 賣 會 ,

簡 炳 墀 捐 出 超 巨 型 威 士 忌 一 支 , 至 於 馬 佳 善 則 把 用 過 的 馬 具 供 有 興 趣 人 士 競 投 。
作者: chuen22    時間: 29/5/2007 11:04 PM

QUOTE:
原帖由 真誇張!嵩哥 於 29/5/2007 11:00 PM 發表

唔去請教下希斯同愛倫?:fff:
作者: 樂怡    時間: 29/5/2007 11:04 PM

QUOTE:
原帖由 真誇張!嵩哥 於 29/5/2007 11:00 PM 發表

好似貴馬不一定等于好馬!:yyy: 但騎功就穩打穩軋!:ccccc:
作者: 樂怡    時間: 29/5/2007 11:05 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 29/5/2007 11:01 PM 發表

七 屆 冠 軍 騎 師 馬 佳 善 闊 別 香 港 四 年 , 今 次 重 臨 深 受 馬 迷 歡 迎 , 不 少 有 備 而 來 ,

帶 同 馬 佳 善 或 前 馬 王 「 活 力 先 生 」 的 照 片 , 索 取 簽 名 。 馬 佳 善 說 : ...

多謝你:xxxx:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 29/5/2007 11:05 PM

QUOTE:
原帖由 樂怡 於 29/5/2007 11:04 PM 發表

好似貴馬不一定等于好馬!:yyy: 但騎功就穩打穩軋!:ccccc:

大把例子 貴價刀:lll:
作者: 樂怡    時間: 29/5/2007 11:06 PM

QUOTE:
原帖由 chuen22 於 29/5/2007 11:04 PM 發表

唔去請教下希斯同愛倫?:fff:

各人中意的馬與人都不同:xxxx:
作者: 樂怡    時間: 29/5/2007 11:09 PM

QUOTE:
原帖由 真誇張!嵩哥 於 29/5/2007 11:05 PM 發表

大把例子 貴價刀:lll:

近有絕震:yyy:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 29/5/2007 11:15 PM

QUOTE:
原帖由 樂怡 於 29/5/2007 11:09 PM 發表

近有絕震:yyy:

呢隻未能定奪 所以暫且不提:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0