標題: 6月9日報名表(喜蓮精彩出戰;魄力王、加得勁轉跑泥地;山東好馬大戰駿寶) [打印本頁]

作者: 小野伸二    時間: 4/6/2007 02:41 PM     標題: 6月9日報名表(喜蓮精彩出戰;魄力王、加得勁轉跑泥地;山東好馬大戰駿寶)

場三級賽告東尼又出馬海戰術...出夠八隻..

喜蓮精采有埋讓磅擺擂台...再領風騷搞乜鬼走黎呢場獻世...

其他非東廐馬呢場又唔強勁...看來三重彩矣。

二班千二泥地又見琴日跑完既魄力王,加得勁又走埋去泥地...想點...

三班千四山東好馬大戰駿寶,高點,戲碼尚可:jjjj:

新馬個場同一世界對住成堆初出馬....食硬乎??
連燉馬強都派出京城天寶上陣...:llll:

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: poiuy    時間: 4/6/2007 02:43 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 4/6/2007 02:41 PM 發表

喜蓮精采有埋讓磅擺擂台...再領風騷搞乜鬼走黎呢場獻世...

其他非東葥貝O場又唔強勁...看來三重彩矣。

二班千二泥地又見琴日跑完既魄力王,加得 ...

link都懶:zzz:
作者: 魚仔餅    時間: 4/6/2007 02:44 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 4/6/2007 02:43 PM 發表

更見其神力:jjjj:
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 02:45 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 4/6/2007 02:43 PM 發表

我幫手整左LINK,方便自己方便人地。:jjjj:
作者: tinsley113    時間: 4/6/2007 02:47 PM

告東尼...8隻:eee:

會唔會底出:lll:

喜蓮精彩 117 磅輕瓢瓢

作者: EternitY    時間: 4/6/2007 02:49 PM

泥地王奇異福星 ...

99倍馬迎利好又出 ...

鋼意負頂磅 ... 不過對手就 ...

新馬果場不太看好同一世界 ... 反而留意 ... 福將臨門 ... 八運寶
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 02:51 PM

QUOTE:
原帖由 tinsley113 於 4/6/2007 02:47 PM 發表
告東尼...8隻:eee:

會唔會底出:lll:

喜蓮精彩 117 磅輕瓢瓢

喜蓮精彩初次面對強手,什麼馬王實力,真係要跑埋呢場先知。:jjjj:
作者: 木奇異    時間: 4/6/2007 02:52 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:49 PM 發表
泥地王奇異福星 ...

新馬果場不太看好同一世界 ... 反而留意 ... 福將臨門 ... 八運寶

奇異福星泥地性能仲勁過正隆, 新東武士 :funk:

3班1400, 夠信心 :fff: 上場跑完我已經一早卜定冷吼 :loveliness:
作者: tinsley113    時間: 4/6/2007 02:53 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:51 PM 發表

喜蓮精彩初次面對強手,什麼馬王實力,真係要跑埋呢場先知。:jjjj:

唔知忠心馬心中有理會唔會又走入黎呢 ?:jjjj:
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 02:54 PM

QUOTE:
原帖由 tinsley113 於 4/6/2007 02:53 PM 發表

唔知忠心馬心中有理會唔會又走入黎呢 ?:jjjj:

個人認為,那場賽事評分最高的六隻馬都是千四米很強的馬,因此 ... 喜蓮精彩輸馬唔出奇 ... :ppp:
作者: taxi2003    時間: 4/6/2007 02:57 PM

重插喜蓮精彩win既時候到啦:jjjj: :jjjj:
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 02:57 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 4/6/2007 02:57 PM 發表
重插喜蓮精彩win既時候到啦:jjjj: :jjjj:

1.5倍你都會買?:eee:
作者: taxi2003    時間: 4/6/2007 02:58 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:57 PM 發表

1.5倍你都會買?:eee:

尋日先重插完凌雨win:ppp: :ppp:
好彩陽光救左我一命:jjjj: :jjjj:
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 02:59 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 4/6/2007 02:58 PM 發表

尋日先重插完凌雨win:ppp: :ppp:
好彩陽光救左我一命:jjjj: :jjjj:

我仲以為你會買死q :eee:
作者: 櫻花    時間: 4/6/2007 02:59 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:51 PM 發表

呢班強手唔係老就殘或傷病又或跑得太多全無朝氣孭重磅,"喜蓮精彩"應該易絲執.

作者: 戶田惠梨香    時間: 4/6/2007 03:06 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:49 PM 發表
泥地王奇異福星 ...

8運寶必勝....重插.......(實流鼻血):yyy:
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 03:10 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 4/6/2007 02:59 PM 發表

呢班強手唔係老就殘或傷病又或跑得太多全無朝氣孭重磅,"喜蓮精彩"應該易絲執.

如果真係有傳聞咁勁就easy win ...
作者: 戶田惠梨香    時間: 4/6/2007 03:11 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 03:10 PM 發表

如果真係有傳聞咁勁就easy win ...

眼看未為真:lll: 風雲遊子就係一個好例子:eee:
作者: taxi2003    時間: 4/6/2007 03:13 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:59 PM 發表

我仲以為你會買死q :eee:

都話我唔like何生,點都唔買:rrr: :rrr:
作者: taxi2003    時間: 4/6/2007 03:14 PM

QUOTE:
原帖由 戶田惠梨香 於 4/6/2007 03:11 PM 發表

眼看未為真:lll: 風雲遊子就係一個好例子:eee:

但呢場係hk有眼睇:eee: :eee:

害我輸餐飯既馬:yyy: :yyy:
作者: 戶田惠梨香    時間: 4/6/2007 03:15 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 4/6/2007 03:14 PM 發表

都可以做假:yyy:

未登天子位,先置殺人刀:eee:
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 03:15 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 4/6/2007 03:14 PM 發表

你呢餐飯真係輸得好徹底 :yyy:
仲有翼仔 ... 糖果博士 ... 健康快馬 ... 總共兩餐飯 ... :tttt:
作者: Sweety    時間: 4/6/2007 03:25 PM

豐卓越理財盃告仔出8隻馬
好似誓要包三甲咁:yyy:
作者: taxi2003    時間: 4/6/2007 03:29 PM

QUOTE:
原帖由 Sweety 於 4/6/2007 03:25 PM 發表

上次係全炒俊俊贏:ppp: :ppp:
作者: 帶來吉利    時間: 4/6/2007 03:49 PM

中華英雄
同場對手水到爆
今次重要用韋達

就算得返25蚊獨贏
我一樣照車100-200蚊win:uuu: :uuu:
作者: Sweety    時間: 4/6/2007 03:53 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 4/6/2007 03:29 PM 發表

上次係全炒俊俊贏:ppp: :ppp:

今次全炒 喜蓮精彩贏:yyy:
作者: 木奇異    時間: 4/6/2007 04:03 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 4/6/2007 03:49 PM 發表
中華英雄
同場對手水到爆
今次重要用韋達

就算得返25蚊獨贏

隻中華英雄都係50步笑百步姐 :yyy:
作者: 少仔    時間: 4/6/2007 04:55 PM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 4/6/2007 03:49 PM 發表
中華英雄
同場對手水到爆
今次重要用韋達

就算得返25蚊獨贏

係咪真先?係真既話,我買P...:lll:
作者: 小野伸二    時間: 4/6/2007 05:05 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 4/6/2007 02:45 PM 發表

我幫手整左LINK,方便自己方便人地。:jjjj:

唔該哂主席..因為我之前試過幾次都放唔到條link入黎/.\
作者: 帶來吉利    時間: 4/6/2007 05:49 PM

QUOTE:
原帖由 少仔 於 4/6/2007 04:55 PM 發表

係咪真先?係真既話,我買P...:lll:

必定
一定買獨贏!!
冇得輸架:gggg:
作者: EternitY    時間: 4/6/2007 06:11 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 4/6/2007 05:05 PM 發表

唔該哂主席..因為我之前試過幾次都放唔到條link入黎/.\

you're welcome :yyy:
作者: 毅力    時間: 4/6/2007 06:19 PM

告仔, 喜蓮精彩最緊要比番柏寶騎呀, 做人要講口齒呀!:eee: :fff: :gggg:
作者: iamjack    時間: 4/6/2007 06:25 PM

勁收 ... 希望今次排到內檔 ... 拜託拜託 :rrrr:
作者: 小野伸二    時間: 4/6/2007 06:29 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 4/6/2007 06:25 PM 發表
勁收 ... 希望今次排到內檔 ... 拜託拜託 :rrrr:

工兵收咧唔同佢跑...10檔都贏到啦:jjjj:
作者: iamjack    時間: 4/6/2007 06:30 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 4/6/2007 06:29 PM 發表

工兵收咧唔同佢跑...10檔都贏到啦:jjjj:

但 ... 有上浦 :ddd:

如果跑番1200個場水準 ... 勁收極難反先 :sss:
作者: 小野伸二    時間: 4/6/2007 06:37 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 4/6/2007 06:30 PM 發表

止於pq膽:jjjj:
作者: 肥仔聰    時間: 4/6/2007 06:40 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 4/6/2007 06:30 PM 發表

上浦福將都驚?:fff: :yyy:
作者: iamjack    時間: 4/6/2007 07:03 PM

QUOTE:
原帖由 肥仔聰 於 4/6/2007 06:40 PM 發表

上浦福將都驚?:fff: :yyy:

睇番 ... 原來我認錯馬 :fff:

縱使如此 , 勁收也要盡力 , 打開勝利之門 :gggg:
作者: kewell    時間: 4/6/2007 07:18 PM

初步心水:eee: :eee:  (係睇感覺揀 , 唔係度出黎:fff: )

G3 1400米 : 喜利多 , 好輝煌 讓磅賽 , 唔係最重磅 , 而且千四正宗
                  喜蓮精彩 上場贏得精彩 , 輕磅上陣 , 對住一堆老手仍有爭勝機會

二班泥1200米 : 奇異福星 上場破紀錄 , 但係覺得唔會咁高既馬 , 但始終要兼顧 , 次選魄力王

三班千四米 : 兩隻熱門馬 - 山東好馬 同 駿寶 掛頭牌 , 機會位置
                  睇好高點 同 飛天快馬 前者馬房雖然黑仔 , 仍有機會 , 後者近仗表現有進步 . 而且要留意八逢九紫 , 呢隻馬應該有質素 , 如果冷門 可搏一搏位置

三班千六米 : 神州穿梭 , 上場檔劣表現差 , 今場如有內檔可拼

四班泥千二米 : 凱旋煌 , 對手唔強 , 磅輕有利

四班千四米 : 中華英雄 , 實力應該係呢組最強 , 萬事利 跑左兩場谷草突然跑返 田草 , 小心小心

四班千六米 : 再度豪情 , 跑左幾場都表現唔好 , 應該會再上返半冷十幾倍 , 食指動

四班二千二 : 東方遊戲 , 減夠分落四班 , 二千二岩跑 , 重磅照拖 , 一定喜 , 實力夠 , 但係要睇蕉神

五班千四米 : 甜蜜福星 , 五班夠跑 , 惡馬份子 , 光速縮程千四 , 而且路程有戰績

五班泥1650 : 野蠻 , 上賽贏得出色 , 三陽開泰 , 救馬 , 又跑泥地650 , 心拼

新馬千二米 : 福將臨門  , 馬房優先 , 可能係主力 , 八連寶 , 上場跑得好好 , 信多次  , 同一世界 , 跑多 d 既 , 應該會成熟d
作者: 木奇異    時間: 4/6/2007 07:27 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 4/6/2007 07:18 PM 發表
初步心水:eee: :eee:  (係睇感覺揀 , 唔係度出黎:fff: )

G3 1400米 : 喜利多 , 好輝煌 讓磅賽 , 唔係最重磅 , 而且千四正宗
                  喜蓮精彩 上場贏得精彩 , 輕磅上陣 , 對住一堆老手仍有爭勝機 ...

東方遊戲都係咪搞, 隻馬內在都唔知出左咩野事 :ooo:

甜蜜福星.....之前2場有飛, 不過一步都冇, 唔知係唔係蔡約翰故意啦 :ccc:
作者: asiadragon    時間: 4/6/2007 07:30 PM

理財盃-------------喜蓮精彩贏面壓一,勁闖應該給番韋達騎,我反而想知告東尼其餘7隻配搭如何.
2班泥地-------奇異福星再鬥新東武士,照計今次五五波.加得勁係一路奇兵.
3班1400-------山東好馬照計贏馬就要問過高點先..........揀得好會放出什麼時間呢??:fff:
3班1600--------亂局........
4班1200--------勁收四平八穩
4班1400-------中華英雄配韋達:ppp: :ppp: 鋼意3甲應該好穩陣
4班1600-------亂局.............
4班2200------睇下麗晶之寶輸幾多:eee:
5班1400--------吳定強出2隻好來好去,精圖,喜在心頭(前領)鬥甜蜜福星,圍彩百勝(後上)
5班1650-------駔驍之首實大熱.............福勇:eee:
新馬---------京城天寶:lll:
作者: 大黃蜂    時間: 4/6/2007 07:39 PM

放心,
勁闖會係架兩:loveliness:

QUOTE:
原帖由 Sweety 於 4/6/2007 03:25 PM 發表

作者: 肥仔聰    時間: 4/6/2007 07:48 PM     標題: 回復 #39 kewell 的帖子

飛天快馬:ccc: 隻馬上場近只係淋地幫助:aaa:
作者: 少仔    時間: 4/6/2007 07:48 PM

QUOTE:
原帖由 大黃蜂 於 4/6/2007 07:39 PM 發表
放心,
勁闖會係架兩:loveliness:  

贏返港澳杯,咩都夠了...:lll:
作者: kewell    時間: 4/6/2007 07:51 PM

QUOTE:
原帖由 肥仔聰 於 4/6/2007 07:48 PM 發表
飛天快馬:ccc: 隻馬上場近只係淋地幫助:aaa:

鎖定目標一樣都係上場同樣場地跑近 , 但係一樣貼中 , 自己既方法:eee: :fff:
作者: 肥仔聰    時間: 4/6/2007 07:57 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 4/6/2007 07:51 PM 發表

鎖定目標一樣都係上場同樣場地跑近 , 但係一樣貼中 , 自己既方法:eee: :fff:

鎖定目標上場輸成11個馬位,仲要轉場地路程黎跑

但係飛天快馬喺同一路程跑喎:bbbb:
作者: 大黃蜂    時間: 4/6/2007 08:16 PM

唔好唱熱我隻甜蜜福星ar,
佢贏馬gei方法一定係跑先行,
希望排內檔la
呢場係波:loveliness:

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 4/6/2007 07:27 PM 發表

東方遊戲都係咪搞, 隻馬內在都唔知出左咩野事 :ooo:

甜蜜福星.....之前2場有飛, 不過一步都冇, 唔知係唔係蔡約翰故意啦 :ccc:

作者: 飛神    時間: 4/6/2007 08:24 PM

全力支持京城天寶:loveliness:
作者: taxi2003    時間: 4/6/2007 08:34 PM

一定喜....冇得輸呀:jjjj: :jjjj:
作者: kewell    時間: 4/6/2007 08:39 PM

QUOTE:
原帖由 肥仔聰 於 4/6/2007 07:57 PM 發表

鎖定目標上場輸成11個馬位,仲要轉場地路程黎跑

但係飛天快馬喺同一路程跑喎:bbbb:

但係上一場有明顯進步

前一場未轉彎已經逆噴射 , 但係上一場入到直路先黎料

同埋同一場地 都唔代表形勢完全一樣既:eee: :fff:
作者: Beckimike2    時間: 4/6/2007 08:39 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 4/6/2007 02:41 PM 發表

其他非東馬呢場又唔強勁...看來三重彩矣。

二班千二泥地又見琴日跑完既魄力王,加得勁又 ...

開心 (H070)勁呀,真命天子!!!!!:ccccc:
作者: taxi2003    時間: 4/6/2007 08:41 PM

QUOTE:
原帖由 Beckimike2 於 4/6/2007 08:39 PM 發表

開心 (H070)勁呀,真命天子!!!!!:ccccc:

上次7星伴月.....
上次捧俊俊上位

睇攤路今次肯定全力扶隻新星上位.....
相信會係喜蓮精彩:jjjj: :jjjj:
作者: 少仔    時間: 4/6/2007 08:44 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 4/6/2007 08:41 PM 發表

上次7星伴月.....
上次捧俊俊上位

睇攤路今次肯定全力扶隻新星上位.....
相信會係喜蓮精彩:jjjj: :jjjj:

喜利多...:fff:
作者: taxi2003    時間: 4/6/2007 08:45 PM

QUOTE:
原帖由 少仔 於 4/6/2007 08:44 PM 發表

喜利多...:fff:

如果季內未交代或會考慮,不過都已贏:lll: :lll:
作者: 莫問我是誰    時間: 4/6/2007 09:14 PM

用喜蓮精彩做膽...買告仔4連環~~拖哂7隻告仔馬都係20注~~:llll:
作者: timothyhin    時間: 4/6/2007 11:18 PM

萬一再領風騷又玩大逃:fff:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 4/6/2007 11:21 PM

魄力王擺到明洗底落3班 等下季:lll:

京城天寶終於上戰場:jjjj:
作者: 帶來吉利    時間: 4/6/2007 11:24 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 4/6/2007 08:24 PM 發表
全力支持京城天寶:loveliness:

吳正常2歲馬
連試2次閘
又草又泥
e家重要咁快上陣
真係 奇蹟:gggg:

相反 風雲再起 就:llll:
作者: 原居民    時間: 5/6/2007 11:35 AM

沈集成想袋走呢二十萬真係危危乎:sss: :sss:
作者: DrEAm    時間: 5/6/2007 01:40 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 4/6/2007 07:18 PM 發表

喜蓮精彩 上場贏得精彩 , 輕磅上陣 , 對住一堆老手仍有爭勝機 ...

四班二千二 : 東方遊戲 , 減夠分落四班 , 二千二岩跑 , 重磅照拖 , 一定喜 , 實力夠 , 但係要睇蕉神

初嚟報到...講錯野吾好見怪:aaaaa:
呢隻野...吾追啦...連續兩次都有事.....好心啦...呢d馬吾好比佢再出住啦...:www:
又吾係無飛....跑落...大家都知:llll:
馬會真係咁小野都做吾到....點會多人投注呀:hhhh:
作者: 西人堅    時間: 5/6/2007 03:14 PM     標題: 回復 #60 DrEAm 的帖子

如覺得某某場次有 d 類似的不明,
何不留番 d 本賭下幾場??

有睇唔通最好的方法係留力, 而唔係 賴
除非閣下一日賭本十萬八萬又係唔場場賭唔舒服果隻,
唔明仲要賭只會輸多 d

作者: 真誇張!嵩哥    時間: 5/6/2007 03:40 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 4/6/2007 08:45 PM 發表

如果季內未交代或會考慮,不過都已贏:lll: :lll:

呢隻逢大賽日先搏:lll:
作者: nathanxhim    時間: 5/6/2007 07:46 PM

6月9如果有得跑...
睇黎跑大爛地多:ggg: :ggg:
作者: 少仔    時間: 5/6/2007 07:48 PM

QUOTE:
原帖由 nathanxhim 於 5/6/2007 07:46 PM 發表
6月9如果有得跑...
睇黎跑大爛地多:ggg: :ggg:

why?:hhh:
作者: chuen22    時間: 5/6/2007 07:53 PM

QUOTE:
原帖由 少仔 於 5/6/2007 07:48 PM 發表

why?:hhh:

天文台話落大雨
作者: yinho    時間: 5/6/2007 10:07 PM

同一世界有2倍既話,重插win
8運寶上場貼到欄,加上有遮檔,上次個第2扯緊d飛
福將臨門試第2個泥地閘唔係幾好,再加上文家良:ooo: :ooo: 怕怕
作者: 毅力    時間: 6/6/2007 03:30 PM

QUOTE:
原帖由 chuen22 於 5/6/2007 07:53 PM 發表

天文台話落大雨

咁就慳番d腦汁, 齋睇同齋吹好了!:eee: :eee: :fff: :fff:
作者: kewell    時間: 9/6/2007 04:46 PM

QUOTE:

二班泥1200米 : 奇異福星 上場破紀錄 , 但係覺得唔會咁高既馬 , 但始終要兼顧 , 次選魄力王

我暈啦:ddd:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 9/6/2007 05:58 PM

估唔到魄力王一轉地就去馬:zzz:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0