標題: 馬會係咪玩到冇o野好玩,連呢o的o野都可以鬥一餐? [打印本頁]

作者: Running    時間: 9/6/2007 11:43 AM     標題: 馬會係咪玩到冇o野好玩,連呢o的o野都可以鬥一餐?

頭先睇東方體育版,話下星期五,黃金寶以踩單車方式,同爆冷鬥快!:ccc:

阿寶下周五挑戰爆冷 人同馬第一次鬥快!

黃 金 寶 同 「 爆 冷 」 鬥 快 ! 七 屆 F1 盟 主 舒 麥 加 好 多 年 前 曾 與 空 軍 戰 機 同 場 鬥 快 , 兩 屆 亞 運 單 車 公 路 賽 金 牌 得 主 黃 金 寶 亦 有 樣 學 樣 , 向 應 屆 女 皇 盃 同 香 港 冠 軍 暨 遮 打 盃 雙 料 長 途 馬 王 「 爆 冷 」 挑 戰 , 睇  「 爆 冷 」 快 , 定 係 佢 踩 單 車 快 。

香 港 長 途 馬 「 爆 冷 」 繼 女 皇 盃 後 , 上 周 再 度 力 壓 「 爪 皇 凌 雨 」 , 稱 雄 二 千 四 百 米 草 地 賽 香 港 冠 軍 暨 遮 打 盃 , 香 港 賽 馬 會 大 搞 噱 頭 , 安 排 一 場 別 開 生 面 的 「 人 馬 挑 戰 賽 」 , 搵 黃 金 寶 挑 戰 「 爆 冷 」 , 單 車 王 子 火 併 長 途 馬 王 。

市 民 可 以 估 埋 一 份

這 場 大 戰 在 本 月 十 五 日 ( 下 周 五 ) 早 上 十 時 假 深 圳 龍 崗 單 車 場 舉 行 , 形 式 好 簡 單 , 身 兼 馬 會 榮 譽 大 使 的 黃 金 寶 , 在 鑊 形 賽 場 內 狂 踩 二 千 四 百 米 , 馬 王 「 爆 冷 」 當 然 唔 會 在 鑊 形 賽 場 同 場 競 逐 , 而 係 以 當 日 贏 取 香 港 冠 軍 暨 遮 打 盃 的 勝 出 時 間 , 2 分 24 秒 6 定 高 下 , 「 阿 寶 」 如 能 在 這 個 時 間 內 踩 畢 全 程 , 便 算 勝 出 。 馬 會 亦 會 讓 市 民 競 猜 人 快 定 馬 快 , 齊 齊 湊 熱 鬧 。

身 在 日 本 的 「 阿 寶 」 表 示 : 「 同 隻 馬 鬥 快 都 係 第 一 次 , 我 諗 會 幾 好 玩 , 贏 輸 都 冇 所 謂 啦 ! 這 兩 日 在 日 本 參 加 亞 洲 盃 場 地 賽 , 就 用  備 戰 對 『 爆 冷 』 呢 場 『 大 戰 』 啦 ! 」

而家係咪玩到冇o野好玩啊?如果隻馬因此搞到出事,邊個負責先?
作者: 飛龍    時間: 9/6/2007 11:44 AM

啲宣傳又落左響爆冷到。:lll:
作者: Galileo    時間: 9/6/2007 11:47 AM

QUOTE:
原帖由 Running 於 9/6/2007 11:43 AM 發表
頭先睇東方體育版,話下星期五,黃金寶以踩單車方式,同爆冷鬥快!:ccc:

阿寶下周五挑戰爆冷 人同馬第一次鬥快!

黃 金 寶 同 「 爆 冷 」 鬥 快 ! 七 屆 F1 盟 主 舒 麥 加 好 多 年 前 曾 與 空  ...

同學仔冇聽書:yyy: :yyy: :yyy: :yyy: :yyy:
馬 王 「 爆 冷 」 當 然 唔 會 在 鑊 形 賽 場 同 場 競 逐 , 而 係 以 當 日 贏 取 香 港 冠 軍 暨 遮 打 盃 的 勝 出 時 間 , 2 分 24 秒 6 定 高 下 , 「 阿 寶 」 如 能 在 這 個 時 間 內 踩 畢 全 程 , 便 算 勝 出 。 馬 會 亦 會 讓 市 民 競 猜 人 快 定 馬 快 , 齊 齊 湊 熱 鬧 。
作者: Running    時間: 9/6/2007 11:49 AM

QUOTE:
原帖由 Galileo 於 9/6/2007 11:47 AM 發表

同學仔冇聽書:yyy: :yyy: :yyy: :yyy: :yyy:
馬 王 「 爆 冷 」 當 然 唔 會 在 鑊 形 賽 場 同 場 競 逐 , 而 係 以 當 日 贏 取 香 港 冠 軍 暨 遮 打 盃 的 勝 出 時 間 , 2 分 24 秒 6 定 高 下 , ...

我今朝都係掃o下報紙個topic,冇睇清楚個內文:ooo:
作者: 毅力    時間: 9/6/2007 12:00 PM

傻的, 龍船快過馬我就聽過, 單車快過馬? 哈哈!:aaaa: :fff: :eee:
作者: 戶田惠梨香    時間: 9/6/2007 12:06 PM

我估要3分幾鐘:yyy:
作者: 櫻花    時間: 9/6/2007 01:49 PM

幾好啅頭 有話題,馬會開始有d腦:ppp: :ppp:
作者: EternitY    時間: 9/6/2007 01:52 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 9/6/2007 01:49 PM 發表
幾好啅頭 有話題,馬會開始有d腦:ppp: :ppp:

對市民就幾好 ... 不過對我地班馬迷黎講就好無聊 :ooo:
作者: 好爸爸    時間: 9/6/2007 01:53 PM

我反而覺得啅頭唔錯喎

不覺我都唔多覺馬會有宣傳:ppp:
作者: abcde    時間: 9/6/2007 01:53 PM

QUOTE:
原帖由 Galileo 於 9/6/2007 11:47 AM 發表

馬 王 「 爆 冷 」 當 然 唔 會 在 鑊 形 賽 場 同 場 競 逐 , 而 係 以 當 日 贏 取 香 港 冠 軍 暨 遮 打 盃 的 勝 出 時 間 , 2 分 24 秒 6 定 高 下 , ...

我都r緊頭 隻馬會有咩事:fff: :fff:
作者: EternitY    時間: 9/6/2007 01:55 PM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 9/6/2007 01:53 PM 發表
我反而覺得啅頭唔錯喎

不覺我都唔多覺馬會有宣傳:ppp:

攪多dd 咁既野都好 ... 好過俾人一味話賭賭賭 ... 錢落海 :ddd:
作者: 櫻花    時間: 9/6/2007 02:32 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 9/6/2007 01:52 PM 發表

對市民就幾好 ... 不過對我地班馬迷黎講就好無聊 :ooo:

馬迷就係市民,市民係物料,要激化市民變馬迷,賽馬先有前途.:ppp: :ppp:
作者: 長毛    時間: 9/6/2007 02:33 PM

如果隻馬因此搞到出事 ?? you know that it will happens while in AUS ??
作者: EternitY    時間: 9/6/2007 02:33 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 9/6/2007 02:32 PM 發表

馬迷就係市民,市民係物料,要激化市民變馬迷,賽馬先有前途.:ppp: :ppp:

It"s right :ooo: :ooo:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 9/6/2007 03:00 PM

我買呀寶:lll:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 9/6/2007 03:00 PM

但最抵死係佢贏完世界冠軍
就同爪皇宣傳:lll:
呢兩件事 前後兩日發生:gggg:
作者: asiadragon    時間: 9/6/2007 09:04 PM

黃金寶要努力呀! 要快過爆冷! 落吓爆冷馬主面都好呀........
作者: 贏馬人    時間: 9/6/2007 09:15 PM

杭州人做杭州事:fff: :fff: :fff:
作者: dponghk2000    時間: 10/6/2007 01:10 AM

:kkk: 唔係有得買ma~~
作者: kewell    時間: 10/6/2007 01:13 AM

QUOTE:
原帖由 長毛 於 9/6/2007 02:33 PM 發表
如果隻馬因此搞到出事 ?? you know that it will happens while in AUS ??

我想問隻馬會有乜事????
作者: soumillom    時間: 10/6/2007 06:14 PM

咪玩死隻好馬就 ok 喇..
叫蓮華生輝出黎跑好過 la..:eee:
作者: kewell    時間: 10/6/2007 06:16 PM

QUOTE:
原帖由 soumillom 於 10/6/2007 06:14 PM 發表
咪玩死隻好馬就 ok 喇..
叫蓮華生輝出黎跑好過 la..:eee:

朋友,隻馬唔會出黎跑架,睇埋篇野先啦:ooo:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 10/6/2007 06:17 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 10/6/2007 06:16 PM 發表

朋友,隻馬唔會出黎跑架,睇埋篇野先啦:ooo:

香港學生既通病:lll:
唔睇題目就答:jjjj:
作者: kewell    時間: 10/6/2007 06:18 PM

QUOTE:
原帖由 真誇張!嵩哥 於 10/6/2007 06:17 PM 發表

香港學生既通病:lll:
唔睇題目就答:jjjj:

Instructions 可以整死勁多人:ooo:

好似今年UE Sect E 咁:ooo:
作者: 西人堅    時間: 10/6/2007 06:20 PM

我有 興趣 知道阿寶收幾多 le 個 show:fff:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 10/6/2007 06:22 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 10/6/2007 06:18 PM 發表

Instructions 可以整死勁多人:ooo:

好似今年UE Sect E 咁:ooo:

好多都懶叻 見到幾隻字就答:gggg:
作者: asiadragon    時間: 10/6/2007 06:24 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 10/6/2007 06:20 PM 發表
我有 興趣 知道阿寶收幾多 le 個 show:fff:

肯定唔少.馬會榮譽大使+ Derby 大使.......................:fff: :fff:
作者: 靚歡騰    時間: 10/6/2007 08:28 PM

有意思丫!

http://php.guestbook.com.tw/b8/viewtopic.php?t=1093&mforum=raymond

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0