標題: 馬季結束,你地會揀邊一場係全季最精彩既賽事? [打印本頁]

作者: 金威    時間: 4/7/2007 05:21 PM     標題: 馬季結束,你地會揀邊一場係全季最精彩既賽事?

如果比我擇
我一定擇活力金剛贏打比果場
因為近十年打比,多數都係優勝劣敗,勝負的距離至少一定有半個馬位或上,但估唔到今年鬥得咁精彩
再加上今年俊歡騰己經贏左打比預賽果二關
當日俊歡騰己經跑得好靚
但好奇怪, 記得當日係馬場跑到去最後百五倒, 我反而幫活力金剛打氣
個人認為呢場算係個人心目中最精彩的一場之一

咁你地呢, 你地會擇邊場呀??
作者: raulwong1    時間: 4/7/2007 10:39 PM

我會選擇好利威跑香港國際賽個場~
個場我一路睇住好利威守個位,一路驚佢冇位出,最緊要係去到轉彎個陣好利威仲要一路退後,
去到直路先望空,個陣勁驚俊歡騰個位咁靚,驚佢贏啦,點知去到最後400左右...隻星運一野爆左上去,掟甩左後面d馬3,4個馬位,好利威仲要騎落去反應好似唔多夠咁...我已經諗住即刻轉台了...
走去轉之前就望到佢一路爆上黎,仲愈追愈勁...我都o左....因為最後200左右仲落後緊3,4馬位左右...跟住好利威就係咁加速...但最後都係輸一個馬頭..........
因為呢場...我有一個月冇睇馬....唉...
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 5/7/2007 12:55 AM

女皇盃 爆冷大戰爪皇+賞月:jjjj:
作者: 飛神    時間: 5/7/2007 12:56 AM

勝德寶喜在心頭串Q gor場
作者: 兵工廠    時間: 5/7/2007 01:03 AM

我覺得好歡騰岩岩嬴個場..4隻馬鬥好正呀!!
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 5/7/2007 01:14 AM

QUOTE:
原帖由 兵工廠 於 5/7/2007 01:03 AM 發表
我覺得好歡騰岩岩嬴個場..4隻馬鬥好正呀!!

講鬥馬 場5班都唔差 成棚馬擁上黎:jjjj:
作者: Wai    時間: 5/7/2007 04:41 PM

QUOTE:
原帖由 真誇張!嵩哥 於 5/7/2007 01:14 AM 發表

講鬥馬 場5班都唔差 成棚馬上黎:jjjj:

係爬:jjjj:
作者: taxi2003    時間: 7/7/2007 03:21 PM

終身美麗跑婦女銀袋fight back贏好爸爸:gggg: :gggg:
作者: 隨心起舞    時間: 7/7/2007 04:08 PM

世紀巨星最尾一次爆冷....估唔到仲有貨賣:ccc:
作者: wksstephen    時間: 7/7/2007 04:59 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 7/7/2007 03:21 PM 發表
終身美麗跑婦女銀袋fight back贏好爸爸:gggg: :gggg:

呢埸我地我多兄弟都有入埸見證到呀~~
好開心呀~~

但係果時我勢估唔到好爸爸o係幾個月之後可以單挑好利威囉~~
作者: 翼    時間: 7/7/2007 09:17 PM

俊俊:sss: :sss: 打比之戰
作者: tinsley113    時間: 7/7/2007 09:31 PM

香港國際馬匹拍賣會挑戰賽,超勁精神終點前過左健康之友。

另外R363 無極追左好耐都追唔到駿馬繽紛都幾精彩:eee:
作者: 直布羅山    時間: 7/7/2007 09:32 PM

主席錦標
作者: Ralph_Ho    時間: 7/7/2007 11:10 PM

香港盃.
賞月力追自豪
作者: EternitY    時間: 8/7/2007 12:10 AM

無敵神駒在兩駒中間穿過破田草全港千二米記錄之役。

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0