標題: 估下季冠軍練馬師?冇野做入來吹吹水! [打印本頁]

作者: palacemusic    時間: 5/7/2007 05:37 PM     標題: 估下季冠軍練馬師?冇野做入來吹吹水!

你估下季冠軍練馬師係邊個?

我估 神仙蔡

我睇佢已經入o左十幾隻新馬,大部份評52分,每隻2 win 都三十幾場:fff:

只要佢有心爭,唔難再贏!!!!!
作者: garyinpayton    時間: 5/7/2007 05:57 PM

蔡神仙啦...90%都係佢...

收埋收埋勁多質新馬...

隻隻無3w都坐底2w...加埋班舊馬精英...

好利威...一隻都有2-3w啦....
作者: 肥仔聰    時間: 5/7/2007 06:59 PM

神仙啦,睇佢上次勇士贏嗰陣幾串就知:ppp:
作者: DrEAm    時間: 5/7/2007 07:06 PM

德國佬..吾知係真"渣":ooo: 定減分:lll:
佢手馬睇返減左好多分:fff: 如果咁都無成績就.........:rrr:
作者: 金威    時間: 5/7/2007 07:06 PM

我都係鐘意神仙
因為無理由咁差勁
話晒都幾屆冠軍黎架麻
作者: wksstephen    時間: 5/7/2007 08:17 PM

一定會係蔡神仙啦~~
作者: 櫻花    時間: 5/7/2007 09:08 PM

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 5/7/2007 07:06 PM 發表
德國佬..吾知係真"渣":ooo: 定減分:lll:
佢手馬睇返減左好多分:fff: 如果咁都無成績就.........:rrr:

德國佬 以上季表現短期(二季以內)內冠軍唔使預佢:ppp: :ppp:
作者: 旅遊領隊    時間: 5/7/2007 09:09 PM

神仙啦 ..  擺到明下季係佢玩晒 .. :jjjj:
作者: DrEAm    時間: 5/7/2007 09:20 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 5/7/2007 09:08 PM 發表

德國佬 以上季表現短期(二季以內)內冠軍唔使預佢:ppp: :ppp:

得兩隻識跑:fff:
作者: conan917    時間: 5/7/2007 09:35 PM

蔡生啦...三四月份有病毒時D馬中左招...
好多馬都提早抖左暑LU...今季有排佢玩啦...
作者: 阿源    時間: 7/7/2007 07:51 PM

蘇保羅
作者: 直布羅山    時間: 7/7/2007 07:54 PM

姚本輝
作者: yinho    時間: 7/7/2007 08:46 PM

方嘉柏冧莊:eee: :eee:
作者: 帶來吉利    時間: 7/7/2007 08:47 PM

大奸蔡
隻隻新馬收埋哂
明明操好哂 又放草20日 一係就游水1個月
作者: EternitY    時間: 7/7/2007 11:35 PM

蔡約翰馬房現時只有55匹馬,還有新血未到呢。:ddd:

只是「勇士」已經自視同與「喜勁寶」相比了。:ddd:

雖然神仙作風務實,宣言不會刻意爭冠,不過 ...... 機會都好大 :ppp:
作者: 活力寶蹄    時間: 7/7/2007 11:39 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 7/7/2007 11:35 PM 發表
蔡約翰馬房現時只有55匹馬,還有新血未到呢。:ddd:

只是「勇士」已經自視同與「喜勁寶」相比了。:ddd:

雖然神仙作風務實,宣言不會刻意爭冠,不過 ...... 機會都好大 :ppp:

仲有北地風情...不過隻大紅袍..佢隻團體馬...全部馬都四歲....:jjjj:
下季可能得告仔有得同佢玩...:ooo:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0