標題: 馬匹易廄 27-7-2007 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 27/7/2007 04:30 PM     標題: 馬匹易廄 27-7-2007

以下馬匹經已轉換馬房:-
馬名 烙號 由 轉至 易廄日期
法寶 (G069 ) 徐雨石 薛達志 27/07/2007

作者: 小魔怪    時間: 27/7/2007 04:38 PM

今年都無咩高班馬轉馬房
作者: taxi2003    時間: 27/7/2007 04:57 PM

呢隻都搞得掂就......:fff: :fff:
作者: 小魔怪    時間: 27/7/2007 05:09 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 27/7/2007 04:57 PM 發表

搞得掂會點?
作者: 活力寶蹄    時間: 27/7/2007 06:01 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 27/7/2007 04:57 PM 發表

搞得定先算...:yyy: :jjjj:
作者: EternitY    時間: 27/7/2007 06:24 PM

法寶,嬴到一場都已經算係招牌貨。:ccc:
作者: 長毛    時間: 27/7/2007 08:59 PM

薛達志 says this is a class one horse to the owner ... :lll: :lll: :lll:
作者: EternitY    時間: 27/7/2007 10:07 PM

QUOTE:
原帖由 長毛 於 27/7/2007 08:59 PM 發表
薛達志 says this is a class one horse to the owner ... :lll: :lll: :lll:

堅定流?唔信。:ffff:
作者: 長毛    時間: 28/7/2007 01:30 AM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 27/7/2007 10:07 PM 發表

堅定流?唔信。:ffff:

堅 ... horse owner best friend tell me ...
I have already tell them that dont waste $$ and change another one ....
作者: live    時間: 28/7/2007 03:23 AM

睇下薛達志有咩法寶:yyy:
作者: EternitY    時間: 28/7/2007 07:24 AM

QUOTE:
原帖由 長毛 於 28/7/2007 01:30 AM 發表

堅 ... horse owner best friend tell me ...
I have already tell them that dont waste $$ and change another one ....

20分 ... :sss:
作者: 木奇異    時間: 28/7/2007 08:49 AM

如果薛生好野既, e隻野搞得返上4班已經好好......不過1班wor :ooo:
我未見過有馬可以遲熟到咁, 減到5班低再上返1班 :ggg:
作者: 李澤楷    時間: 28/7/2007 09:34 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 28/7/2007 08:49 AM 發表
如果薛生好野既, e隻野搞得返上4班已經好好......不過1班wor :ooo:
我未見過有馬可以遲熟到咁, 減到5班低再上返1班 :ggg:

時代巨星?
作者: 櫻花    時間: 28/7/2007 09:43 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/7/2007 09:34 AM 發表

時代巨星?

時代巨星未落過五班, "魅力小子"就試過落到五班之後五捷升到可以跑一班. 再好耐之前王兆旦有隻"無敵金剛"都試過落五班之後五捷上一班,不久前某報訪問馬主 許晉奎 都有提過.
作者: 李澤楷    時間: 28/7/2007 09:48 AM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 28/7/2007 09:43 AM 發表

時代巨星未落過五班, "魅力小子"就試過落到五班之後五捷升到可以跑一班. 再好耐之前王兆旦有隻"無敵金剛"都試過落五班之後五捷上一班,不久前某報訪問馬主 許晉奎 都有提過.

花花之寶:gggg:
作者: raulwong1    時間: 28/7/2007 12:24 PM

原本以為上季我馬威力有機會再係5班贏到上一班的....但...我諗我高估左佢了,,
作者: 長毛    時間: 28/7/2007 01:41 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 28/7/2007 08:49 AM 發表

well .. even 岳敦 think it is a class 2 horse ...
it is not surprise ...

作者: 長毛    時間: 28/7/2007 01:42 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/7/2007 09:34 AM 發表

時代巨星?

lowest is class 4
http://www.hkjc.com/chinese/racing/RetireHorse.asp?HorseNo=V005
作者: 好爸爸    時間: 28/7/2007 01:53 PM

QUOTE:

係1班馬唔=會一定上到1班
馬既屬性同練馬師都會有所影響

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0