標題: [開台-Openradio]2007年9月26日賽馬日節目回顧 及10月1日賽馬日問馬留言區 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 25/9/2007 09:34 PM     標題: [開台-Openradio]2007年9月26日賽馬日節目回顧 及10月1日賽馬日問馬留言區

(第九十集)(主持:河馬仔,楊駿,魔術師)

中秋賞月夜,當然唔少得河馬仔,楊駿,魔術師同您共渡佳節.一路沖壺茶,食件月餅,一路聽我地講下第一,四,九場心水.皇仁俊駒有好大機會?金星再戰真如意?龍冠復勇有幾分?仲有<賽馬自助Q&A>會講下(Live)問的首騎士(EternitY)問的利好,(雞仔)問的高駿,(Taxi2003)問的皇仁俊駒,(Jintinc)問的泰山英雄等等

http://www.openradiohk.com/archive/prog-20/horse-20070925-103.mp3

(如各位想問我們週六出賽馬匹之看法及前景,請PM或留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每集大約講兩匹)

為 達 至 開 放 的 目 的 ,提倡 知 識 共 享 和 意 見 交 流 , 本 台 所 有 節 目 , 除 特 別 註 明 以外,均 採用Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5License 版權 形 式免費 發 放 。本台 歡 迎 聽 眾 和 網 友 互 相 分 享、 轉 播 、 或 錄 播 , 作 教育、 學 術 研 究、個 人 、 及非 牟利 用途, 以 作 廣 傳 , 而 無 須 預 先 向 本 台 申 請或 得 到 書 面批 准 。 但 本 台保 留國 際 法 中 對著 作者(Author's Right) 的 權利 , 未 經 開 台 書 面 批 准, 嚴 禁 改 動 、轉 變 、或 改 作 本 台 作品,亦 禁止 為 牟利 或 商 業 目 的 而 使 用 本 台 作 品 ,和 嚴 禁 售 賣 本 台作 品 。 為了 尊 重 知 識 產權和主 持 人的 創 作 成 果 , 任 何 人 使 用 本 台 作品 , 必 須 註 明 出處 。 所 有 轉 播或 錄 播 必須在 合乎香 港 特 別行 政 區 法 律 之 下 進 行 。
作者: Running    時間: 26/9/2007 12:44 AM

我問先:eee:

10月1日想問隻色種靚
作者: 河馬仔    時間: 26/9/2007 01:11 AM     標題: 回復 #2 Running 的帖子

果然有留意報名表:eee:
好呀,冇問題
今集質素如何呀?:eee:
作者: 馬場自由行    時間: 26/9/2007 01:29 AM

我想問:zzz:

2班1800 牛精財星,,除左包裝大師,其餘對手普通,,有冇機會破處?
作者: 少仔    時間: 26/9/2007 01:56 AM

我想問喜皇寶,同紙醉金迷....:aaa:
作者: EternitY    時間: 26/9/2007 02:39 AM

10月1日,想問齊齊開心 vs 威利來。(威利來初次增程上千四)
作者: Running    時間: 26/9/2007 10:59 AM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 26/9/2007 01:11 AM 發表
果然有留意報名表:eee:
好呀,冇問題
今集質素如何呀?:eee:

今集冇時間聽:ppp:

惟有等下次:ppp:
作者: 楊駿    時間: 26/9/2007 11:10 AM

國慶賽事因周五排位,所以呢集只得下載版。 敬請留意
作者: 古惑天王    時間: 26/9/2007 11:53 AM

我想問3班1600浦紅之友
作者: EternitY    時間: 26/9/2007 12:47 PM

賽馬自助Q&A會唔會怕放得太後 ... 我每次臨訓聽都聽唔到最後
作者: 河馬仔    時間: 26/9/2007 02:19 PM     標題: 回復 #10 EternitY 的帖子

我地要WARM UP一下嘛,哈哈:eee:
作者: timothyhin    時間: 26/9/2007 02:22 PM

我想問下久休復出既新力升:ggg:
作者: 河馬仔    時間: 26/9/2007 02:39 PM

我地會盡力回答啦,我數數先:eee:
作者: 河馬仔    時間: 26/9/2007 06:46 PM

是日三位主持之提供及賽果:

第一場:
河馬仔:5神鑽福將-3拔尖兒-6皇仁俊駒-4
勁財寶(唔中)
楊駿:3
拔尖兒-6皇仁俊駒-2自由鳥-1利之寶(中位置Q派$47.5)
魔術師:9神箭金剛-3拔尖兒-4勁財寶-6皇仁俊駒(中正Q派$131.0)
賽果:3-9-2-1

第四場:
河馬仔:12真如意-7東莞之威-3金星-11紅運精英(唔中)
楊駿:12
真如意-10精圖-3金星-2星運才子(中正Q派$340.0)
魔術師:3金星
-12星運才子-2星運才子-10精圖(中正Q派$340.0)
賽果:12-10-5-1

第九場:
河馬仔:11龍冠-12多津美-4卓越歡騰-7一口田(中位置Q派$39.5)
楊駿:9五穀豐收-7一口田-3時分秒-11龍冠
(中位置Q派$39.5)
魔術師:11龍冠-7一口田-4卓越歡騰-9五穀豐收(中位置Q派$39.5)
賽果:7-8-11-3

作者: live    時間: 26/9/2007 11:36 PM

綠茵飛駒 :lll:
作者: jintinc    時間: 26/9/2007 11:39 PM

10月1日想問隻燦惑
作者: 河馬仔    時間: 26/9/2007 11:41 PM     標題: 回復 #15 live 的帖子

我記低先.

有D預告先,今集如無意外有位新主持啦:loveliness:
作者: jintinc    時間: 26/9/2007 11:44 PM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 26/9/2007 11:41 PM 發表
我記低先.

有D預告先,今集如無意外有位新主持啦:loveliness:

邊位人兄呀:fff: :fff:
作者: 河馬仔    時間: 26/9/2007 11:50 PM

等個日開估啦,但佢接受過賽馬WQT暑期版訪問過,對步速有研究的好朋友:eee:
作者: asiadragon    時間: 26/9/2007 11:52 PM

10月1日
4班1400..想問大紅袍同自然旺
作者: taxi2003    時間: 26/9/2007 11:55 PM

1/10 想問下人緣好馬:loveliness: :loveliness:
作者: 魚仔餅    時間: 26/9/2007 11:55 PM

10月1日想問 零用錢 同埋 大師:jjjj:
作者: 河馬仔    時間: 27/9/2007 12:11 AM

明白,但我要同位新朋友講講先,我數數下都有約十隻馬,有時間一定盡力講講:loveliness:

多謝各位支持我地做到第92集.:loveliness:
作者: live    時間: 27/9/2007 03:31 AM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 26/9/2007 11:41 PM 發表
我記低先.

等我做你地既長期聽眾~~每集都要解答我一隻馬~~~:eee:
作者: EternitY    時間: 27/9/2007 03:38 AM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 26/9/2007 11:50 PM 發表
等個日開估啦,但佢接受過賽馬WQT暑期版訪問過,對步速有研究的好朋友:eee:

謝平?哇 ...
作者: DrEAm    時間: 27/9/2007 09:33 PM

想問..........
好著數
大紅袍
:gggg:

作者: 河馬仔    時間: 27/9/2007 09:52 PM

唔係謝生啦,係步速研究者RANDY先生啦:loveliness:
作者: kewell    時間: 29/9/2007 05:10 PM

其實我想知花旗駿雷架:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0