標題: 國泰航空香港瓶 - 本地報名馬匹名單 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 17/10/2007 01:22 PM     標題: 國泰航空香港瓶 - 本地報名馬匹名單

(國際一級賽) - 草地 二四○○米

馬名                                      練馬師        
Bullish Cash (NZ)     牛精財星(紐)        A S Cruz              告東尼     
Ever Bright (NZ)      家福 (紐)           P O'Sullivan          蘇保羅
Eyshal (IRE)          花好月圓(愛)        J Moore               約翰摩亞
Growl (NZ)            狂野之聲(紐)        A Lee                 李易達
Hawkes Bay (GB)       厚利多(英)          D J Hall              賀賢      
Luckyme (NZ)          永旺財(紐)          A S Cruz              告東尼     
Syllabus (GB)         確叻寶(英)          D E Ferraris          霍利時
Vital King (NZ)       活力金剛(紐)        P O'Sullivan          蘇保羅
Viva Hong Kong (USA)  爆燈(美)            J Moore               約翰摩亞
Viva Macau (FR)       爆炸(法)            J Moore               約翰摩亞
Viva Pataca (GB)      爆冷(英)            J Moore               約翰摩亞

作者: asiadragon    時間: 17/10/2007 01:27 PM

Viva Hong Kong 爆燈
Viva Macau 爆炸
Viva Pataca  爆冷
:ddd: :ddd:

永旺財 2400............

花好月圓.........:ooo:
作者: 小魔怪    時間: 17/10/2007 01:32 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 17/10/2007 01:27 PM 發表
Viva Hong Kong 爆燈
Viva Macau 爆炸
Viva Pataca  爆冷
:ddd: :ddd:

永旺財 2400............

花好月圓.........:ooo:

花好月圓做咩留晒汗?
作者: asiadragon    時間: 17/10/2007 01:33 PM

QUOTE:
原帖由 小魔怪 於 17/10/2007 01:32 PM 發表

花好月圓做咩留晒汗?

隻馬都未快操..............:ooo:
作者: Running    時間: 17/10/2007 01:35 PM

凌雨冇o係瓶個報名表上面,果然係以杯做目標。
作者: AK1360    時間: 17/10/2007 01:36 PM

嚇下你既姐:lll:
作者: 小魔怪    時間: 17/10/2007 01:38 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 17/10/2007 01:33 PM 發表

隻馬都未快操..............:ooo:

:jjjj:
作者: AK1360    時間: 17/10/2007 01:43 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 17/10/2007 13:35 發表

跑盃係悶D, 鬼叫盃多賞金:zzzzzzzzz:
作者: 小魔怪    時間: 17/10/2007 01:46 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 17/10/2007 01:35 PM 發表

跑瓶尚有一線生機
跑杯真係可以飛:sss:
作者: Running    時間: 17/10/2007 01:52 PM

QUOTE:
原帖由 小魔怪 於 17/10/2007 01:46 PM 發表

跑瓶尚有一線生機
跑杯真係可以飛:sss:

今年杯o既對手(不論外隊、本地)都強o左唔少,仲要隻隻當打,要一隻7歲馬同班後生去鬥,入到頭五已經算交代有餘。
作者: 自由雨滇行    時間: 17/10/2007 03:20 PM

QUOTE:
原帖由 willandgrace 於 17/10/2007 01:22 PM 發表
(國際一級賽) - 草地 二四○○米

馬名                                      練馬師        
Bullish Cash (NZ)     牛精財星(紐)        A S Cruz              告東尼     
Ever Bright (NZ)      家福 ...

永旺財跑2400不如跑1600......
作者: 李澤楷    時間: 17/10/2007 03:38 PM

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 17/10/2007 03:20 PM 發表

永旺財跑2400不如跑1600......

1600大把自己友:fff:

2400無馬放佢或者可以偷雞:jjjj:
作者: 活力寶蹄    時間: 17/10/2007 04:12 PM

凌雨唔報呢場....:bbb:
作者: 帶來吉利    時間: 17/10/2007 06:51 PM

永旺財2400到唔到呀
我睇佢e家得2200力

不過2400 年年都超慢步速
出來抽下水 :eee:
作者: raulwong1    時間: 17/10/2007 11:27 PM

我既凌雨呢????
佢唔跑...睇黎香港又贏唔到呢場啦.....
次次都送錢比人使....咁不如del左呢場啦- -"""
作者: 少仔    時間: 18/10/2007 12:45 AM

狂野之聲唔講都唔記得隻馬了........:ddd:
作者: kewell    時間: 18/10/2007 12:50 AM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 17/10/2007 11:27 PM 發表
我既凌雨呢????
佢唔跑...睇黎香港又贏唔到呢場啦.....
次次都送錢比人使....咁不如del左呢場啦- -"""

下!? 人地贏就唔開咁搞笑?!:ooo:
作者: 阿仙奴    時間: 18/10/2007 01:16 AM

狂野之聲返黎未
作者: 西人堅    時間: 18/10/2007 01:23 AM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 18/10/2007 12:50 AM 發表

下!? 人地贏就唔開咁搞笑?!:ooo:

唔怪得 Ihorse 要攪咁多野屈你班友 :yyy:
作者: 金威    時間: 22/10/2007 03:37 PM

其實個人認為香港瓶香港每年既馬都係好弱
就算爪皇跑瓶也要寄望慢步速鬥爆一段22秒幾(杜拜果場都係靠慢步速贏)
本身香港長途賽有限, 而且本港騎師跑到2400, 級數上不夠外來騎師強
而且外隊長途馬實力極強, 香港馬要跑得好好才能夠贏, 希望爆冷會報呢場啦
但無論港隊馬跑成點, 我都大力支持港隊的

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0