標題: 賞月,金剛力王,搖滾樂等不能出席香港國際賽事? [打印本頁]

作者: 神鷹    時間: 23/10/2007 04:18 PM     標題: 賞月,金剛力王,搖滾樂等不能出席香港國際賽事?

東方D14版講受馬匹流感影響,今次日本馬來港檢疫期延長至三十日
換言之本年日本天皇賞秋,冠軍一哩錦標,伊利沙伯二世女皇盃,日本盃參戰馬將不能出席香港國際賽事

究竟呢件事是否真的?:funk: :sss:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 23/10/2007 04:23 PM

香港馬贏晒:eee:
作者: Running    時間: 23/10/2007 04:37 PM

QUOTE:
原帖由 神鷹 於 23/10/2007 04:18 PM 發表
東方D14版講受馬匹流感影響,今次日本馬來港檢疫期延長至三十日
換言之本年日本天皇賞秋,冠軍一哩錦標,伊利沙伯二世女皇盃,日本盃參戰馬將不能出席香港國際賽事

究竟呢件事是否真的?:funk: :sss:

一來係流感問題

二來同08奧運有關

始終下年要搞馬術項目,好多o野不能有失下,馬會點都唔夠政府講。
作者: raulwong1    時間: 23/10/2007 04:39 PM

外國d馬唔係水架= ="
威滿蹄足以贏曬香港d馬...= =
作者: Running    時間: 23/10/2007 04:46 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 23/10/2007 04:39 PM 發表
外國d馬唔係水架= ="
威滿蹄足以贏曬香港d馬...= =

如果威滿蹄去跑一哩,我都會覺得贏面有9成。

問題係假如賞月不能到港下,高多芬一定部署轉跑杯,但呢隻馬2000性能有好大疑問。:ppp:
作者: taxi2003    時間: 23/10/2007 04:56 PM

OK......如果係既話咁睇黎都冇意思:kkkk: :kkkk:
作者: raulwong1    時間: 23/10/2007 05:02 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 23/10/2007 04:56 PM 發表
OK......如果係既話咁睇黎都冇意思:kkkk: :kkkk:

我都係咁話......
香港一哩....威滿蹄9成唔跑,外國仲有咩勁既一哩馬會黎???

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0