標題: [開台-Openradio]2007年10月24日賽馬夜節目回顧 及10月28日賽馬日問馬留言區 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 23/10/2007 07:28 PM     標題: [開台-Openradio]2007年10月24日賽馬夜節目回顧 及10月28日賽馬日問馬留言區

(主持:河馬仔,魔術師,Randy)

今次谷草夜馬,繼續有河馬仔,楊駿,魔術師講下第六,七,八場心水選擇.哈哈妙有幾勁?不老英雄贏哂?衝勁寶又有乜吸引?當然<賽馬自助Q&A>會講下以下馬匹:
- 吉祥寶駒
- 智勝寶
- 福駿
- 勁力十足
- 富士晨曦
- 九龍飛

http://www.openradiohk.com/archive/prog-20/horse-20071023-109.mp3

(如各位想問我們週六出賽馬匹之看法及前景,請PM或留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每集大約講兩匹)

為 達 至 開 放 的 目 的,提倡知 識 共 享 和 意 見 交 流 , 本 台 所 有 節 目 , 除 特別註明以外,均採用Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs2.5License版權形式 免費發 放。本台 歡 迎 聽眾 和 網 友 互 相 分 享、 轉 播 、 或 錄 播 , 作 教育、 學術研究、 個 人、及非 牟利用途,以 作 廣 傳, 而 無 須 預 先 向 本 台 申 請或 得 到 書 面批 准 。 但 本 台保 留國際法中對著作者(Author's Right) 的 權利 , 未 經 開 台 書 面 批 准, 嚴 禁 改 動 、轉 變 、或改作本台作品,亦禁止 為 牟利或 商 業 目 的 而 使 用 本 台 作 品 ,和 嚴 禁 售 賣 本 台作 品 。 為 了尊重知識產權和主持人 的創 作成 果 , 任 何 人 使 用 本 台 作品 , 必 須 註 明 出處 。 所 有 轉 播 或錄播必須在合乎香港 特別行 政區法 律 之 下 進 行

作者: 活力寶蹄    時間: 23/10/2007 08:30 PM

我想問隻招積仔...:jjjj:
作者: 河馬仔    時間: 23/10/2007 08:33 PM

好呀!
作者: 少仔    時間: 23/10/2007 08:52 PM

好馬加鞭...thx~
作者: 光仔    時間: 23/10/2007 10:29 PM

火箭動力:loveliness:
作者: 魚仔餅    時間: 23/10/2007 10:30 PM

我問恭喜:aaa:
作者: kewell    時間: 23/10/2007 10:34 PM

我想問好有勝:eee:
作者: asiadragon    時間: 24/10/2007 02:40 PM

我想問實業飛駒 & 甜蜜福星 .thx
作者: 河馬仔    時間: 24/10/2007 11:20 PM

是日三位主持之提供及賽果:

第六場:
河馬仔:6哈哈妙-2老少雙雄-9綠茵飛駒-5御名燈(唔中)
魔術師:6
哈哈妙-2老少雙雄-5御名燈-3酒勝(唔中)
Randy:5御名燈-3酒勝-6哈哈妙-10勁力十足(唔中)
賽果:11-8-1-7

第七場:
河馬仔:9福星拱照-5駕進-1不老英雄-4大贏家(唔中)
魔術師:5駕進-3力奇福星-9福星拱照-8加州主教(唔中)
Randy:8加州主教-1不老英雄-3-5駕進(唔中)
賽果:6-1-2-4

第八場:
河馬仔:4茂年精英-8添喜悅-12小戰士-10衝勁寶(唔中)
魔術師:10衝勁寶-12小戰士-7-8添喜悅(唔中)
Randy:10衝勁寶-4茂年精英-8添喜悅-12小戰士(唔中)
賽果:11-12-1-2

作者: DrEAm    時間: 26/10/2007 01:09 AM

2場 9魄力寶
4場 9巴圖魯
:gggg:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0