標題: 黎海榮開齋賀生辰 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 28/10/2007 09:27 PM     標題: 黎海榮開齋賀生辰

今季遲遲未開齋的見習騎師黎海榮,終於在昨天尾場憑「財到得勝」打開今季勝門,今天正是黎海榮24歲生日,騎者正好用頭馬來慶祝生日。

賽後黎海榮表示遲遲未贏馬當然心急,但並不擔心,只是要等實力座騎而已,今仗「財到得勝」面對一眾谷草精英仍然取勝,黎海榮認為主因是得輕磅之利。

黎海榮亦提到今季首要目標是多贏五場頭馬升格為大師傅,昨天已踏出第一步,現時只要贏多4W便夠70W升格。

作者: 毅力    時間: 28/10/2007 09:34 PM

佢騎呢隻就唔擔心, 駕輕就熟!:eee: :eee:
作者: 活力寶蹄    時間: 28/10/2007 09:35 PM

黎海榮..一個好好既騎師...:gggg:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 28/10/2007 09:36 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 28/10/2007 09:35 PM 發表
黎海榮..一個好好既騎師...:gggg:

今日靠晒榮仔反敗為勝:gggg:
作者: raulwong1    時間: 28/10/2007 09:48 PM

加油呀~~~
佢成日都得唔到足夠支持~~:gggg:
論騎功,佢絕對好過果dxx禮多多聲啦~~~~:rrr:
成日騎d大冷馬殺入黎~勁勁勁~!!:ccccc:
作者: taxi2003    時間: 28/10/2007 09:49 PM

殺我4-7 q:sss: :sss:
作者: 馬俠    時間: 28/10/2007 10:04 PM

得返魯柏軒未開齋:aaaa:
作者: jintinc    時間: 28/10/2007 10:08 PM

QUOTE:
原帖由 馬俠 於 28/10/2007 10:04 PM 發表
得返魯柏軒未開齋:aaaa:

佢都算係失運騎師La~~:llll:
作者: taxi2003    時間: 28/10/2007 10:09 PM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 28/10/2007 10:08 PM 發表

佢都算係失運騎師La~~:llll:

有料同失運2樣野黎:ppp: :ppp:
作者: 馬俠    時間: 28/10/2007 10:12 PM

咁搞法分分鐘....唔騎馬:ccc:
作者: 週日寧靜    時間: 28/10/2007 10:14 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 28/10/07 10:09 PM 發表

有料同失運2樣野黎:ppp: :ppp:

佢唔差ga wor:fff: :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 28/10/2007 11:48 PM

一直覺得佢係現時見習生最好一個,比d師兄梁明偉,湯智傑起碼高一籌~~

要記住佢係一個中小型倉口所訓練出來o既見習生,而且好大機會可以滿指定年齡前贏足頭馬,實在

非常不簡單~~我覺得佢日後o既成就好大機會超越而家最好o個3位,阿滇,小強,小賴~~

今日又巧合,師父無出馬,佢就開齋啦~~:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0