標題: 11月11日報名表 [打印本頁]

作者: 魚仔餅    時間: 5/11/2007 01:55 PM     標題: 11月11日報名表

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: 阿源    時間: 5/11/2007 02:00 PM

打吡前哨戰
永旺財VS大腦
作者: asiadragon    時間: 5/11/2007 02:16 PM

香港國際馬匹拍賣會十一月挑戰賽-----6隻..........頭5有獎金:ccc: :ccc:

2班1600 利好 vs  安畋
2班2000  大腦 vs  永旺財.. 哲學家做Pacing.???:ccc:
3班1400.....亂局
作者: chuen22    時間: 5/11/2007 02:19 PM

場拍賣挑戰賽得6隻馬,,,咁搞黎做咩呢:ggg:
作者: 魚仔餅    時間: 5/11/2007 02:20 PM

好好食又出
上鋪輸得唔抵:bbbbb:
作者: Galileo    時間: 5/11/2007 02:36 PM

永利多:fff:
作者: 阿源    時間: 5/11/2007 02:45 PM

三班第二組1200好多好馬
長驅,鼓浪天風,好有勝,福將臨門,步步勝,甚至夢寐以求都鹹魚翻生
作者: 阿源    時間: 5/11/2007 02:46 PM

QUOTE:
原帖由 魚仔餅 於 5/11/2007 02:20 PM 發表
好好食又出
上鋪輸得唔抵:bbbbb:

好好食係好勁,但係我覺得幸運勇將仲有大把係手:lll:
作者: 李澤楷    時間: 5/11/2007 02:50 PM

ar shum 出2隻想係盃賽威威??:fff:
作者: 馬俠    時間: 5/11/2007 03:51 PM

拍賣會挑戰賽咁少馬益左隻至上追上黎:fff:
呢日又多好馬:fff: 又有大賽..值得留意
作者: 活力寶蹄    時間: 5/11/2007 04:43 PM

駕高...:fff:
作者: Wai    時間: 5/11/2007 05:30 PM

神仙又黎-.-
贏唔到兩場唔當贏馬...-.-
安畋...兩隻護航...=.=''?
上次浦紅之友....:yyy: 有啟示:fff: ?有利好wor:yyy:
又兩隻4歲未贏ppg:yyy:
大腦挑2千...有輕飄飄既泓金..不過比左志叔=_=
4班千2馬王輝揀手揚洋 vs 夏主席超班 vs 厚利多full brother 永利多:fff:
作者: raulwong1    時間: 5/11/2007 05:32 PM

大腦果場應該好好睇~!!
場拍賣賽得6隻馬跑:ccc:
小馬場合爆死都似.....
作者: 旅遊領隊    時間: 5/11/2007 05:33 PM

QUOTE:
原帖由 Wai 於 5/11/2007 05:30 PM 發表
神仙又黎-.-
贏唔到兩場唔當贏馬...-.-
安畋...兩隻護航...=.=''?
上次浦紅之友....:yyy: 有啟示:fff: ?有利好wor:yyy:
又兩隻4歲未贏ppg:yyy:
大腦挑2千...有輕飄飄既泓金..不過比左志叔=_=
4班千2馬王 ...

喜利多FULL BRO :aaa: :jjjj:
作者: Wai    時間: 5/11/2007 05:36 PM

QUOTE:
原帖由 旅遊領隊 於 5/11/2007 05:33 PM 發表

喜利多FULL BRO :aaa: :jjjj:

唔好意思:yyy: 記錯左:yyy:
作者: 帶來吉利    時間: 5/11/2007 05:46 PM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 5/11/2007 02:00 PM 發表
打吡前哨戰
永旺財VS大腦

爪皇泓金殺哂:jjj:

大腦 上次贏隻開心多多 都好辛苦
跑2000有保留:zzz:
作者: EternitY    時間: 5/11/2007 06:22 PM

瓜皇泓金太遲黎啦,上季有咁既走勢就可以跑打比啦。:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 5/11/2007 06:30 PM

場拍賣賽...告仔一隻都無出.....

上年都出成3隻啦..今件告仔真係:sss:

八運寶又唔跑??跑呢場1班賽獎金咁荀都唔跑~~:ppp:
作者: EternitY    時間: 5/11/2007 06:32 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 5/11/2007 06:30 PM 發表

每一年都有馬房脫腳或者跌watt,暫時睇 ... 好像係告仔 ... :ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 5/11/2007 06:40 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 5/11/2007 06:32 PM 發表

每一年都有馬房脫腳或者跌watt,暫時睇 ... 好像係告仔 ... :ppp:

佢上年o既專長係專門訓練第一季即勝自購馬~~

今年專長係不停贏d轉倉馬...不停省招牌,不停剃人眼眉~~:ppp:

今年6場頭馬,金寶兒上年轉倉馬,堅毅又係,宇宙良駒又係~~

歡樂滿堂今年轉~~

竟然佔左4場~~再加上之前轉來隻自然旺初出第2~~:ppp:
作者: Wai    時間: 5/11/2007 06:45 PM

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 5/11/2007 06:22 PM 發表
瓜皇泓金太遲黎啦,上季有咁既走勢就可以跑打比啦。:ppp:

上季唔增程大師霍生一直唔肯增程....=.=一拖再拖
加上季初博多左...季中出現健康不穩..需要休息..
而且懶性陋習遲遲不改..馬身單薄...鬥心不足...不耐拼...
出返黎對住d準一班大老虎...家福...玉蜻蜓
下下差一步...嘔血:sss:
今季改掉陋習馬身茁壯成熟大進...
而且跑來有火氣迫出鬥心..
3班惡爺走哂...
初出未足面對比上季弱一班的對手..即刻橫行:ggg:
作者: 小野伸二    時間: 5/11/2007 06:46 PM

QUOTE:
原帖由 Wai 於 5/11/2007 06:45 PM 發表

上季唔增程大師霍生一直唔肯增程....=.=一拖再拖
加上季初博多左...季中出現健康不穩..需要休息..
而且懶性陋習遲遲不改..馬身單薄...鬥心不足...不耐拼...
出返黎對住d準一班大老虎...家福...玉蜻蜓
下下 ...

今場希望靠個磅可以頂得住永旺財同大腦呢d老虎..:jjjj:
作者: Wai    時間: 5/11/2007 06:46 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 5/11/2007 06:40 PM 發表

佢上年o既專長係專門訓練第一季即勝自購馬~~

今年專長係不停贏d轉倉馬...不停省招牌,不停剃人眼眉~~:ppp:

今年6場頭馬,金寶兒上年轉倉馬,堅毅又係,宇宙良駒又係~~

歡樂滿堂今年轉~~

竟然佔 ...

岩岩收返黎隻大隻馬祝福滿滿...
又係岩哂告仔口味...
作者: 莫問我是誰    時間: 5/11/2007 06:53 PM

QUOTE:
原帖由 Wai 於 5/11/2007 06:46 PM 發表

岩岩收返黎隻大隻馬祝福滿滿...
又係岩哂告仔口味...

呢隻第2隻宇宙良駒掛~~:llll:

仲有隻真龍船呢.....葉sir簡sir支持者竟然會兵變~~:ppp:
作者: timothyhin    時間: 5/11/2007 06:57 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 5/11/2007 06:46 PM 發表

今場希望靠個磅可以頂得住永旺財同大腦呢d老虎..:jjjj:

我點都覺得永旺財係咁多:ggg:

泓金上次谷草果段爆炸力真係:kkk: :kkk:
作者: S.WEEK    時間: 5/11/2007 07:16 PM

又 11 場 :ppp: :ppp:
作者: Sweety    時間: 5/11/2007 07:19 PM

最佳孖寶:iiii:
作者: hkcmlawrence    時間: 5/11/2007 07:24 PM

再領風騷加小武士
破硬紀錄時間:ddd:
作者: kewell    時間: 5/11/2007 09:50 PM

愛拼者贏未試閘都出:ooo:
作者: 週日寧靜    時間: 5/11/2007 09:55 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 5/11/07 06:57 PM 發表

我點都覺得永旺財係咁多:ggg:

泓金上次谷草果段爆炸力真係:kkk: :kkk:

永旺財係呢個班跑點都著數:fff:

上到去就難講:fff: :fff:
作者: randysiu    時間: 5/11/2007 11:50 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 5/11/2007 06:30 PM 發表

唔明點解超勁精神唔跑,牛精富星走去跑三班千四

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0