標題: 2007-2008年度自購馬及自購新馬資料 8-11-2007 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 8/11/2007 11:45 AM     標題: 2007-2008年度自購馬及自購新馬資料 8-11-2007

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_showhtml.asp?SelType=IPSD&filename=20071108_092419_C_IPSD.htm[/iframe]
作者: willandgrace    時間: 8/11/2007 11:48 AM

大摩同告仔各有3隻pp運港。:fff: :fff:

告仔隻Salford Mill咁遲先運黎,進度肯定輸俾隻「爆燈」,跑打比會唔會太趕呢?:ppp:
作者: gogowin    時間: 8/11/2007 12:44 PM

我發現今季大摩大量o係英愛兩地買入自購馬....計埋呢批都有7至8隻...真係少見:jjj:
作者: 阿源    時間: 8/11/2007 01:07 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 8/11/2007 12:44 PM 發表
我發現今季大摩大量o係英愛兩地買入自購馬....計埋呢批都有7至8隻...真係少見:jjj:

澳洲果D唔黎得:ppp:
作者: gogowin    時間: 8/11/2007 01:12 PM

SHINE AND RISE:ooo:
你睇下個邊跑d咩路程就知呢隻馬唔應該運黎香港跑:ooo:
作者: 阿源    時間: 8/11/2007 01:28 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 8/11/2007 01:12 PM 發表
SHINE AND RISE:ooo:
你睇下個邊跑d咩路程就知呢隻馬唔應該運黎香港跑:ooo:  

香港幾時整場3200米黎玩下呀!
作者: 阿源    時間: 8/11/2007 02:06 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 8/11/2007 12:44 PM 發表

近年來大摩都係鐘意英愛馬多D
E布:勁好聲(愛)
      一口田(愛)
      新力升(愛)
      有聲氣(愛)
      常山鎮寶(愛)
      詩情畫意(出生地:美,出賽地:愛)
     影之武士(紐)
G:爆冷(英)  
 福闖(愛)
 又快又勁(澳)
 企業精神(澳)但係馬係馬主個女購入
 步步穩(紐)
 馬將軍(澳,巳退役)
 天機(澳)
H布:爆炸(法,應該透過蘇銘倫購入)
   不老英雄(愛)
   點心(英)
   新力勁(愛)
   同一夢想(英)
   勁者(澳)
   經典再現(澳)
J布:目前除了旅英愛駒,都係英愛馬
所以大摩DPP大部份從愛爾蘭購入,只有一些揀手貨從英,紐購入
澳洲貨大部份令人失望
作者: AK1360    時間: 8/11/2007 02:15 PM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 8/11/2007 13:28 發表

香港幾時整場3200米黎玩下呀!

跑墨杯:gggg:
作者: 李澤楷    時間: 8/11/2007 02:19 PM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 8/11/2007 02:06 PM 發表

近年來大摩都係鐘意英愛馬多D
E布:勁好聲(愛)
      一口田(愛)
      新力升(愛)
      有聲氣(愛)
      常山鎮寶(愛)
      詩情畫意(出生地:美,出賽地:愛)
     影之武士(紐)
G:爆冷(英)  
...

諗起都好笑:fff:

英愛駒唔係英愛馬:zzz:
作者: 阿源    時間: 8/11/2007 03:33 PM

QUOTE:
原帖由 willandgrace 於 8/11/2007 11:48 AM 發表
大摩同告仔各有3隻pp運港。:fff: :fff:

告仔隻Salford Mill咁遲先運黎,進度肯定輸俾隻「爆燈」,跑打比會唔會太趕呢?:ppp:

葉森打吡,SALFORD MILL 第六,爆燈第七,但係爆燈早兩個月運黎,依家功夫
做足哂,相反佢雖然評分實係9?分,但係幾時出得都成問題,會唔會好似飛馬王子咁呢:ppp:
作者: 活力寶蹄    時間: 8/11/2007 04:07 PM

咁多英愛係好事...:gggg:
作者: asiadragon    時間: 8/11/2007 05:12 PM

NEWLY ELECTED 2歲..跑2場,2場都勝....1場 Maiden ,1場得7隻馬跑的 Condition Stakes...贏果喲對手再出都係一般....
LORD PETER FLINT 都係2歲..跑3場...3場 Maiden,第一場第5,之後果場跑第2,到第3場先贏....
ART SALE 2歲.....跑左7場....1個第1,2個第2,3個第3...最差跑第6...跑到第4場先贏到.果場係 Handicap.之後跑 Condition Stake,Handicap都係拿2,3名..
WARM EMBRACES 馬主係機緣熱焰李先生....跑9場..2Win, 3個第2,1個第3.....跑果喲全都係3歲賽事..都係喲3歲 Handicap 跑得接近...
SHINE AND RISE ...上面有人講左...隻馬跑大長途...跑10場..2win,3個第2....但來到香港邊有路程啱佢跑嗎??
SIX OF DIAMONDS 跑10場..得 2 win,3 個第3....有好幾場同WARM EMBRACES同場...互有勝負.......
作者: 小野伸二    時間: 8/11/2007 05:39 PM

不過呢批英愛馬成績大多數都唔差...

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0