標題: 白德民留港至季尾 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 28/11/2007 04:24 PM     標題: 白德民留港至季尾

牌照委員會今日以文件傳閱方式進行審批

同意延長練馬師約翰摩亞與騎師白德民現有已獲核准的馬房騎師聘約,

期限由二○○七年十二月十六日至二○○八年七月一日(即二○○七/二○○八年度馬季結束)為止,首尾兩天包括在內。

同意批准延長騎師白德民的馬房聘約騎師牌照有效期,

由二○○七年十二月十六日至二○○八年七月一日(即二○○七/二○○八年度馬季結束)為止,首尾兩天包括在內。
作者: 春田花花幼稚園    時間: 28/11/2007 04:26 PM

好野!蘇仔可騎多D馬房了:fff:
作者: willandgrace    時間: 28/11/2007 04:26 PM

呢個真係好消息,咁大摩下半季攻勢肯定陸續有來。:gggg: :jjjj:
作者: willandgrace    時間: 28/11/2007 04:31 PM

咁其實係咪代表澳洲既疫情至今仍未解決呢,所以白德民先決定留到季尾?:ppp: :ppp:
作者: asiadragon    時間: 28/11/2007 04:34 PM

白德民 vs 蘇銘倫????:lll: :lll:
作者: EternitY    時間: 28/11/2007 04:38 PM

不過天下無不散之 ... 遲早咪又要拜拜。:eee: :ffff:
作者: 活力寶蹄    時間: 28/11/2007 05:43 PM

爆冷都會俾佢騎啦....:fff:
作者: asiadragon    時間: 28/11/2007 05:52 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 28/11/2007 05:43 PM 發表
爆冷都會俾佢騎啦....:fff:

靳能唔騎爆冷???:hhh: :lll:
作者: Running    時間: 28/11/2007 05:53 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 28/11/2007 05:52 PM 發表

靳能唔騎爆冷???:hhh: :lll:  

如果本地賽就應該用白生,話晒就手又好用。:fff:
作者: asiadragon    時間: 28/11/2007 05:55 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 28/11/2007 05:53 PM 發表

如果本地賽就應該用白生,話晒就手又好用。:fff:

本地賽就一定係佢.....話晒係主帥....:fff:
作者: 阿源    時間: 28/11/2007 06:06 PM

我諗本地G1都仲係搵番能叔,除非能叔唔得閒.
何生發夢都想爆冷做馬王,一定會用番能叔.
白生可以騎爆燈同爆炸
作者: 帶來吉利    時間: 28/11/2007 10:02 PM

咁就小心
一有牌就開始 估靈精怪:lll:
作者: 馬俠    時間: 28/11/2007 11:14 PM

咁仲好啦....等蘇仔幫下其他馬房..成績仲好:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0