標題: 喜皇寶馬主畀貼士 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 7/12/2007 11:30 PM     標題: 喜皇寶馬主畀貼士

既 係 針 織 富 商 , 又 係 地 產 富 豪 既羅 建 生 , 一 講 馬 就 眉 飛 色 舞 , 事 關 佢 眼 光 獨 到 , 買 親  馬 都 交 到 成 績 。 後 日 香 港 馬 壇 盛 事 國 際 賽 , 羅 建 生 名 下 新 晉 「 喜 皇 寶 」 就 會 角 逐 一 級 賽 香 港 短 途 錦 標 , 爭 奪 千 二 萬 獎 金 。 贏 錢 事 小 ,  彩 事 大 , 羅 建 生 講 到 明 好 恨  國 際 賽 錦 標 , 其 次 就 係 打  , 今 年 就 向 住 呢 兩 個 目 標 進 發 。

羅 建 生 養 過 「 聚 寶 」 、 「 喜 寶 」 、 「 喜 多 寶 」 、 「 喜 力 寶 」 、 「 喜 勝 寶 」 、 「 喜 勁 寶 」 、 「 喜 駿 寶 」 , 仲 有 匹 「 喜 嘉 寶 」 , 無 寶 不 落 , 其 中 「 喜 勁 寶 」 已 經 幫 佢 贏  三 冠 短 途 馬 王 。 羅 建 生 前 兩 日 同 八 方 講 , 只 要 「 喜 皇 寶 」 抽 到 一 至 四 檔 內 欄 , 就 好 大 機 會 win 。 佢 真 係 心 靈 福 至 , 「 喜 皇 寶 」 真 係 抽 到 四 檔 。

source: 蘋果
作者: willandgrace    時間: 7/12/2007 11:31 PM

真係唔放「蓮華生輝」在眼內?:lll: :zzz:
作者: 金碧明珠    時間: 7/12/2007 11:32 PM

好大機會win:yyy: :yyy:
作者: randysiu    時間: 7/12/2007 11:32 PM

羅先生真大想頭
作者: 櫻花    時間: 7/12/2007 11:35 PM

"喜皇寶" 唔係無機會,但先決條件要"蓮華生輝" "騏綵" 失準:ppp: :ppp:
作者: randysiu    時間: 7/12/2007 11:37 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 7/12/2007 11:35 PM 發表
"喜皇寶" 唔係無機會,但先決條件要"蓮華生輝" "騏綵" 失準:ppp: :ppp:

何止呢兩關咁少...:uuu:
作者: 少仔    時間: 8/12/2007 12:33 AM

勝哥會識做啦~:lll:
作者: 李澤楷    時間: 8/12/2007 12:55 AM

QUOTE:
原帖由 少仔 於 8/12/2007 12:33 AM 發表
勝哥會識做啦~:lll:

快放三段收工:fff: ,目標係短途三冠:jjjj:
作者: 好爸爸    時間: 8/12/2007 12:56 AM

我倒覺得喜皇寶未見底喎...唔好咁快睇死:fff:
作者: taxi2003    時間: 8/12/2007 01:04 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 8/12/2007 12:55 AM 發表

快放三段收工:fff: ,目標係短途三冠:jjjj:

一樣要對蓮華生輝:lll: :lll:
作者: Javier    時間: 8/12/2007 01:14 AM

3甲當贏啦羅生:rrr:
作者: wksstephen    時間: 8/12/2007 01:47 AM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 8/12/2007 12:56 AM 發表
我倒覺得喜皇寶未見底喎...唔好咁快睇死:fff:

我都覺得其實係呢隻有能力, 可以贏到蓮華~~
作者: 神鷹    時間: 8/12/2007 04:23 AM

呢隻先係港隊秘密武器:fff:
上場贏來但仲未見底 不過要想住贏呢場的確難度高咁多
跑入三甲已經可算表現有交代o啦
作者: AK1360    時間: 8/12/2007 04:50 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 8/12/2007 01:04 發表

一樣要對蓮華生輝:lll: :lll:

我反而想隻蓮龜去搶日本仔錢仲好過你爭乜鬼三冠:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0