標題: 告仔太座否認撬「蓮華生輝」 [打印本頁]

作者: iceson    時間: 8/12/2007 10:43 AM     標題: 告仔太座否認撬「蓮華生輝」

較早前曾有傳聞謂告東尼的太太Paulene,
與「蓮華生輝」的馬主冼鏡煜太太搓麻將時撬馬,
Paulene得知有關傳聞後大表不滿,並立時澄清,
不認識「蓮華生輝」的馬主,且從沒有接觸。

星島日報

我相信 係空穴來風 :fff: :fff: :fff:
唔係既話冇理由會咁樣傳出黎 :fff:
作者: taxi2003    時間: 8/12/2007 10:49 AM

即係有:fff: :fff:
作者: 帶來吉利    時間: 8/12/2007 11:35 AM

我唔信e位馬主會轉倉:fff:
作者: 活力寶蹄    時間: 8/12/2007 11:40 AM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 8/12/2007 11:35 AM 發表
我唔信e位馬主會轉倉:fff:

改名...
蓮華生東...:yyy:
作者: 西人堅    時間: 8/12/2007 11:59 AM

駛撬咩,
個馬主想遠征的話 就自自然 拉過告仔度:yyy: :yyy:
作者: 長毛    時間: 8/12/2007 01:40 PM

to be honest ..
they just eat dinner at the same restaurant ...
a lot of stable worker is there to prove ....

again ... trust newspaper 10% is enough to let you die already ..
作者: 金威    時間: 8/12/2007 02:24 PM

其實個人認為都係好事黎架
雖然不好既野係咁傳
但如果你係姚本輝會點諗丫
有推動力要練好d , 如果唔係交唔出水準就會轉倉
始終馬主都係以利益為主, 又點會同你講人情味
作者: kuen20002000    時間: 8/12/2007 03:02 PM

當年告仔轉練馬師果陣撬了不小伍碧權0的馬,好心佢啦精英大師又唔見第二個黎撬,

好似靚蝦王/電子麒麟咁走左練到馬王咁又點丫,此終係姚本輝買返萊的,就算練馬功夫比名牌次一

些但眼光獨到更勝名牌,現時姚本輝只得38駒中下馬匹而已,告仔已經有64匹還不夠嗎?

有本事去撬洋人馬匹才英雄嗎?爆冷更勝蓮華生輝把爆冷撬過來才本事嗎?
作者: 活力寶蹄    時間: 8/12/2007 03:11 PM

QUOTE:
原帖由 金威 於 8/12/2007 02:24 PM 發表
其實個人認為都係好事黎架
雖然不好既野係咁傳
但如果你係姚本輝會點諗丫
有推動力要練好d , 如果唔係交唔出水準就會轉倉
始終馬主都係以利益為主, 又點會同你講人情味

有d馬主唔係講利益....好似呢個馬主咁...如果佢要轉..上季就可以轉啦...:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0