標題: 能叔狀態欠佳? [打印本頁]

作者: 武豊    時間: 10/12/2007 11:06 AM     標題: 能叔狀態欠佳?

寶蹄: 出閘脫腳
步步穩: 入直路捐入最內死位
前兩隻都可以話是隻馬本身也有問題, 不過到爆冷, 入直路時不拉出去望空而在裡面死位等運到, 怎麼說都應該是騎師責任了.... :ooo:
作者: willandgrace    時間: 10/12/2007 11:32 AM

QUOTE:
原帖由 武豊 於 10/12/2007 11:06 AM 發表
寶蹄: 出閘脫腳
步步穩: 入直路捐入最內死位
前兩隻都可以話是隻馬本身也有問題, 不過到爆冷, 入直路時不拉出去望空而在裡面死位等運到, 怎麼說都應該是騎師責任了.... :ooo:

絕對同意。:ccc:
能叔應該估到唯一對手會係「威滿蹄」,咁就唔應該轉灣時仲守係對手內則,俾個機會人合法地封死自己隻馬。:bbb: :bbb:
大摩又係要抵打,睇最後報名時都明知估到呢場會出現慢步速,點解唔將「爆炸」放係呢場跑,反正隻馬係另一場都係電兔角色。:bbb: :bbb: 我最反對有人提議要「詩情畫意」跟前製造步速,既違反馬性,而且隻馬又唔係何生既,點解要另一個馬主幫佢先?:ccc: :ccc:
作者: 武豊    時間: 10/12/2007 11:57 AM

QUOTE:
原帖由 willandgrace 於 10/12/2007 11:32 AM 發表

大摩又係要抵打,睇最後報名時都明知估到呢場會出現慢步速,點解唔將「爆炸」放係呢場跑,反正隻馬係另一場都係電兔角色。:bbb: :bbb: 我最反對有人提議要「詩情畫意」跟前製造步速,既違反馬性,而且隻馬又唔係何生既,點解要另一個馬主幫佢先?

隻爆炸等我仲以為佢有心在瓶賽中偷襲, 點知佢居然放頭跑....:ccc:
我讚成大摩也要同詩情畫意既馬主有所交待的, 所以他不叫詩情畫意做電兔是正常的
作者: sw    時間: 10/12/2007 12:00 PM

QUOTE:
原帖由 willandgrace 於 10/12/2007 11:32 AM 發表

能叔應該估到唯一對手會係「威滿蹄」,咁就唔應該轉灣時仲守係對手內則,俾個機會人合法地封死自己隻馬。:bbb: :bbb:

大摩又係要抵打,睇最後報名時都明知估到呢場會出現慢步速, ...

禮拜3肥胡比左個example你睇 唔係唔跟下嘛:jjjj:
作者: 李澤楷    時間: 10/12/2007 12:33 PM

QUOTE:

大摩又係要抵打,睇最後報名時都明知估到呢場會出現慢步速, ...

但愛倫能夠說服一位馬主幫另一位馬主作開路先鋒:fff:
作者: 西人堅    時間: 10/12/2007 12:43 PM

動態視力 同 陣式感覺 差,
一係冇 form, 二係 人老左就自然差左 :eee:

無謂再神化佢了 :zzz:
作者: EternitY    時間: 10/12/2007 01:31 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 10/12/2007 12:33 PM 發表

但愛倫能夠說服一位馬主幫另一位馬主作開路先鋒:fff:

因為佢係更可怕的愛倫。:eee:
作者: andy    時間: 11/12/2007 04:35 PM

距太過老定.......所以搞成甘.:uuu:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0