標題: 評分變動摘要 (新力勁加9分; 歡笑星加8分) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 10/12/2007 03:52 PM     標題: 評分變動摘要 (新力勁加9分; 歡笑星加8分)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 10/12/2007 03:57 PM

榮進寶寶仲減分........:lll:
蓮華生輝 130分啦.....騏綵 126分....
威利來下次大多都用徐君禮......79分...
鞍山勇馬咁快落到4班.....
衝勁直前跑第四都加1分....:cccc:
作者: willandgrace    時間: 10/12/2007 04:26 PM

「蓮華生輝」暫時成為香港評分最高馬匹,高「爆冷」1分。:jjjj:
作者: 育馬者傳說    時間: 10/12/2007 04:30 PM

長驅跑包尾夠膽死可以唔減分。
作者: 西人堅    時間: 10/12/2007 04:34 PM

QUOTE:
原帖由 育馬者傳說 於 10/12/2007 04:30 PM 發表
長驅跑包尾夠膽死可以唔減分。

一向上場第 2 加左分就算之後果場點衰都唔會減分 bor
作者: 金威    時間: 10/12/2007 04:44 PM

其實130 分既話
如果下季一出第一場跑讓磅賽就要讓人好多磅
除非一出第一戰就香港短途錦標預賽
作者: 帶來吉利    時間: 10/12/2007 06:50 PM

榮進寶寶 跌到6未頭就出擊

不過我覺得隻馬 谷戰/唔用sw先掂

步步穩 明顯唔夠班:rrr:
作者: 活力寶蹄    時間: 10/12/2007 08:41 PM

企業精神又加7分...:lll:
作者: EternitY    時間: 12/12/2007 08:41 AM

榮進寶寶 ... 真係估唔到佢仲係68分 :ddd:
旺國手 ... 83分了 ... 有機會 :eee:
作者: Minisizeshirt    時間: 12/12/2007 04:36 PM

QUOTE:
原帖由 金威 於 10/12/2007 04:44 PM 發表
其實130 分既話
如果下季一出第一場跑讓磅賽就要讓人好多磅
除非一出第一戰就香港短途錦標預賽

讓磅賽係由底評起113磅到133磅,95+班賽事130分都係133磅,110分負重113磅!你話喇!

邊隻113磅110分馬可以嬴蓮華生輝呢!今日的評分制一早以經係保障新馬啦!:loveliness:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0