標題: 薛凱文告別戰得第十一名過終點,鞍上人只好黯然離去。 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 16/12/2007 10:29 AM     標題: 薛凱文告別戰得第十一名過終點,鞍上人只好黯然離去。

南非騎師薛凱文昨日在沙田進行告別戰,全日只策「電訊大爺」一駒上陣。

結果角逐泥地一六五○米的「電訊大爺」全程未見走勢,

最後以第十一名過終點,鞍上人只好黯然離去。

薛凱文今季初獲馬會發出半季公司騎師執照,原本其牌照到一月十五日為止。

不過薛凱文有感缺乏支持,故提早解約轉投同鄉郭克麾下,移師杜拜搵食。

薛凱文
作者: EternitY    時間: 16/12/2007 11:55 AM

薛凱文拜拜。:eee:
作者: randysiu    時間: 16/12/2007 11:57 AM

不明何以捧至5.5倍...:ppp:
作者: asiadragon    時間: 16/12/2007 11:58 AM

如果電訊大爺唔係薛凱文騎,相信唔會咁熱....
希望薛凱文之後會表現好喲...

作者: 西人堅    時間: 16/12/2007 12:45 PM

乜唔係落飛大曬 ge 咩 :jjjj:

落飛贏馬就屈馬迷
咁 le d 落飛失敗又點計??

每場跑咩馬出來都有人大豐收架啦 :kkkk:
作者: ★麻雀佬★    時間: 16/12/2007 01:01 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 16/12/2007 11:58 發表
如果電訊大爺唔係薛凱文騎,相信唔會咁熱....
希望薛凱文在南非會表現好喲...

故提早解約轉投同鄉郭克麾下,移師杜拜搵食。:uuu: :uuu:
作者: asiadragon    時間: 16/12/2007 01:03 PM

QUOTE:
原帖由 ★麻雀佬★ 於 16/12/2007 01:01 PM 發表

故提早解約轉投同鄉郭克麾下,移師杜拜搵食。:uuu: :uuu:

睇錯:ppp: :ppp:
作者: 木奇異    時間: 16/12/2007 01:04 PM

騎功真係唔錯的騎師......
可惜香港只係以交際搵食, 有交際先再講騎功的地方......
去杜拜, 做人主帥, 真係對佢黎講, 係最好出路 :eee:
作者: 活力寶蹄    時間: 16/12/2007 01:04 PM

薛凱文再見啦...:ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0