標題: 蔡生強兵在週日。 [打印本頁]

作者: 春田花花幼稚園    時間: 20/12/2007 06:29 PM     標題: 蔡生強兵在週日。

韋達又坐二望三:fff:
作者: 活力寶蹄    時間: 20/12/2007 06:50 PM

勁多馬俾左佢騎...:ppp:
搞到志叔贏唔夠600場場...:bbb:
如果隻隻都輸佢就大檸樂...:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 20/12/2007 06:52 PM

全日4隻頂磅133磅馬....韋達佔左3隻....神仙佔左2隻~~~

我估佢地就算會嬴,都唔會嬴呢d馬掛~~~:ppp:
作者: 活力寶蹄    時間: 20/12/2007 06:53 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 20/12/2007 06:52 PM 發表
全日4隻頂磅133磅馬....韋達佔左3隻....神仙佔左2隻~~~

我估佢地就算會嬴,都唔會嬴呢d馬掛~~~:ppp:

韋達個三隻咪又係二隻神仙...:ddd:
作者: 莫問我是誰    時間: 20/12/2007 06:54 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 20/12/2007 06:50 PM 發表
勁多馬俾左佢騎...:ppp:
搞到志叔贏唔夠600場場...:bbb:
如果隻隻都輸佢就大檸樂...:yyy:

今年神仙24場頭馬......志叔已經佔左其中11場....韋達就嬴左其他13場...志返再嬴落去,達少反面都似~~~:yyy:
作者: asiadragon    時間: 20/12/2007 06:56 PM

蔡生出7隻...6隻配韋達,但尾場隻耀目係蘇銘倫騎.反而唔係韋達...:fff: :fff:  

如果韋達在6隻中贏到1-2場都收貨.....:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 20/12/2007 06:57 PM

仲有尾場...耀目飛起達少...改用神奇小子~~~尾場達少無馬騎tim~~

如果神奇小子成功取勝,有機會入侵韋達地盤~~~~:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 20/12/2007 07:00 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 20/12/2007 06:56 PM 發表
蔡生出7隻...6隻配韋達,但尾場隻耀目係蘇銘倫騎.反而唔係韋達...:fff: :fff:  

如果韋達在6隻中贏到1-2場都收貨.....:ppp:

好有興趣達少嬴馬...會唔會只嬴其他馬房o個3隻~~~神仙d馬全部輸哂,累死支持者~~:yyy:

我記得上幾年試過呢個情景呢....歷歷在目~~:yyy:
作者: asiadragon    時間: 20/12/2007 07:04 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 20/12/2007 07:00 PM 發表

好有興趣達少嬴馬...會唔會只嬴其他馬房o個3隻~~~神仙d馬全部輸哂,累死支持者~~:yyy:

我記得上幾年試過呢個情景呢....歷歷在目~~:yyy:

唔會啩....點都嬴番一場啩...
神仙隻隻都係牌面馬...如果隻隻輸哂.....咁抵馬迷噓...:yyy:
作者: taxi2003    時間: 20/12/2007 07:12 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 20/12/2007 07:04 PM 發表

神仙隻隻都係牌面馬...如果隻隻輸哂.....咁抵馬迷噓...:yyy:

都係噓韋達JE:fff: :fff:
作者: 活力寶蹄    時間: 20/12/2007 07:15 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 20/12/2007 06:54 PM 發表

今年神仙24場頭馬......志叔已經佔左其中11場....韋達就嬴左其他13場...志返再嬴落去,達少反面都似~~~:yyy:

達少今年個冠軍要靠神仙..佢唔會咁做...:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 20/12/2007 07:30 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 20/12/2007 07:04 PM 發表

講真呀...神仙7隻馬..我都唔覺隻隻係牌面馬~~

因為季初大家都預期神仙會有好多多捷馬出現,因為佢好多質新馬麻~~

但係到而家為止,佢d多捷住部都係pp,或者係d舊馬~~

反而佢d質新ppg暫時都係1捷之後就收哂工~~:ppp:

所以我覺得佢最好牌面都只係一隻魄力寶....因為質新馬中未嬴過麻~~
作者: 莫問我是誰    時間: 20/12/2007 07:33 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 20/12/2007 07:15 PM 發表

達少今年個冠軍要靠神仙..佢唔會咁做...:yyy:

神仙玩野...走去捧紅志叔~~或者神奇小子~~:yyy:

見志叔可以響神仙手上羅到其中11場...真係眼到突左~~

志叔搏馬比達少準繩好多喎~~:yyy:
作者: asiadragon    時間: 20/12/2007 07:33 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 20/12/2007 07:30 PM 發表

講真呀...神仙7隻馬..我都唔覺隻隻係牌面馬~~

因為季初大家都預期神仙會有好多多捷馬出現,因為佢好多質新馬麻~~

但係到而家為止,佢d多捷住部都係pp,或者係d舊馬~~

反而佢d質新ppg暫時都係1捷之 ...

我總認為高雅志發揮神仙的PPG總好過韋達....
韋達大多都係發揮唔到水準...:ooo:
作者: 莫問我是誰    時間: 20/12/2007 07:38 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 20/12/2007 07:33 PM 發表

我總認為高雅志發揮神仙的PPG總好過韋達....
韋達大多都係發揮唔到水準...:ooo:

韋達都有好大功用架....就係幫志返做護航~~~

睇下好知己點嬴....韋達騎隻恆運財星做緊咩??:yyy:

最重要韋達輸o個隻3.1倍...志返嬴o個隻15倍~~

佢地3個人真係馬場鐵三角~~~:yyy:
作者: 好爸爸    時間: 20/12/2007 08:07 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 20/12/2007 07:12 PM 發表

都係噓韋達JE:fff: :fff:

蘇銘倫拉一拉隻心福

可能而家d馬迷轉頭噓佢:fff:
作者: 李澤楷    時間: 20/12/2007 08:09 PM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 20/12/2007 08:07 PM 發表

蘇銘倫拉一拉隻心福

可能而家d馬迷轉頭噓佢:fff:

落財爺面:eee:
作者: 贏馬人    時間: 20/12/2007 10:29 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 20/12/2007 08:09 PM 發表

落財爺面:eee:

而家係政務司:uuu:
:rrr: :rrr: :rrr:
作者: 木奇異    時間: 20/12/2007 11:48 PM

韋達我估都係1-2場
而且未必係贏蔡生馬......反而最有機會既係強哥果隻.....:ggg:
作者: 神鷹    時間: 20/12/2007 11:57 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 20/12/2007 11:48 PM 發表
韋達我估都係1-2場
而且未必係贏蔡生馬......反而最有機會既係強哥果隻.....:ggg:

意見一致喎 :fff:
作者: 馬俠    時間: 20/12/2007 11:59 PM

覺得韋達同蔡生會食白果:llll:
作者: 莫問我是誰    時間: 21/12/2007 06:43 PM

刨完第2場....神仙真係有機會坐2望3~~~

唔知到時隻龍船旺可以嬴幾多個馬位呢~~~~:fff:
作者: 木奇異    時間: 21/12/2007 06:54 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 21/12/2007 06:43 PM 發表
刨完第2場....神仙真係有機會坐2望3~~~

唔知到時隻龍船旺可以嬴幾多個馬位呢~~~~:fff:

馬靚樣唔代表一出就要贏
同樣一出即贏都唔代表隻馬一定好勁
作者: kewell    時間: 21/12/2007 07:03 PM

達少尾場騎隻R1 :yyy:

我睇好龍船旺 , 勝眼光 , 魄力寶 同實業飛駒多d

其實鍾意兩隻外線馬 , 勁速猛將 同 勁盈多d
作者: 莫問我是誰    時間: 21/12/2007 07:12 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 21/12/2007 06:54 PM 發表

馬靚樣唔代表一出就要贏

走著瞧~~:fff:

希望唔會好似上年隻勇士1點幾倍咁乏味......~~

有勝眼光15倍就發羅~~不過有玉峽生輝6倍都已經心滿意足~~~:loveliness:
作者: taxi2003    時間: 22/12/2007 02:34 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 21/12/2007 06:54 PM 發表

馬靚樣唔代表一出就要贏

神仙初出煲熱哂反而死火多.....:llll: :llll:

龍冠,浦東精神,新強之寶,好利威,勝眼光都冷:ppp: :ppp:
係勇士同玉峽生輝有飛而贏.....:ddd: :ddd:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 22/12/2007 12:05 PM

首飾仔:fff: 撐龍船:mmm: 靠眼光:yyy:
作者: KIRIN    時間: 22/12/2007 12:08 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 22/12/2007 12:05 PM 發表
首飾仔:fff: 撐龍船:mmm: 靠眼光:yyy:

龍船旺退出 wo:ppp: :ppp:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 22/12/2007 12:09 PM

QUOTE:
原帖由 KIRIN 於 22/12/2007 12:08 PM 發表

龍船旺退出 wo:ppp: :ppp:

:dddd: :dddd:
首飾仔:fff: 靠眼光:yyy:
作者: KIRIN    時間: 22/12/2007 12:10 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 22/12/2007 12:09 PM 發表

左前腳不良於行:yyy: :yyy:
作者: 金威    時間: 22/12/2007 02:24 PM

不過韋達騎神仙d 馬好鬼熱
都係買尾場蘇銘倫算
作者: 莫問我是誰    時間: 22/12/2007 04:18 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 22/12/2007 12:09 PM 發表

無左龍船呀~~~:sss:

同春田唔同睇法....我就話係實業精英,夠哂魄力.....:yyy:

而呢個精英有無眼光,同埋有無錢買首飾比老婆仔,就要看運氣啦~~

繼續坐2望3啦~~:yyy:
作者: randysiu    時間: 22/12/2007 04:33 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 22/12/2007 04:18 PM 發表

同春田唔同睇法....我就話係實業精英,夠哂魄力.....:yyy:

實業精英為葉楚航三季前退役之失敗處女自購馬...:sss:
作者: 莫問我是誰    時間: 22/12/2007 04:45 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 22/12/2007 04:33 PM 發表

實業精英為葉楚航三季前退役之失敗處女自購馬...:sss:

原來係實業飛駒至真~~~~:wwww:

太多馬啦...老人家成日記錯馬名~~~~:wwww:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 23/12/2007 02:05 PM

QUOTE:

:fff: :fff: :fff:
作者: Galileo    時間: 23/12/2007 02:14 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 23/12/2007 02:05 PM 發表

:fff: :fff: :fff:

我係呢到買左勝眼光同首飾寶寶wp 2x3 5m注
:yyy: :jjjj:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 23/12/2007 02:15 PM

QUOTE:
原帖由 Galileo 於 23/12/2007 02:14 PM 發表

我係呢到買左勝眼光同首飾寶寶wp2x3@5m注
:yyy: :jjjj:

:fff: :fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0