標題: 友誼至上事件,你估boss要停幾多日呢? [打印本頁]

作者: 莫問我是誰    時間: 21/1/2008 02:14 AM     標題: 友誼至上事件,你估boss要停幾多日呢?

唔好話比我知有人會覺得佢唔駛負責喎~~:ppp:

就以前東威之星事件~~霍達走錯位但係最後都只輸短馬頭跑第2~~咁都停11日啦~~

今次友誼至上位置不保跑梗頸四tim~~都只係輸條頸位~~

杜鵬志俊利好雖然唔係相似情況,但係返到來又輸個頭位,一樣11日~~

點都坐定11日樓上啦掛~~

近排d無力策坐騎而停賽,停賽日數好似同所失名次掛鈎~~

佢三甲不入tim~~我估都要20日啦~~:loveliness:

你地估幾多呢?
作者: wksstephen    時間: 21/1/2008 04:53 AM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 21/1/2008 02:14 AM 發表
唔好話比我知有人會覺得佢唔駛負責喎~~:ppp:

就以前東威之星事件~~霍達走錯位但係最後都只輸短馬頭跑第2~~咁都停11日啦~~

今次友誼至上位置不保跑梗頸四tim~~都只係輸條頸位~~

杜鵬志俊利好雖然唔係相 ...

今次我覺得唔係佢無力策~~

而係佢真係搵唔到一個可以望空既位~~

令到隻馬可以有衝刺既機會~~

應該唔會罰~~(我個人意見)
作者: 李澤楷    時間: 21/1/2008 10:32 AM

上季霍達只係被馬會搵黎祭旗.

今年似乎係人都被馬會祭旗:fff:
作者: 自由雨滇行    時間: 21/1/2008 10:39 AM

must be less than 11 days
RC just consider the position when choosing penalty
For forth, the penalty must be less than second

(At sch, cannot type Chinese=.=)
作者: sw    時間: 21/1/2008 10:46 AM

8日起啦......:rrr:
作者: 西人堅    時間: 21/1/2008 11:58 AM

唔會罰

友誼至上, 青蝠王,
入到直路都係 同樣走埋欄, 同樣咁等位,
只係一隻好彩 早 d 有位, 一隻唔好彩好遲先有位

如果咁都罰 好明顯 係 對之前 ge 野秋後算帳
作者: taxi2003    時間: 21/1/2008 12:07 PM

唔係計第幾名
有位唔去定根本冇位出,呢個先係重點,我未到場冇睇清楚唔敢判斷:ppp: :ppp:
作者: 君子    時間: 21/1/2008 12:47 PM

其實而家大家都話勁闖入面有位上....

我自己覺得又些少成敗論英雄

假設走左入面  隻勁闖閃番埋去  

咁到時隻友誼至上又要再抽  大家又會話點解吾等中間上....

停幾多日真係要睇小組點樣諗
作者: 帶來吉利    時間: 21/1/2008 01:14 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 21/1/2008 12:47 PM 發表

咁到時隻友誼至上又要再抽  大家又會話點解吾等中間上....

冇事啦
足球大師跑到咁
問都冇問

上次贏馬組合又冇力騎 咪又係冇事:zzz:
作者: sw    時間: 21/1/2008 01:28 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 21/1/2008 12:47 PM 發表

咁勁闖壓埋去只可以話友誼至上冇運je, 但係而家係博輸冇盡力爭取機會喎:rrr:
作者: 飛神    時間: 21/1/2008 02:18 PM

唔敢+唔想評論...
作者: 莫問我是誰    時間: 21/1/2008 03:59 PM

估唔到大家咁"冷靜":fff:

不過我個人來睇~~琴日睇直鏡,勁闖與內欄明顯有一個馬身位~~

可能boss真係如樓上馬友所講~~怕勁闖會內閃,所以唔敢入內欄啦~~

不過從呢點看出~~boss真係無咩吉士~~:eee:
作者: yuricylau    時間: 21/1/2008 04:18 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 21/1/2008 03:59 PM 發表

不過我個人來睇~~琴日睇直鏡,勁闖與內欄明顯有一個馬身位~~

可能boss真係如樓上馬友所講~~怕勁闖會內閃,所以唔敢入內欄啦~~

俾著倫倫騎已經上左:ppp:
作者: 君子    時間: 21/1/2008 08:05 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 21/1/2008 15:59 發表

我都會話佢無吉士
作者: iceson    時間: 21/1/2008 08:07 PM

如果boss 有$$  " 誠意" $$ 認罪   既話 頂多5日 :fff: :fff:
作者: 智弱網民    時間: 22/1/2008 01:06 AM

boss應該唔係專登既, 唔夠guts者, 見佢攞位好三心兩意:ooo:

不過, 唔排除有人持住續咗牌...:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0