標題: 賀賢:駿達駒千六可勝任,有機會再下一城。 [打印本頁]

作者: jintinc    時間: 6/2/2008 12:18 PM     標題: 賀賢:駿達駒千六可勝任,有機會再下一城。

賢 已 前 往 澳 洲 , 探 望 雙 親 兼 充 電 , 初 三 賀 歲 賽 前 趕 返 港 督 戰 。

農 曆 新 年 雖 是 中 國 人 的 大 日 子 , 但 賀 賢 笑 言 已 入 鄉 隨 俗 , 希 望 初 三 贏 馬 拿 頭 采 , 有 個 好 開 始 。

賀 廄 正 選 馬 中 , 以 第 三 場 三 班 1600 米 的 「 駿 達 駒 」 最 受 注 目 。

此 馬 上 仗 出 爭 1400 米 , 閘 前 票 數 強 勁 , 結 果 飛 到 馬 到 ,

在 柏 寶 胯 下 打 開 勝 門 , 今 仗 原 庄 配 搭 再 來 , 賀 賢 說 :

「 『 駿 達 駒 』 早 前 腳 部 曾 有 毛 病 , 以 致 影 響 進 度 ,

但 牠 的 健 康 稍 為 穩 定 後 , 上 仗 曾 外 避 兼 收 慢 下 也 能 贏 馬 , 足 證 潛 質 不 俗 , 評 分 仍 未 盡 。

今 仗 增 程 跑 1600 米 , 一 樣 可 勝 任 。

這 類 腳 患 馬 不 宜 跑 太 硬 的 場 地 , 近 日 時 有 冷 雨 ,

預 計 初 三 場 地 不 會 太 快 , 對 牠 有 利 , 有 機 會 再 下 一 城 。 」

駿達駒(下)彈河閘走勢勁,勇熟有增無減。

作者: 馬俠    時間: 6/2/2008 12:31 PM

2隻都必有位置既馬:zzz:
作者: 木奇異    時間: 6/2/2008 01:23 PM

駿達駒只要摶勝眼光失準就得 :eee:
作者: 活力寶蹄    時間: 6/2/2008 01:57 PM

呢隻都贏勝眼光....:ddd:
好難...:yyy:
作者: 小野伸二    時間: 6/2/2008 03:07 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 6/2/2008 01:57 PM 發表
呢隻都贏勝眼光....:ddd:
好難...:yyy:

勝眼光邊有得輸:loveliness:
作者: 活力寶蹄    時間: 6/2/2008 03:21 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 6/2/2008 03:07 PM 發表

勝眼光邊有得輸:loveliness:

不過你加埋光神..就真係無得贏....:yyy:
作者: 馬俠    時間: 6/2/2008 03:26 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 6/2/2008 03:21 PM 發表

不過你加埋光神..就真係無得贏....:yyy:

即係重插得隻駿達駒:fff: :aaaa:
作者: timothyhin    時間: 7/2/2008 09:48 AM

我睇你柏寶點響1檔撞出黎:loveliness: :loveliness:
作者: 金威    時間: 7/2/2008 01:56 PM

我想問呢隻馬係唔係以前駿達既馬主黎架?
作者: 小野伸二    時間: 7/2/2008 01:58 PM

QUOTE:
原帖由 金威 於 7/2/2008 01:56 PM 發表
我想問呢隻馬係唔係以前駿達既馬主黎架?

賀賢練馬師團體馬
作者: 小野伸二    時間: 7/2/2008 01:58 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 7/2/2008 09:48 AM 發表
我睇你柏寶點響1檔撞出黎:loveliness: :loveliness:

撞得出都無哂力:yyy:
作者: Wai    時間: 7/2/2008 02:33 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 7/2/2008 09:48 AM 發表

乜你未見識過自我2疊模式咩:yyy:
駿達駒勝後加羊毛面箍:yyy:
作者: 小野伸二    時間: 7/2/2008 02:35 PM

QUOTE:
原帖由 Wai 於 7/2/2008 02:33 PM 發表

駿達駒勝後?

熱門倒灶既方程式:fff:
作者: randysiu    時間: 7/2/2008 02:36 PM

QUOTE:
原帖由 Wai 於 7/2/2008 02:33 PM 發表

駿達駒勝後?

只要不是超慢步速,一檔移出去難度不大...:ppp:
作者: Wai    時間: 7/2/2008 02:41 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 7/2/2008 02:36 PM 發表

只要不是超慢步速,一檔移出去難度不大...:ppp:

A欄入面要打個BINGO實在太易/.\
柏寶當日騎活力金剛
1檔出閘自我走2疊係一個精靈跑法
睇下佢會唔會再用

駿達駒上場雖然話贏左
但其實未去到真正實力既地步
海外既瘋狂步法始終未完全展示
作者: 小野伸二    時間: 7/2/2008 02:43 PM

QUOTE:
原帖由 Wai 於 7/2/2008 02:41 PM 發表

A欄入面要打個BINGO實在太易/.\
柏寶當日騎活力金剛
1檔出閘自我走2疊係一個精靈跑法
睇下佢會唔會再用

駿達駒上場雖然話贏左
但其實未去到真正實力既地步
海外既瘋狂步法始終未完全展示

聽日車左勝眼光先啦:kkkk:
作者: WinKey    時間: 7/2/2008 03:29 PM

我繼續追駿達駒:jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0