標題: 其實為何會999倍? [打印本頁]

作者: 金威    時間: 8/2/2008 01:59 PM     標題: 其實為何會999倍?

現在雖然是年初二, 2月8日 13: 55
可能時間尚早
還沒開飛
但0岩0岩睇馬會網頁
例如多多勁駒, 勁好獨贏和位置也是999倍
如果999倍win 即係是代表過萬win
咁都有可能既
但係位置=999-999
就算再無飛
如果派過萬place , 有冇可能呢??
定係馬會網頁出錯呢??
作者: 【東】    時間: 8/2/2008 02:01 PM

飛馬王子 9  126  柏寶 告東尼  4.1 999 --- 999 :ooo:
作者: live    時間: 8/2/2008 02:05 PM

QUOTE:
原帖由 【東】 於 8/2/2008 02:01 PM 發表
飛馬王子 9  126  柏寶 告東尼  4.1 999 --- 999 :ooo:

win梗~~~唔使買place:lll:
作者: 金威    時間: 8/2/2008 02:06 PM

雖然最後呢個情況唔會發生
咁999倍place 如果係真既話, 咁10.1 位置大熱又入圍, 咁點派
投注額好細好細既話, 細個一萬蚊, 咁又要派999, 當有十蚊買喇, 咁要倍萬幾既話咪唔夠補囉
作者: randysiu    時間: 8/2/2008 02:08 PM

999係因為果一刻仲未有人投注果個編號...:ooo:
作者: randysiu    時間: 8/2/2008 02:13 PM

QUOTE:
原帖由 金威 於 8/2/2008 02:06 PM 發表
投注額好細好細既話, 細個一萬蚊, 咁又要派999, 當有十蚊買喇, 咁要倍萬幾既話咪唔夠補囉

呢個情況出現的話,馬會已關門大吉...:ddd:
作者: 金威    時間: 8/2/2008 02:19 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 8/2/2008 02:13 PM 發表

呢個情況出現的話,馬會已關門大吉...:ddd:

666 代表魔鬼復活
999 代表馬會執苙
作者: 小武士    時間: 8/2/2008 03:06 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 8/2/2008 02:08 PM 發表
999係因為果一刻仲未有人投注果個編號...:ooo:

係咪未有人買呀 未有人買的話 set做幾多都無問題 只要匹匹馬都一樣的話

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0