標題: "尚兄"點解會輸到三甲不入呢~今日最失望o既一匹馬~~ [打印本頁]

作者: 莫問我是誰    時間: 9/2/2008 08:16 PM     標題: "尚兄"點解會輸到三甲不入呢~今日最失望o既一匹馬~~

沙田
星期六 六環彩 6 場    8 鼓浪晨曦
7 場    5 尚兄
8 場    8 銀太陽 + 10 風雲遊子 +
           11 開心多多
9 場    6 玉峽生輝 + 10 紅衣司令
10 場  3 歡笑星 + 4 加州好運
11 場  8 再勝多 + 12 同一世界 $5

$120.00

對佢真係充滿祈望與信心~~6up都只係買佢一隻~~而家只斷佢一關,原本好大機會中11萬特獎

呢~~

沙田
星期六 三寶 9 場    6 玉峽生輝 + 10 紅衣司令
10 場  3 歡笑星
11 場  8 再勝多 + 12 同一世界 $10

$40.00 $919.00

好彩最後買返條三寶~~今日唔駛空手而回~~:xxx:

但係呢隻馬今日o既走勢,已經完全唔似上場o個隻馬~~感覺上隻馬係唔係咁快就要加程呢?:aaaa:
作者: 西人堅    時間: 9/2/2008 08:25 PM     標題: 回復 #1 莫問我是誰 的帖子

http://www.hkjc.com/chinese/raci ... ceno=3&venue=ST

尚兄 le 場 輸俾聚有盈
今次再輸過

功夫, 上次氣管有血先輸得遠
作者: 莫問我是誰    時間: 9/2/2008 08:46 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 9/2/2008 08:25 PM 發表
http://www.hkjc.com/chinese/raci ... ceno=3&venue=ST

尚兄 le 場 輸俾聚有盈
今次再輸過

功夫, 上次氣管有血先輸得遠

其實我最估唔到佢會無哂前速,竟然可以比o個2隻馬快過佢~~仲要比隻有盈貼到欄tim~~

完全大出賽前預料呢~~:sss:

特獎呀特獎~~又一次離我而去,今日其實好易中都中唔到...唉~~~:sss:
作者: randysiu    時間: 9/2/2008 08:47 PM

結合步速就更清楚,好奇怪今日三場千二都慢步速...:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 9/2/2008 08:59 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 9/2/2008 08:47 PM 發表
結合步速就更清楚,好奇怪今日三場千二都慢步速...:ppp:

我就係呢點唔明~~

有馬友wai 話因為今日場地慢~~但係跑完賀年盃之後又證實左個地其實唔係咁慢~~

係唔係君禮仔怕a跑道放頭埋唔到尾呢??今日見佢直路又勁勢衝返上來真係有d心痛~~

原來唔係隻馬無...唉~~特獎呀~~:sss:
作者: 西人堅    時間: 9/2/2008 09:03 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 9/2/2008 08:59 PM 發表

我就係呢點唔明~~

有馬友wai 話因為今日場地慢~~但係跑完賀年盃之後又證實左個地其實唔係咁慢~~

係唔係君禮仔怕a跑道放頭埋唔到尾呢??今日見佢直路又勁勢衝返上來真係有d心痛~~

原來唔係隻馬無 ...

poiuy 臨場區都講左話 隻馬操練放緩左
冇咁 fit 自然冇上次咁快

作者: randysiu    時間: 9/2/2008 09:05 PM

佢騎皇帝出巡發力過早,跟住尚兄就糾枉過正...:sss:

再跟住飛快勇又忍唔住隊響前...:sss:
作者: 莫問我是誰    時間: 9/2/2008 09:11 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 9/2/2008 09:03 PM 發表

poiuy 臨場區都講左話 隻馬操練放緩左
冇咁 fit 自然冇上次咁快

下次再留意下係唔係狀態上o既問題啦~~:loveliness:

不過我敢肯定佢下場一定加程~~:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 9/2/2008 09:14 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 9/2/2008 09:05 PM 發表
佢騎皇帝出巡發力過早,跟住尚兄就糾枉過正...:sss:

再跟住飛快勇又忍唔住隊響前...:sss:

我都買左皇帝win....不過我估佢跑好d都最多係第2~~

因為有隻嬴得叻沿途攪攪陣~~好彩中返條告仔qp無咁心傷~~

反而隻飛快勇真係發揮得不俗,不過隻馬能力見盡~~

尚兄就希望下次補中啦~~:bbb:
作者: yinho    時間: 10/2/2008 05:34 PM

我自己睇隻馬唔係太高(個人意見,不喜勿插)
上地佢同皇仁神駒2隻放係前面,2隻都可以頂到返黎,我自己睇皇仁神駒就唔係好高,而佢本身都要騎得幾盡下先可以慢慢放離隻皇仁神駒
而該場滿高,竟然可以後追第3,我自己睇滿高都只不過係4班中-尾既馬,而滿高都可以衝得咁勁咁追過第3,我就認為該場水準不高
所以我選了3喜富龍+4赤道驕雄+8兄弟齊心
兄弟齊心今場好生,係咁而跟下跟下,直路差唔多冇咩騎過,都可以有個第5,下次隨時食得
作者: CheMzzZ    時間: 10/2/2008 07:19 PM

講真對住聚有盈輸左2次..都冇乜可能超前返佢架喇
2隻馬都進步緊..尚兄可能冇佢進步咁多tim
e 隻馬唔係睇得太高..似果d表現飄忽果d馬..:vvv:
作者: Running    時間: 11/2/2008 10:53 AM

QUOTE:
原帖由 CheMzzZ 於 10/2/2008 07:19 PM 發表
講真對住聚有盈輸左2次..都冇乜可能超前返佢架喇
2隻馬都進步緊..尚兄可能冇佢進步咁多tim
e 隻馬唔係睇得太高..似果d表現飄忽果d馬..:vvv:

最重要係贏o個次係賺形勢,同埋對手唔強,今次換o左批實力比佢高o既對手,形勢上又冇上次咁好,佢係唔值得買。

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0