標題: 係邊度跌低,就係邊度起番身 [打印本頁]

作者: 春田花花幼稚園    時間: 13/2/2008 10:46 PM     標題: 係邊度跌低,就係邊度起番身

蓮華生輝週日必勝:fff:
老巫谷底反彈:gggg:
作者: 小野伸二    時間: 13/2/2008 10:47 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 13/2/2008 10:46 PM 發表

支持:jjjj:
作者: 不二周助    時間: 13/2/2008 10:47 PM

騏彩:fff:
作者: 魚仔餅    時間: 13/2/2008 10:47 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 13/2/2008 10:46 PM 發表

天氣仲涷喎:rrr:
作者: poiuy    時間: 13/2/2008 10:47 PM

QUOTE:

上次個個都同我講冇得輸,最後呢?:jjjj:
作者: taxi2003    時間: 13/2/2008 10:48 PM

今次跑番1200邊有得輸:jjjj: :jjjj:
作者: iceson    時間: 13/2/2008 10:48 PM

QUOTE:

係你上次開topic 話佢咩大摶殺果次衰到而家:fff: :fff:

之前都冇咩事:fff:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 13/2/2008 10:48 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 13/2/2008 10:47 PM 發表

上次發燒:sss:
作者: Kris    時間: 13/2/2008 10:49 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 13/2/2008 10:47 PM 發表

咁你預左佢輸先啦...

跑馬唔贏就係輸
作者: 西人堅    時間: 13/2/2008 10:51 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 13/2/2008 10:49 PM 發表

咁你預左佢輸先啦...

跑馬唔贏就係輸

做咩 peter wong 上身 :lll:
作者: Kris    時間: 13/2/2008 10:51 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 13/2/2008 10:51 PM 發表

做咩 peter wong 上身 :lll:

用埋田雞金句都仲得:jjjj:
作者: poiuy    時間: 13/2/2008 10:52 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 13/2/2008 10:49 PM 發表

咁你預左佢輸先啦...

跑馬唔贏就係輸

當日我做好哂心理準備架....之後問哂所有人都話贏,俾返希望我...
作者: timothyhin    時間: 13/2/2008 10:54 PM

連商台都笑巫師:yyy: :yyy:
作者: Kris    時間: 13/2/2008 10:54 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 13/2/2008 10:52 PM 發表

當日我做好哂心理準備架....之後問哂所有人都話贏,俾返希望我...

咁你預定老巫發馬瘟發到禮拜日會好D:jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 13/2/2008 10:55 PM

2隻冤家無敵神駒,騏綵夾擊~~

老巫會唔會一輸,連第2都無呢?:fff:
作者: 李澤楷    時間: 13/2/2008 11:02 PM

QUOTE:
原帖由 iceson 於 13/2/2008 10:48 PM 發表

係你上次開topic 話佢咩大摶殺果次衰到而家:fff: :fff:

之前都冇咩事:fff:

我諗未過冬天佢都仲未起身:jjjj:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 13/2/2008 11:02 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 13/2/2008 10:47 PM 發表

支持:jjjj:

靠你神聖十皮繼續蕉死佢:jjjj:
作者: 李澤楷    時間: 13/2/2008 11:03 PM

QUOTE:
原帖由 真誇張!嵩哥 於 13/2/2008 11:02 PM 發表

靠你神聖十皮繼續蕉死佢:jjjj:

基本上佢既$10唔係主角:uuu: :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 13/2/2008 11:03 PM

老巫對上一場頭馬原來已經要數到1月16日隻鑽石精英呢~~

由1月20日數起到今日~~50匹坐騎只得三亞兩季"佳績"~~~ 包括馬王生輝個第2名~~

共輸7隻大熱門馬,其中生輝跑第2名,其他6隻全部3甲不入~~:loveliness:
作者: 馬俠    時間: 13/2/2008 11:04 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 13/2/2008 10:55 PM 發表
2隻冤家無敵神駒,騏綵夾擊~~

老巫會唔會一輸,連第2都無呢?:fff:

第4:fff:
作者: Kris    時間: 13/2/2008 11:04 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 13/2/2008 11:03 PM 發表

基本上佢既$10唔係主角:uuu: :fff:

仲有依神人格擔保佢會一餅車落去:jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 13/2/2008 11:05 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 13/2/2008 11:02 PM 發表

我諗未過冬天佢都仲未起身:jjjj:

其實會唔會係輸左馬王之後o既詛咒呢??:fff:

列高力衰到要返家鄉,而老巫就變成唔曉嬴馬~~~:fff:
作者: 李澤楷    時間: 13/2/2008 11:06 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 13/2/2008 11:04 PM 發表

我估佢今次會用佢棟大廈所有人人格擔保:fff:
作者: poiuy    時間: 13/2/2008 11:06 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 13/2/2008 11:04 PM 發表

:jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj: :jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 13/2/2008 11:17 PM

不過話時話~~

到時生輝係唔係真係用老巫先~~:fff:

馬王輝~~你仲有一晚時間好好考慮架,唔駛心急喎~~:eee:

輝哥你先係阿頭,你有權選擇架~~:fff:
作者: ユюユ    時間: 14/2/2008 12:23 AM

星期日誓死支持蓮華仔:bbb: :bbb: :bbb:
作者: Kris    時間: 14/2/2008 12:24 AM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 14/2/2008 12:23 AM 發表
星期日誓死支持蓮華仔:bbb: :bbb: :bbb:

車一餅野以示誠意:jjjj:
作者: 小野伸二    時間: 14/2/2008 12:25 AM

禮拜日有15度..我就唔驚你啦:yyy:
作者: 金碧明珠    時間: 14/2/2008 01:35 AM

黑起上黎唔到你唔信

好似前排杜利萊咁:yyy:
作者: 帶來吉利    時間: 14/2/2008 09:25 AM

馬神毫言: 無敵神駒 食硬 蓮華龜
作者: 李澤楷    時間: 14/2/2008 10:17 AM

大家記得買燦惑+騏綵q:fff:
作者: 李澤楷    時間: 14/2/2008 10:28 AM

其實巫斯義對住塊鏡施沉睡魔法,點知反彈番自己中招,到而家仲未醒:fff: .
作者: jintinc    時間: 15/2/2008 04:05 AM

唔單止係老巫,連勝哥都係:gggg:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 18/2/2008 11:42 PM

QUOTE:

:fff: :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 18/2/2008 11:50 PM

改運未呀??難得呢幾日回暖~~:fff:

星期三,可唔可以迥光呢~~:loveliness:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0