標題: 原來波屎今日都好勁~~跑左成4個亞軍~~ [打印本頁]

作者: 莫問我是誰    時間: 13/2/2008 11:37 PM     標題: 原來波屎今日都好勁~~跑左成4個亞軍~~

跑6隻馬,4亞,1個第4~~

4個亞軍輸馬距離加埋都唔夠一個馬位~~:yyy:

輸比神奇小子,同杜利萊都唔緊要~~輸埋比梁明偉~~:yyy:

波屎同韋達真係不相伯仲,直路都係唔鬥得之人,今年佢輸呢d馬都輸好多下喎~~

作者: randysiu    時間: 13/2/2008 11:43 PM

間接影響練馬師形勢...:ooo:
作者: 莫問我是誰    時間: 14/2/2008 12:03 AM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 13/2/2008 11:43 PM 發表
間接影響練馬師形勢...:ooo:

頭場如果唔係比告仔爭嬴左神奇小子,尾場唔塞車~~

神奇小子今日有機會中5元,霍爺都可以起孖呢~~呢d真係際遇~~

神奇小子成績繼續標青,來香港騎左115場~~60場入前4名~~過左50%~~

46場入3甲,o岩o岩好40%~~40%上名率,真跨張呢~~:ppp:
作者: randysiu    時間: 14/2/2008 12:05 AM

第四名都計...:ccc:
作者: randysiu    時間: 14/2/2008 12:09 AM

神奇小子前季上名率44.8%,現時成績已經係退步...:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 14/2/2008 12:10 AM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 14/2/2008 12:05 AM 發表
第四名都計...:ccc:

買f4當然要計啦~~你都咪話唔駛計~~:eee:

韋達,柏寶,巫師都羅成28次第4架~~
作者: randysiu    時間: 14/2/2008 12:12 AM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 14/2/2008 12:10 AM 發表
買f4當然要計啦~~你都咪話唔駛計~~:eee:

韋達,柏寶,巫師都羅成28次第4架~~

我從不參與的彩池...:llll:
作者: 莫問我是誰    時間: 14/2/2008 12:14 AM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 14/2/2008 12:09 AM 發表
神奇小子前季上名率44.8%,現時成績已經係退步...:ppp:

咁佢上季可以羅去充軍tim~~:eee:

跑81場~5冠,6亞,10季,9殿~~

不過來緊o既賽事一定要睇實神奇小子就真~~:loveliness:
作者: randysiu    時間: 14/2/2008 12:16 AM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 14/2/2008 12:14 AM 發表

咁佢上季可以羅去充軍tim~~:eee:

跑81場~5冠,6亞,10季,9殿~~

不過來緊o既賽事一定要睇實神奇小子就真~~:loveliness:  

我已經特登唔提上季...
作者: 莫問我是誰    時間: 14/2/2008 12:21 AM

仲有愛將黎海榮就快追到阿滇~~17比19中~~:fff:

可能今季已經有機會超越師兄啦~~:fff:
作者: randysiu    時間: 14/2/2008 12:25 AM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 14/2/2008 12:21 AM 發表
仲有愛將黎海榮就快追到阿滇~~17比19中~~:fff:

可能今季已經有機會超越師兄啦~~:fff:

就黎停賽喇,捧場時機無多...:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 14/2/2008 12:30 AM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 14/2/2008 12:25 AM 發表

就黎停賽喇,捧場時機無多...:ppp:

咁咪接力..到返阿滇~~:yyy:

真係估唔到,小強,賴仔都只係5,6場頭馬~~

梁明偉過左今日就o岩o岩10場~~嬴多場就升格3磅仔~~

仲記得小強嬴完第95場變成2磅仔之後,就一直無嬴馬~~:ppp:
作者: 帶來吉利    時間: 14/2/2008 09:26 AM

榮進寶寶 跑得好靚
守哂靚位
走位一流
明顯決心交代

最後咁咪輸 真係慘:bbb:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0