標題: 街頭賽馬爛gag [打印本頁]

作者: thankheavens    時間: 21/2/2008 10:14 AM     標題: 街頭賽馬爛gag

街頭賽馬爛gag

今晨早餐之時.....聽到有對 父子對話....

子問父:
點解 告東尼姓 告....韋達姓韋...戴勝姓戴...而蘇銘倫唔係姓蘇ge?

繼上次 在同一間茶餐廳聽到 ""京城系列馬主古x惑""後......
又一令我暗笑 的 ""爛gag!!""
作者: thankheavens    時間: 21/2/2008 10:15 AM

QUOTE:
原帖由 thankheavens 於 21/2/2008 10:14 AM 發表
街頭賽馬爛gag

今晨早餐之時.....聽到有對 父子對話....

子問父:
點解 告東尼姓 告....韋達姓韋...戴勝姓戴...而蘇銘倫唔係姓蘇ge?

繼上次 在同一間茶餐廳聽到 ""京城系列馬主古x惑" ...

若果我係 他的父親..

會回答.....

嘩....估死人咩!
作者: 內閃    時間: 21/2/2008 10:24 AM     標題: 回復 #2 thankheavens 的帖子

""京城系列馬主古x惑"" >>>> 我冇聽過啊......

咁佢老豆有冇答佢..?? :aaaa:
作者: thankheavens    時間: 21/2/2008 11:31 AM

QUOTE:
原帖由 內閃 於 21/2/2008 10:24 AM 發表
""京城系列馬主古x惑"" >>>> 我冇聽過啊......

咁佢老豆有冇答佢..?? :aaaa:

京城系列馬主古x惑
係前兩個月之事
與今晨的糷gag 無關

今次的 ""點解蘇銘倫 唔係姓蘇"" 的問題
那位父親的答案 :: 因為蘇銘倫 唔係南半球人仕

真係唔知玩野定係唔知答案....亂答了.....

^_^
作者: 西人堅    時間: 21/2/2008 12:22 PM

QUOTE:
原帖由 thankheavens 於 21/2/2008 11:31 AM 發表

京城系列馬主古x惑
係前兩個月之事
與今晨的糷gag 無關

今次的 ""點解蘇銘倫 唔係姓蘇"" 的問題
那位父親的答案 :: 因為蘇銘倫 唔係南半球人仕

真係唔知玩野定係唔知答案 ...

點解 成龍姓 陳, 房祖名 姓 房 ge :jjjj: :zzz: :yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0