標題: 大家點看勇士跑番沙田的機會 [打印本頁]

作者: hkcmlawrence    時間: 2/4/2008 11:10 PM     標題: 大家點看勇士跑番沙田的機會

今次輸到甘,下次點都分多幾毫子啦掛:fff:

其實上次贏馬姿態已經頗辛苦

大家覺得係馬分將盡,定係這2次純粹係狀態未起+試馬

勇士係2班仲係0米打橫行?:fff:
作者: 李澤楷    時間: 2/4/2008 11:11 PM

之前仲話咩野新精英大師,連金武士都做唔到:fff:
作者: 金碧明珠    時間: 2/4/2008 11:11 PM

今場真係比柏寶搞到跑得咁差

不過睇隻馬都無乜加速力
作者: 馬俠    時間: 2/4/2008 11:12 PM

覺得狀態未起+試馬..亦有可能隻腳痛:hhh:
返沙田覺得佢仲有機會橫行:zzz:
作者: timothyhin    時間: 2/4/2008 11:12 PM

就黎有2班沙田直路:yyy:

不過我都係唔買佢:abcde:
作者: antony_fai    時間: 2/4/2008 11:13 PM

達少拉馬
退熱可敲
作者: Kris    時間: 2/4/2008 11:14 PM

而家最怕呢場馬搞到隻馬upset晒, 冇晒戰意, 咁就就次一生啦
作者: 雞仔    時間: 2/4/2008 11:16 PM

等下季啦
健康有問題既馬:ppp:
作者: nathanxhim    時間: 2/4/2008 11:19 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 2/4/2008 11:14 PM 發表
而家最怕呢場馬搞到隻馬upset晒, 冇晒戰意, 咁就就次一生啦

第2隻一定好:yyy:
作者: 木奇異    時間: 2/4/2008 11:23 PM

如果跑沙田1000佢應該仲有得玩下
不過肯定佢唔係咩野短途馬王級的馬
始終 個口教唔好 健康又唔穩定
作者: fanbui    時間: 2/4/2008 11:23 PM

隻馬全程走得唔順...真係要睇下下場跑唔跑得番先可以再估計此馬之實力~
作者: 小野伸二    時間: 2/4/2008 11:23 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 2/4/2008 11:23 PM 發表

後者先係最大問題..:ppp:
作者: 櫻花    時間: 2/4/2008 11:35 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 2/4/2008 11:23 PM 發表

仲跑直路,如果大熱咪搞我,增程到1400搏分多幾蚊仲可以考慮下:ppp:
作者: 木奇異    時間: 2/4/2008 11:43 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 2/4/2008 11:35 PM 發表

仲跑直路,如果大熱咪搞我,增程到1400搏分多幾蚊仲可以考慮下:ppp:

佢一日唔搞好個韁口, 我都唔覺得佢跑到1200以上 :ppp:

今次韋達試馬, 想留住隻馬d力, 試下可唔可以留返d係直路用, 結果留一留就搞到咁......:ppp:
如果田草1000, 唔洗留順跑都仲有可能頂到 (睇對手)
作者: 櫻花    時間: 2/4/2008 11:48 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 2/4/2008 11:43 PM 發表

佢一日唔搞好個韁口, 我都唔覺得佢跑到1200以上 :ppp:

今次韋達試馬, 想留住隻馬d力, 試下可唔可以留返d係直路用, 結果留一留就搞到咁......:ppp:
如果田草1000, 唔洗留順跑都仲有可能頂到 (睇對手)

我明白,
我嘅意思返直路都要搏佢得唔得但大熱,不如搏盡d增程可能有4,5倍(我唔係叫"蔡生"增程,我係以我嘅賭博立場睇):eee:
作者: Kris    時間: 2/4/2008 11:50 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 2/4/2008 11:48 PM 發表

我明白,
我嘅意思返直路都要搏佢得唔得但大熱,不如搏盡d增程可能有4,5倍(我唔係叫"蔡生"增程,我係以我嘅賭博立場睇):eee:

但呢D明星馬除非傷到好大劑或者遇到好強對手, 否則好難退熱退到4-5倍
作者: 李澤楷    時間: 2/4/2008 11:53 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 2/4/2008 11:50 PM 發表

但呢D明星馬除非傷到好大劑或者遇到好強對手, 否則好難退熱退到4-5倍

同好爸爸,蓮華生輝同場
包保有2-30倍至少:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0