標題: 一對曾幾何時的香港希望 -- 無敵神駒同活力金剛 [打印本頁]

作者: 智弱網民    時間: 11/4/2008 07:59 AM     標題: 一對曾幾何時的香港希望 -- 無敵神駒同活力金剛

岩岩先睇返無敵神駒1/4課閘, 柏賽開鞭都無反應, 仲拉停咁滯, 果然之後都無再操過. 上次鬧Whyte既人應該可以收聲:ggg:

活力金剛情況更差, 27/2跑完之後全面停課, 踱步都無, 既然元氣大傷, 點解唔放草? 不解:ooo:

最巧合係兩隻都係Paul So 馬房, 佢究竟係黑定係真係對健康有問題馬無哂乎:aaaa:
作者: 莫問我是誰    時間: 11/4/2008 01:16 PM

我都好耐無買呢個馬房d馬...對上一隻係友誼至上羅1win同1個第2~~

仲有山東好馬跑包尾.........連山東好馬都可以醫唔返,有咩出奇~~

不過睇少左一個大馬房d馬...真係慳返好多注碼~~

來緊星期6多數又飛哂阿paul d馬架啦~~稍為似樣o既中國陸家又會成熱門,中左又無肉食~~
作者: 問    時間: 11/4/2008 01:19 PM

活力金剛唔係咁多人對佢有期望:ooo:
作者: 莫問我是誰    時間: 11/4/2008 01:24 PM

QUOTE:
原帖由 於 11/4/2008 01:19 PM 發表
活力金剛唔係咁多人對佢有期望:ooo:

我開季第一日已經詛咒佢今季無頭馬交出~~

呢隻水皮打比冠軍,慢慢坐下馬監啦~~
作者: 小野伸二    時間: 11/4/2008 01:35 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/4/2008 01:24 PM 發表

我開季第一日已經詛咒佢今季無頭馬交出~~

呢隻水皮打比冠軍,慢慢坐下馬監啦~~

不過水皮極都係打比冠軍:jjjj: :jjjj:

年年打比都有個名見下:yyy:
作者: timothyhin    時間: 11/4/2008 02:15 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/4/2008 01:16 PM 發表
我都好耐無買呢個馬房d馬...對上一隻係友誼至上羅1win同1個第2~~

仲有山東好馬跑包尾.........連山東好馬都可以醫唔返,有咩出奇~~

不過睇少左一個大馬房d馬...真係慳返好多注碼~~

來緊星期6多數又飛哂 ...

山東好馬真係神仙都未必搞得掂:ooo: :ooo:

我未見過阿苗出黎既係仲正常:ccc: :ccc:
作者: 莫問我是誰    時間: 11/4/2008 02:23 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 11/4/2008 02:15 PM 發表

山東好馬真係神仙都未必搞得掂:ooo: :ooo:

我未見過阿苗出黎既係仲正常:ccc: :ccc:

提起阿苗,又記起另一隻打比冠軍~~

勝利名駒~~呵呵~
作者: 阿仙奴    時間: 11/4/2008 05:08 PM

無敵神駒俾生輝搞掂
作者: timothyhin    時間: 11/4/2008 06:03 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/4/2008 02:23 PM 發表

提起阿苗,又記起另一隻打比冠軍~~

勝利名駒~~呵呵~

一戰功成......:yyy:

山東好馬就係一戰行過時尚風采:yyy:
作者: conan917    時間: 11/4/2008 07:59 PM

活力金剛去左NZ放草
作者: 馬俠    時間: 11/4/2008 08:01 PM

活力金剛不嬲對佢無希望
無敵神駒就:llll:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 11/4/2008 08:05 PM

QUOTE:
原帖由 馬俠 於 11/4/2008 08:01 PM 發表
活力金剛不嬲對佢無希望
無敵神駒就:llll:

呢隻真係失望

活力金剛感覺麻麻:ppp:
作者: 海地喪屍    時間: 11/4/2008 11:46 PM

無敵神駒一個用盡:ddd:
作者: 金威    時間: 12/4/2008 02:48 PM

打比冠軍收場就係咁

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0