標題: 4月12日沙田日賽賽後評分變動摘要 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 14/4/2008 03:44 PM     標題: 4月12日沙田日賽賽後評分變動摘要

好味皇加10分,森威力及黃鑽石各加7分

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 14/4/2008 04:00 PM

榮進寶寶 68分:yyy:

吉利少爺 -5分:ppp:
作者: yuricylau    時間: 14/4/2008 04:23 PM

工兵+6分:ppp:
安畋+3分 會唔會重手左D呀:hhh:
好味皇升班:gggg: :gggg:
作者: asiadragon    時間: 14/4/2008 04:26 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 14/4/2008 04:23 PM 發表
工兵+6分:ppp:
安畋+3分 會唔會重手左D呀:hhh:
好味皇升班:gggg: :gggg:

工兵+6分叫合理啦:bbbb:

安畋加2-3分係正常:hhh:

好味皇下場目標估計係5月12日場 2班1000....
作者: yuricylau    時間: 14/4/2008 04:30 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 14/4/2008 04:26 PM 發表

工兵+6分叫合理啦:bbbb:

安畋加2-3分係正常:hhh:

好味皇下場目標估計係5月12日場 2班1000....

我無話工兵+6分唔合理:ppp:
我係諗緊要等幾耐至落番班啫:jjjj: :jjjj:
作者: asiadragon    時間: 14/4/2008 04:35 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 14/4/2008 04:30 PM 發表

我無話工兵+6分唔合理:ppp:
我係諗緊要等幾耐至落番班啫:jjjj: :jjjj:

如果唔玩野...1-2個月都可以落番班...5月18,6月15,6月28日都有4班1200泥地

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0