標題: 5月1日報名 .. [打印本頁]

作者: 長毛    時間: 24/4/2008 02:10 PM     標題: 5月1日報名 ..

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp?race_name=THE%20GOME%20SPRINT&race_class=3YO%2B&rating_range=(Null)&distance=1200&section=1[/iframe]
作者: poiuy    時間: 24/4/2008 02:11 PM

啦啦啦~
作者: 小野伸二    時間: 24/4/2008 02:14 PM

鑽之寶出皇牌..我俾個叻你呀安爺:yyy:

場一班1400點解會特登變左106分架:yyy:
作者: 長毛    時間: 24/4/2008 02:15 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 24/4/2008 02:14 PM 發表
鑽之寶出皇牌..我俾個叻你呀安爺:yyy:

場一班1400點解會特登變左106分架:yyy:

For
火焰之星 (E146)沈集成133- 106-11 *
  細腦 (H329)蔡約翰133- 10601 *
..
作者: 小野伸二    時間: 24/4/2008 02:15 PM

QUOTE:
原帖由 長毛 於 24/4/2008 02:15 PM 發表

For 火焰之星 (E146)沈集成133- 106-11 *   細腦 (H329)蔡約翰133- 10601 * ..

佢兩隻有得優先出賽..真係唔改唔得:ppp:
作者: poiuy    時間: 24/4/2008 02:16 PM

馬名 (烙號)

練馬師

負磅

分齡讓磅

評分

評分+/-

備註

蓮華生輝 (G268)姚本輝128- 1300-  
  燦惑 (C228)沈集成123- 1190-  
  企業精神 (G194)約翰摩亞123- 1170-  
  陽光 (G203)呂健威123- 117-1-  
  步步勇 (C348)約翰摩亞123- 1130-  
  再戰群雄 (D365)蔡約翰123- 1121-  
  青蝠王 (E208)方嘉柏123- 1100-  
  活力寶蹄 (E228)約翰摩亞123- 106-2-  
=.=點解會咁
作者: 小野伸二    時間: 24/4/2008 02:17 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 24/4/2008 02:16 PM 發表
馬名 (烙號)練馬師負磅分齡讓磅評分評分+/- 優備註  蓮華生輝 (G268)姚本輝128- 1300-    燦惑 (C228)沈集成123- 1190-    企業精神 (G194)約翰摩亞123- 1170-    陽光 (G203)呂健威123- 117-1-    步步勇 (C34 ...

季內贏過一級賽呀
作者: poiuy    時間: 24/4/2008 02:17 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 24/4/2008 02:17 PM 發表

季內贏過一級賽呀

/.\
作者: 長毛    時間: 24/4/2008 02:22 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 24/4/2008 02:16 PM 發表
馬名 (烙號)練馬師負磅分齡讓磅評分評分+/- 優備註  蓮華生輝 (G268)姚本輝128- 1300-    燦惑 (C228)沈集成123- 1190-    企業精神 (G194)約翰摩亞123- 1170-    陽光 (G203)呂健威123- 117-1-    步步勇 (C34 ...

the 5 lbs will be the difference of win and lose ?
作者: poiuy    時間: 24/4/2008 02:23 PM

QUOTE:
原帖由 長毛 於 24/4/2008 02:22 PM 發表

the 5 lbs will be the difference of win and lose ?

平磅都未必夠跑啦:sss:
今次我估第九場跑:jjjj:
作者: yuricylau    時間: 24/4/2008 02:25 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 24/4/2008 02:17 PM 發表

/.\

放心啦:jjjj:
今次一定無得輸:jjjj:

作者: 好爸爸    時間: 24/4/2008 02:39 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 24/4/2008 02:23 PM 發表

平磅都未必夠跑啦:sss:
今次我估第九場跑:jjjj:

你係咪講緊其他馬:yyy:
作者: randysiu    時間: 24/4/2008 04:19 PM

因下列馬匹選擇轉跑其他賽事,有關賽事的正選及後備馬匹名單經已作出修訂。而早前公佈之配磅或需作出相應調整,評磅員將儘快重新公佈配磅及馬匹名單。            

紅跑車     (方嘉柏)      由第三班一八○○米              轉至第三班一○○○米            
鴻福星威 (鄭俊偉)      由第四班一六○○米              轉至第四班一二○○米  

方嘉柏想點...:ccc:
作者: yuricylau    時間: 24/4/2008 04:27 PM

場一班千四好亂:ddd: :ddd:
細腦 vs 永不回望 vs 皇帝出巡 vs 歡笑聲
仲有幸運勇將:ppp: :ppp:
作者: 西人堅    時間: 24/4/2008 07:15 PM

頂....補隻再勝多上黎得唔得 :jjjj:
a+3 ah 大佬
作者: yuricylau    時間: 24/4/2008 07:30 PM

工兵仔咁快就出黎減分:jjjj: :loveliness: :gggg: :yyy:
作者: Kris    時間: 24/4/2008 07:57 PM

等我諗一大餐咩牌子叫索愛原來係...

SONY-ERICSSON:ppp: :yyy:
作者: yuricylau    時間: 24/4/2008 08:03 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 24/4/2008 07:57 PM 發表
等我諗一大餐咩牌子叫索愛原來係...

SONY-ERICSSON:ppp: :yyy:

都唔明馬會點解要改個咁嘅名:rrr:
人地有個名架:rrr:
用番新力愛立信咪好囉:kkkk:
作者: Kris    時間: 24/4/2008 08:07 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 24/4/2008 08:03 PM 發表

都唔明馬會點解要改個咁嘅名:rrr:
人地有個名架:rrr:
用番新力愛立信咪好囉:kkkk:

索尼係Sony中國官方定位名稱, 為求政治正確免得得罪阿爺所以用索尼並無不可, 但唔好縮短丫有時醒唔起ga:jjjj:
作者: 活力寶蹄    時間: 24/4/2008 09:01 PM

寶樹勁盈..:loveliness:
作者: humit    時間: 24/4/2008 09:05 PM

同一世界出la:jjjj:
作者: kewell    時間: 25/4/2008 12:01 AM

隻神速金剛仲未出架,操得咁勁=]
作者: randysiu    時間: 28/4/2008 10:28 AM

柏寶竟然得六匹座騎...:aaaaaa:
作者: randysiu    時間: 28/4/2008 10:30 AM     標題: 宣佈出賽前退出馬匹名單

賽事名稱 馬名 退出原因 後備補上

第五場 1400米 第五班 快而威 試閘後流鼻血 無
第十一場 1400米 第一班 愛馬寶 內窺鏡檢查顯示氣管內有很多膿痰 再勝多
作者: Running    時間: 28/4/2008 10:38 AM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 28/4/2008 10:30 AM 發表
賽事名稱 馬名 退出原因 後備補上

第五場 1400米 第五班 快而威 試閘後流鼻血 無
第十一場 1400米 第一班 愛馬寶 內窺鏡檢查顯示氣管內有很多膿痰 再勝多

西堅應該好開心:yyy:

你要多謝方仔
作者: Running    時間: 28/4/2008 11:13 AM

有樣o野大家要留意:

原本場三班一千係叫「索愛讓賽」,乜o野叫索愛請睇返樓上Kris之解釋。

而家終於正名,改回「新力愛立信讓賽」。

好心國美唔好亂改名啦!:rrr:
作者: 西人堅    時間: 28/4/2008 12:41 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 28/4/2008 10:38 AM 發表

西堅應該好開心:yyy:

你要多謝方仔

利貼欄 跑道 整個外檔 :yyy:
好在 都仲響細腦 入面 :jjjj:
但係會俾 大富之星頂 :ppp:
作者: 西人堅    時間: 28/4/2008 12:55 PM

5奧利皇子127何良37鄭雨滇 (-2)14C025B-1
唔駛咁下化 大佬 :llll: :ppp:
作者: Running    時間: 28/4/2008 12:57 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 28/4/2008 12:55 PM 發表
5http://www.hkjc.com/images/RaceColor/C025.gif奧利皇子127何良37鄭雨滇 (-2)14C025B-1
唔駛咁下化 大佬 :llll: :ppp:

究竟係個馬主黑仔、定係你黑仔?:ppp:
作者: asiadragon    時間: 28/4/2008 01:07 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 28/4/2008 12:57 PM 發表

個練馬師唔好彩:yyy:
作者: Running    時間: 28/4/2008 01:08 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 28/4/2008 01:07 PM 發表

個練馬師唔好彩:yyy:

不過何良都已經上岸,o的馬排咩檔都冇所謂啦。:yyy:
作者: 西人堅    時間: 28/4/2008 01:09 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 28/4/2008 12:57 PM 發表

我同佢認真無緣:yyy:
希望 今次 A+3 突然利追, 發夢......:yyy: :yyy:
作者: Running    時間: 28/4/2008 01:13 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 28/4/2008 01:09 PM 發表

我同佢認真無緣:yyy:
希望 今次 A+3 突然利追, 發夢......:yyy: :yyy:

又或者佢一起步就貼到欄:yyy:
作者: asiadragon    時間: 28/4/2008 01:13 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 28/4/2008 01:08 PM 發表

不過何良都已經上岸,o的馬排咩檔都冇所謂啦。:yyy:

佢點都要向馬主交代啩:jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0