標題: 愛彼錶女皇盃及冠軍一哩賽周五晨操快訊 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 25/4/2008 04:34 PM     標題: 愛彼錶女皇盃及冠軍一哩賽周五晨操快訊

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/news/news_2008042518824.htm[/iframe]
作者: Running    時間: 25/4/2008 04:39 PM

個個都話「那匹新西蘭馬」:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 25/4/2008 05:06 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 25/4/2008 04:39 PM 發表
個個都話「那匹新西蘭馬」:fff:

好似無人睇得起佢~.~

連佢個名都無人願意去記住~~
作者: asiadragon    時間: 25/4/2008 05:32 PM

練馬師聶國新表示:「我特別喜歡這匹馬的地方是當有其他馬匹拍上來的時候,牠就會將耳尖指向後面,好像是說『你可休想過我頭』。」:yyy:
作者: 馬俠    時間: 25/4/2008 06:04 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/4/2008 05:32 PM 發表
練馬師聶國新表示:「我特別喜歡這匹馬的地方是當有其他馬匹拍上來的時候,牠就會將耳尖指向後面,好像是說『你可休想過我頭』。」:yyy:

條友發緊夢:yyy:
作者: 活力寶蹄    時間: 25/4/2008 06:24 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/4/2008 05:32 PM 發表

佢係唔係要入青山...:yyy:
作者: asiadragon    時間: 25/4/2008 06:32 PM

QUOTE:
原帖由 馬俠 於 25/4/2008 06:04 PM 發表

條友發緊夢:yyy:

近日佢都好 Hyper:yyy:
作者: Running    時間: 25/4/2008 06:34 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 25/4/2008 06:24 PM 發表

佢係唔係要入青山...:yyy:

誓要去,入青山:yyy:
作者: keeper    時間: 25/4/2008 06:59 PM

隻隻都咁有信心.........爆冷如果三甲不入就真係又爆啦:yyy: :gggg: :eee:
作者: 阿仙奴    時間: 25/4/2008 08:13 PM

法國所用的一款眼罩在本地不獲准使用,受薪董事已作知會,此駒到時須配上符合本地規格的另一款眼罩出賽。

咩罩???
作者: keeper    時間: 25/4/2008 09:55 PM

我想知如果爆冷好爸爸兩隻都三甲不入....有幾多人接受唔到...:ppp: :fff: :gggg:
作者: 翼    時間: 25/4/2008 09:57 PM

爆冷我會接受到:loveliness:
作者: raulwong1    時間: 25/4/2008 10:15 PM

QUOTE:
原帖由 keeper 於 25/4/2008 09:55 PM 發表
我想知如果爆冷好爸爸兩隻都三甲不入....有幾多人接受唔到...:ppp: :fff: :gggg:

有幾咁奇- -"
作者: amon    時間: 25/4/2008 10:27 PM

QUOTE:

:yyy: :eee: :fff:

我表示:「當練馬師聶國新對我講這番話的時候,我會將中指指向上面,然後說......:eee: :fff: 。」
:yyy: :yyy: :yyy:

作者: yuricylau    時間: 25/4/2008 10:28 PM

QUOTE:
原帖由 keeper 於 25/4/2008 09:55 PM 發表

爆冷我諗得何生會接受唔到:yyy: :yyy:
作者: sw    時間: 26/4/2008 12:29 AM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 25/4/2008 10:28 PM 發表

爆冷我諗得何生會接受唔到:yyy: :yyy:

我仲記得上次輸香港盃之後抗議 大銀幕一影佢地 全場就起勢咁_:jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0