標題: 5月28日報名 .. [打印本頁]

作者: 長毛    時間: 22/5/2008 01:07 PM     標題: 5月28日報名 ..

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp?race_name=LANTAU%20ISLAND%20HANDICAP&race_class=2&rating_range=100-080&distance=1200&section=1[/iframe]
作者: 莫問我是誰    時間: 22/5/2008 01:37 PM

倫敦快車星期日跑完2400~~星期三又打算再跑2200~.~"""
作者: Running    時間: 22/5/2008 01:40 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 22/5/2008 01:37 PM 發表
倫敦快車星期日跑完2400~~星期三又打算再跑2200~.~"""

光頭佬唔係想用一場G1 o黎熱身掛?:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 22/5/2008 01:42 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 22/5/2008 01:40 PM 發表

光頭佬唔係想用一場G1 o黎熱身掛?:ppp:

如果係熱身~.~""隻倫敦快車賽前唔駛拍好爸爸整課超辣操~~

馬主唔係想換馬掛~.~""
作者: 新水星    時間: 22/5/2008 01:44 PM

(如果倫敦快車羸左遮打盃仲跑唔跑得呢場?:yyy: )
作者: 小武士    時間: 22/5/2008 01:53 PM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 22/5/2008 01:44 PM 發表

應該問 跑入三甲應該點計:fff:
作者: randysiu    時間: 22/5/2008 02:14 PM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 22/5/2008 01:44 PM 發表

任何已報名賽駒於緊接賽事前勝出,一律加7磅
引伸至倫敦快車,即是(119+7=126)磅,可以出賽
作者: 飛神    時間: 22/5/2008 08:35 PM

QUOTE:
原帖由 randysiu 於 22/5/2008 02:14 PM 發表

任何已報名賽駒於緊接賽事前勝出,一律加7磅
引伸至倫敦快車,即是(119+7=126)磅,可以出賽

加佢30分都跑得:yyy:
作者: 西人堅    時間: 23/5/2008 01:02 AM

鄉村樂韻 n 年冇返谷草 :zzz:
作者: timothyhin    時間: 23/5/2008 01:08 AM

星運伯爵究竟幾多倍:yyy: :yyy:
又迫到波板糖出唔到

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0