標題: 方駿輝睇你仲有咩好賴 [打印本頁]

作者: 西人堅    時間: 29/5/2008 02:12 AM     標題: 方駿輝睇你仲有咩好賴

柏寶(「銀太陽」)說,坐騎是晚在閘後較他上一次策騎時明顯多汗。他說,「銀太陽」出閘普通,他佔取中間位置,但坐騎搶口,因此入直路後在力策時毫無反應。

成銀日閘前講埋 d 懶好笑 he 笑話......
學下點睇馬 先 la 評馬人 :kkkk: :kkkk: :kkkk:
作者: EternitY    時間: 29/5/2008 02:26 AM

屈機評馬人 ... 有佢講冇人講?:ppp:
作者: 內閃    時間: 29/5/2008 09:40 AM

咩事..??? 噚晚踢波冇睇馬......
作者: 李澤楷    時間: 29/5/2008 12:11 PM

賽後,「紅旗威揚」被發現失去左前蹄的蹄鐵。

:fff:
作者: Running    時間: 29/5/2008 12:26 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 29/5/2008 12:11 PM 發表
賽後,「紅旗威揚」被發現失去左前蹄的蹄鐵。

:fff:

咁佢地仲可以講乜o野?:fff:
作者: 列高力    時間: 29/5/2008 12:29 PM

生果報我成日覺得好好睇
不過一睇馬經
睇埋最後果牌
真係睇都唔想睇佢9up....
作者: 金威    時間: 29/5/2008 12:54 PM

有時話題都幾無聊架
好多年前試過在節目中講講下又會講''究竟點先為止靚仔, 比如靚過我既就算靚仔''
會離題
偶爾珊翠絲就會講話'' 不如講番馬啦''

有時都唔係好知佢講乜架
亂咁up, 當秘芨掛
作者: 冼馬田    時間: 30/5/2008 01:40 AM

睇方駿暉點串章名都ok0既,章名毫無還拖果0下先好笑呀
作者: 贏馬人    時間: 30/5/2008 01:49 AM

QUOTE:
原帖由 內閃 於 29/5/2008 09:40 AM 發表
咩事..??? 噚晚踢波冇睇馬......

:fff: :fff: :fff:
http://racingworld.no-ip.org/viewthread.php?tid=63446&extra=page%3D1
作者: 贏馬人    時間: 30/5/2008 01:54 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/5/2008 02:12 AM 發表
柏寶(「銀太陽」)說,坐騎是晚在閘後較他上一次策騎時明顯多汗。他說,「銀太陽」出閘普通,他佔取中間位置,但坐騎搶口,因此入直路後在力策時毫無反應。
成銀日閘前講埋 d 懶好笑 he 笑話......
學下點 ...

成日講輸賭雲吞麵:rrr:
成日講打牌:rrr:
成日輸咗馬鬧騎師、練馬師:rrr: :rrr:
最頂唔順生菜絲成日叫佢暉暉:iiii: :iiii: :iiii:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 30/5/2008 02:36 AM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 30/5/2008 01:54 AM 發表

成日講輸賭雲吞麵:rrr:
成日講打牌:rrr:
成日輸咗馬鬧騎師、練馬師:rrr: :rrr:
最頂唔順生菜絲成日叫佢暉暉:iiii: :iiii: :iiii:  

其實佢想講hihi:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0