標題: 馬匹易廄/退役 3/6/2008 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 3/6/2008 04:41 PM     標題: 馬匹易廄/退役 3/6/2008

07/08 (197)

馬匹易廄

以下馬匹經已轉換馬房:-

馬名 Horse Name 烙號 由 轉至 易廄日期
------------------------------------ ------- ---------- ---------- -----------
大贏家 DORDENMA (E333 ) 葉楚航 蘇保羅 03/06/2008

馬匹退役

以下馬匹已告退役:-

馬名 Horse Name 烙號 馬房 退役日期
------------------------------------ ------- ---------- -----------
威威名駒 ABLE DANCER (J136 ) 胡森 03/06/2008
好運財星 WIN WIN FORTUNE (J060 ) 梁定華 03/06/2008
作者: asiadragon    時間: 3/6/2008 04:46 PM

好運財星,威威名駒有好多相似地方

1st 都係跑完6月1日賽事就退
2nd 跑得好少
3rd 暫時跑咁多場無段好睇
4th 馬主都有隻現役但暫時跑唔番的馬..至勇名駒,開心財星  

大贏家...落3班就有機會:lll:
作者: iamjack    時間: 3/6/2008 04:46 PM

威威名駒 ... 賽後傷了 :ggg: :aaaa:
作者: 莫問我是誰    時間: 3/6/2008 05:15 PM

威威名駒馬主又一隻靚仔馬完全無表現就退役,對上一隻係威霸名駒......

呢個馬主都厲害,在港養馬10匹,有6匹都係完全未跑過3甲就退役~.~""
作者: asiadragon    時間: 3/6/2008 05:21 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 3/6/2008 05:15 PM 發表
威威名駒馬主又一隻靚仔馬完全無表現就退役,對上一隻係威霸名駒......

呢個馬主都厲害,在港養馬10匹,有6匹都係完全未跑過3甲就退役~.~""

所以隻至勇名駒真係強(對馬主而言)...:jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 3/6/2008 05:24 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 3/6/2008 05:21 PM 發表

所以隻至勇名駒真係強(對馬主而言)...:jjjj:

至勇名駒唔夠靚仔??:yyy:

呢隻翻版奔騰,配種方向似足奔騰,但係肥胡就一直主攻短途,唔敢學愛倫訓練佢做長短皆能,練馬師級數有別~
作者: asiadragon    時間: 3/6/2008 05:27 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 3/6/2008 05:24 PM 發表

至勇名駒唔夠靚仔??:yyy:

呢隻翻版奔騰,配種方向似足奔騰,但係肥胡就一直主攻短途,唔敢學愛倫訓練佢做長短皆能,練馬師級數有別~

仲記得果時提佢外地戰績真係有趣..唯一的頭馬是二千米..但反而走去跑1000,1200:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 3/6/2008 05:30 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 3/6/2008 05:27 PM 發表

仲記得果時提佢外地戰績真係有趣..唯一的頭馬是二千米..但反而走去跑1000,1200:yyy:

奔騰來香港第一場嬴1200,第二場已經係嬴1800打比大賽~.~""我都記憶尤新~~
作者: asiadragon    時間: 3/6/2008 05:34 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 3/6/2008 05:30 PM 發表

奔騰來香港第一場嬴1200,第二場已經係嬴1800打比大賽~.~""我都記憶尤新~~

胡森同愛倫的分別:ooo:
作者: 帶來吉利    時間: 3/6/2008 06:58 PM

大贏家都老啦
重轉去博落4班:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0